Home OVER MIJ

OVER MIJ

Hallo!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Blog & Beauty. Ik ben Tatiana, het gezicht achter en eigenaresse van Blog & Beauty. Op dit stukje internet dat ik speciaal en zelf gecreëerd heb zien jullie dagelijks een artikel in het kader van Beauty, Fashion en/of Lifestyle.

Interesse voor make-up en fashion is er altijd al geweest. In mijn vroege kinderjaren (toen ik het kruipen achter me had gelaten, en het lopen net had ontdekt) deed ik al snel en heel stiekem een greep naar de hakschoenen van mijn moeder. Ik voelde me een echte dame. Binnen de lijntjes kleuren kon ik ook nog niet, en met lippenstift ging het niet veel beter. Maar de passie was er wel al. Die passie wil ik hier graag met jullie delen!

Samen met mijn team ‘gastblogger(s)’ werken wij er hard aan om Blog & Beauty in een persoonlijk jasje met een eigen touch de onderwerpen Beauty, Fashion & Lifestyle online te zetten.

Creatief bezig zijn is een passie van mij. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om bezig te zijn met beauty & fashion. Ik leg mijn ziel en zaligheid in schrijven en fotograferen. Als blogger kan ik dit samen perfect combineren. Het resultaat hiervan zijn de artikelen die je kunt lezen op mijn blog. Zo zien jullie reviews van producten, outfitpost, en make-up looks en soms een persoonlijk artikel voorbij komen.

Blog & Beauty is in 2014 ontstaan als hobby, en is vandaag de dag uitgegroeid tot iets waarin ik al mijn vrije uurtjes besteed.

Naast het bloggen heeft het moederschap een grote rol in mijn leven. Daarom schrijf ik zo nu en dan ook artikelen over het moederschap. Mijn man en ik hebben een prachtige dochter, Esmee Angelina. Zij is voor mij echt een wereld wonder. Doordat ik tijdens mijn zwangerschap erg ziek werd, is zij 3 maanden te vroeg geboren. Willen jullie meer lezen over deze heftige gebeurtenis, dan is mijn boek verkrijgbaar via volgende link: Mijn boek!

 

 

2 reacties

Jori 3 maart 2015 at 01:16

Ik wil erg graag mee kans om winnaar.
Van Royal Rose Scented nagellak Smeek..
Liefs van Jori

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 3 maart 2015 at 20:28

Jori, jammer dat je de winactie nu pas opmerkt. Deze is al verlopen helaas! Er volgen nog wel meer winacties, dus hou mijn blog even in de gaten.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge