Home Beauty Dramatic Eyes | LET OP!!! | Mijn ervaring en eerlijke mening

Dramatic Eyes | LET OP!!! | Mijn ervaring en eerlijke mening

Geschreven door Blog & Beauty | Tatiana 2 december 2014
Dramatic Eyes - slechte ervaring

2014-12-02 14.33.43

Al een tijd lang was ik op zoek naar een oogschaduw palette met matte kleuren. Ik kon er niet uitkomen welke ik waar moest bestellen. Uiteindelijk kwam ik op 2 paletten uit. De Lorac Unzipped en de Urban Decay Naked Basics. Beide hele mooie paletten. Nu moest ik nog een webwinkel vinden die deze specifieke paletten in het assortiment had. Mijn zoekactie begon.

Dramatic Eyes - Lorac Unzipped Dramatic Eyes - Urban Decay Naked Basics

Het was een hele zoektocht waarbij ik uiteindelijk terecht kwam op de site van Dramatic Eyes. In één oogopslag zag de site er goed uit. Mooi, overzichtelijk en gemakkelijk. Ik keek rond wat ze allemaal hadden, en wat ik wilde hadden zij.

Dramatic Eyes - De site

Ik stopte mijn items in het winkelwagentje en ging mijn bestelling afronden. Zoals bij vele webwinkels werd ook hier gevraagd voor een betaling vooraf. Dat op zich is niet heel vreemd, dat doen bijna alle webwinkels, zo doe ik dat ook met mijn eigen webwinkel. Het ging allemaal erg gemakkelijk, ik kon me aanmelden en vervolgens kreeg ik netjes een email op het door mij opgegeven email adres met daarin de gegevens van mijn bestelling. Ik kon niet wachten om het pakketje in ontvangst te nemen, dus ik had direct de betaling verwerkt. Dit allemaal was op 22 oktober 2014.

Op 26 oktober kon ik op mijn account zien dat de status van mijn bestelling niet was gewijzigd en nog steeds stond te wachten op betaling. En dit terwijl ik direct de betaling had verwerkt. Hier keek ik een beetje raar van op dus ik stuurde vanuit mijn account een bericht. Hierop werd niet geantwoord. Ik deed een nieuwe poging op 28 oktober. En langzaam aan begon ik de hoop te verliezen dat ik mijn pakketje nog zou ontvangen.

Inmiddels had ik diverse malen contact gezocht net Dramatic Eyes, bericht, telefoon en zelfs Facebook. Eerst kreeg ik niemand aan de lijn. Dit ging een tijd lang door. Ik diende een klacht in bij Klachtenkompas en bracht Dramatic Eyes hiervan op de hoogte. De tijd verstreek en het was al 10 november. Ik probeerde weer te bellen en kreeg (ik denk) per ongeluk iemand aan de lijn. De vrouw die opnam wist niet wat ze moest zeggen en verbrak de verbinding. Toen had ik alle hoop verloren. Maar … … Toen werd ik terug gebeld door een man. Hij wist mij te vertellen dat de site gehacked was en dat er meerdere bestellingen stonden te wachten. Het systeem was weer op orde gebracht de bestellingen werden alsnog verwerkt. Ik moest even een sms sturen met mijn naam en ordernummer, dan zou ik  bericht krijgen over mijn bestelling.Dramatic Eyes - Bestelling volgen

Ik kreeg een mail van hun waarin zij hun excuses aanboden en uitleg gaven over wat er was gebeurd. Het Lorac Zipped palette had vertraging opgelopen door een douane controle. Het Urban Decay Naked Basics palette kon hij morgen (dat zou 14 november zijn) nogmaals opsturen, met een gratis exemplaar. Dit klonk redelijk, maar toch had ik vertrouwen in Dramatic Eyes nog niet terug. Ook werd mij gevraagd de klacht te verwijderen, waarop ik melde dat ik dit pas zou doen nadat ik mijn pakket ontvangen had.

In de tijd tussen 22 oktober en nu (2 december) is er contact geweest, vele pogingen gedaan om contact te krijgen, maar nog steeds heb ik mijn bestelling niet ontvangen. Ik heb Dramatic Eyes zelfs laten weten dat ik een artikel over hun wilde schrijven waarin ik mijn eerlijke mening zou geven. Daar heb ik ook geen antwoord meer op gekregen. Op de site van Klachtenkompas zie ik tot mijn ongenoegen wel al weer een nieuwe klacht staan van een teleurgestelde klant.

Ik schrijf dit artikel niet om wraak te nemen op Dramatic Eyes of om Dramatic Eyes in een kwaad daglicht te zetten. Maar ik hoop op mijn manier wel dat dit artikel gelezen wordt, waardoor het aantal teleurgestelde klanten beperkt kan en zal blijven. Immers heb ik vrijheid van meningsuiting. Ik weet ook dat de andere partij ook zijn rechten heeft, waardoor je niet zomaar alles kan schrijven wat je zou willen. Daarom heb ik mij ook beperkt tot het schrijven van dit stuk, en niet verder tot in de details. Dit artikel is gebasseerd op mijn mening, met een goede onderbouwing. Daarnaast heb ik dit artikel eerst in concept naar Dramatic Eyes gestuurd, zodat zij dit konden lezen voordat het geplaatst zou worden.

* voor dit artikel heb ik gebruikt gemaakt van printscreens van de site van Dramatic Eyes *

Afsluiting BLOG





Hebben jullie ervaring met Dramatic Eyes? Zijn deze goed of slecht?

Dit vind je misschien ook leuk

47 reacties

Lonneke 2 december 2014 at 18:52

Ik ken de site niet maar dat wil ik ook zeker niet meer. Wat erg zeg en wat slecht, zijn gewoon oplichters. Goed dat je het deelt.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 2 december 2014 at 19:16

Als blogger heb je natuurlijk rechten en plichten, maar ik vind dat ik het artikel nog netjes geschreven heb. Ik win er niets bij, het is slechts een waarschuwing voor iedereen die dit artikel leest!

Ik had ook liever een ander artikel geschreven waarin ik de items kon reviewen.

Reageren
Diana 27 januari 2015 at 09:08

Tatiana is niet door Dramatic Eyes opgelicht, haar bestelde palette had een lange vertraging. lees het maar even op deze pagina http://www.blogenbeauty.nl/dramatic-eyes-komt-afspraak-na/

Reageren
charlotte 4 april 2015 at 12:01

Heey, Ik heb ook een palette van de dramatic eyes webshop. Ik had al mn bedenkingen erover. Maar ik heb het wat verder onderzocht en het palette is nep! Ik weet het nu 100% zeker. Dus NOOOOOOOIT daar bestellen!

Reageren
Tania helsmoortel 18 november 2015 at 05:02

Hoi,

Ik wil je bedanken voor je artikel die zag ik toen in op de site van dramatically-eyes een bestelling aan het plaatsen was en een tweede tabblad opende om producten te vergelijken, ik begon in te tikken bij Google en zag dat Google plots zelf aanvulde :”Dramatic-eyes betrouwbaar”
Dus meteen aangeklikt en gelukkig hier terecht gekomen. Ik vond het al raar dat sinds maanden de pallets van urban decay aan 29euro t stuk staan. Dus ik bleef maar terug keren naar de site en had vandaag beslist toch aan te kopen.

Jij werd mijn redding ! Waarvoor dank !!!!

Veel groetjes
Tania

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 18 november 2015 at 10:50

Lieve Tania,

Bedankt voor je berichtje! Ik vond ze ook erg goedkoop, en ben daar in meegegaan. Ik heb niet eerst op Google rond gekeken naar reviews. Ik heb uiteindelijk mijn producten wel gekregen, maar blijken niet echt te zijn. Dus goedkoop = duurkoop. Ik ben blij dat ik dit voor jou heb kunnen voorkomen. En natuurlijk GEFELICITEERD!!! x

Reageren
Petra 2 december 2014 at 19:29

ik vind het zeer verontrustend om zulke dingen te lezen….jakkes wat vervelend voor je!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 2 december 2014 at 19:45

Het is zeker verontrustend en jammer voor mij. Maar zeker het delen waard. Mijn blog heeft nog niet zo’n heel groot bereik, maar 1 gewaarschuwd mens telt voor 2.

Reageren
Tania helsmoortel 18 november 2015 at 05:03

Dank je , lees eventjes mijn reactie je hebt mijn centjes gered en dat op mijn verjaardag dus dubbel dank xxxx

Reageren
Esther 2 december 2014 at 20:13

Wat vervelend zeg! Dat je op deze manier behandeld wordt is niet leuk! Ik vind het goed en dapper van je dat je eerlijk je mening hierover geeft! Ik zal in ieder geval geen bestellingen plaatsen bij deze webshop!

Reageren
Sara 2 december 2014 at 21:29

Jezus wat een ontzettende tegenvaller zeg. Heel goed dat je hier een blogbericht over schrijft.

Reageren
Els 6 december 2014 at 13:14

Erg jammer dat dit nog zo vaak gebeurt.

Reageren
Johne475 13 december 2014 at 08:01

Really appreciate you sharing this post.Thanks Again. Really Great. adbdkdkkddff

Reageren
Pharme947 13 december 2014 at 23:35

Very nice site! cheap goods

Reageren
Johnf674 22 december 2014 at 06:23

I really like your writing style, good information, thankyou for posting D. ddfbbbbdeebf

Reageren
Diana 26 december 2014 at 01:47

Mijn ervaring met Dramatic Eyes is positief. Alle aankopen die ik met een aantal vriendinnen heb gedaan, zijn altijd goed verlopen, zonder problemen.

De webwinkel van Dramatic Eyes bestaat al sinds 26 mei 2013. Dat is makkelijk te checken op de website van domeinregistratie http://www.sidn.nl/whois/

We zijn nu een anderhalf jaar verder.

Op hun website heb je zelfs de mogelijkheid om via Paypal te betalen met een Kopersbescherming. “Paypal vergoed een aankoop tot 200 euro wanneer het niet geleverd wordt.”

In een Anderhalf jaar tijd zijn op klachtenkompas.nl over Dramatic eyes 13 klachten vermeld, vergeleken met andere webwinkels, is dat heel weinig.

Waarom zou Dramatic Eyes een bestelling naar de ene wel en de andere niet verzenden? Er kunnen veel redenen zijn waarom een bestelling (nog) niet aangekomen is, bijvoorbeeld door het verzendkanaal van een postbezorgingsbedrijf zoals post.nl Er worden daar dagelijks miljoenen postpakketten verwerkt. Normaliter gaat dat goed, maar het kan gebeuren dat een verzonden pakte toch kwijtraakt of is gestolen door een bezorger, noem maar op. Dus het is niet altijd de schuld van de verkoper, maar vaak wordt uit frustratie wel een negatief verhaal geschreven over de verkoper of nog erger reputatieschade aangericht .

Lees ook eens de klachten over Post.nl op de website van klachtenkompas.nl

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 27 december 2014 at 11:12

Diana,

Ik vind het fijn om te lezen dat er ook mensen zijn met goede ervaring bij Dramatic Eyes.

Ik ga geen discussie aan over dit artikel, maar kan wel een en ander uitleggen.

Ik heb dit artikel alleen geschreven als waarschuwing met als argument mijn eigen mening. Het verhaal is gebaseerd op feiten vanuit mijn kant en niet als doel een webwinkel zwart te maken.

In vergelijking met andere webwinkel zijn 13 klachten misschien niet veel, maar dat kan je natuurlijk niet vergelijken. Als een webwinkel bijvoorbeeld totaal 20 bestellingen waaronder 13 klachten of 100 bestellingen en 30 klachten, dan zijn de verhoudingen niet eerlijk verdeeld en staat de webwinkel met 13 klachten er slechter voor.

Waarom een webwinkel naar de een wel en de ander niet zou versturen is een vraag waarop wij het antwoord niet weten. Ik weet alleen dat ik bij het gedeelte hoor die de bestelling niet ontvangen heeft. Wel is er over en weer contact geweest over mijn bestelling. Daarom weet ik dat het pakketje niet zoek geraakt is bij bezorging.

Daarnaast ben ik zo netjes geweest om bij elke stap die ik heb ondernomen eerst contact op te nemen met hun. Zij hebben dus precies kunnen lezen wat ik hier heb geplaatst. Ik heb ze tijd gegeven om te reageren zodat ik het niet hoefde te plaatsen, maar te vergeefs.

Nadat ik mijn bestelling van 22 oktober, eind december nog steeds niet had en ook geen contact meer had gehad heb ik ook aangifte gedaan bij de politie.

Dit verhaal is niet geschreven uit frustratie!

Reageren
Diana 27 december 2014 at 21:53

Lieve schat,

De eerste klacht is geplaatst op: 03-10-2013, 1 jaar 2 maanden geleden. Denk je dat ze sinds hun start datum 26 mei 2013 maar een paar bestellingen hebben gehad, het is nu 27 december 2014

Een jaar telt 365 dagen en een half jaar 182 totaal 547 dagen. Stel er is maar 1 bestelling per dag geplaatst, dan zijn dat er toch 547 waarvan er 13 klachten zijn gemeld, is dat niet veel.

Ik weet zeker dat ze een aantal bestelling per dag krijgen.

Waarschijnlijk is er aan hun kant iets mis? Waardoor alles even op zijn kop staat en niet kunnen reageren, dat betekend nog niet dat je slachtoffer bent van oplichting. kortom er kan van alles mis zijn gegaan en dat ga jij zelf ook ondervinden met je eigen webwinkel Musthavemakeup.nl

Je hebt aangifte gedaan, dan moet je ook eerst het onderzoek afwachten, voordat je een verhaal schrijft of iemand beschuldigd.

Reageren
Mila 26 januari 2015 at 20:09

Bijna had ik vandaag Naked palette 3 bestelt en betaald. Maar ik begon te twijfelen over de prijs van de palette
Ik vond 25eu toch wel heel goedkoop terwijl normaal de palette rond de 50 euro kost. Op de Dramatic eyes site was de palette in sale er ging dus 30% korting af. Door mijn twijfel ben ik reviews gaan zoeken betreft deze site en kwam ik bij jou blog terecht. Heel erg teleurstellend idd dat je nog steeds oplichters hebt. Maar wat goed dat jij hierover hebt geschreven!

Reageren
Diana 27 januari 2015 at 08:57

Tatiana is niet door Dramatic Eyes opgelicht, haar bestelde palette had een lange vertraging. lees het maar even op deze pagina http://www.blogenbeauty.nl/dramatic-eyes-komt-afspraak-na/

Begrijp niet waarom mensen gelijk met valse beschuldigingen lopen te strooien?

Dramatic Eyes bied zelfs op de website een Paypal betaalmogelijkheid met kopersbescherming, als een bestelling niet aankomt of een koper is niet tevreden met het product dan kan er bij Paypal een klacht tot een claim worden ingediend. Paypal verricht dan een onderzoek en zorgt dat het probleem tussen koper en de verkoper wordt opgelost. Simpel !

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 27 januari 2015 at 09:58

Mila,

Ik heb alsnog wel mijn bestelling + extra gekregen, alleen met een hele lange vertraging van bijna 4 mnd. En ik heb veel moeten pushen om het gedaan te krijgen.

Als ik dat van te voren geweten had, door bijvoorbeeld het lezen van een review, dan had ik mijn bestelling niet geplaatst.

Het is niet de service die ik mijn klanten zou willen bieden.

Ik heb dit artikel niet geschreven om met de vinger te wijzen, en heb na mijn bestelling ook netjes een nieuw artikel geschreven. Maar ik wilde meiden zoals jij wel de kans geven om een keus te maken!

Ik hoop dat je alsnog het Naked palette weet te bemachtigen, waar dan ook. En misschien leuk om even te laten weten als dat zo is.

XoXo

Reageren
Mila 27 januari 2015 at 11:55

Ohh wat goed dat je toch de bestelling heb ontvangen. Weliswaar 4 maanden later maar je hebt t.!! Ik heb veel klachten op de klachtenkompas gelezen
uit 2013. Klanten bijvoorbeeld die geen reacties krijgen op hun mail maar ook klanten die bijvoorbeeld ervaring hebben dat ze nep producten hebben ontvangen. Wat is inmiddels jou ervaring hiermee?
Xx mila

Reageren
Diana 27 januari 2015 at 18:34

Marktplaats staat bomvol met verkopers die fake Urban Decay producten aanbieden. Deze MP verkopers misbruiken blogsites en klachtensites, zoals Klachtenkompas om andere webshops onderuit te halen. Elke kwaadwillige kan gewoon van alles op Klachtenkompas kladderden, zonder dat het wordt gecontroleerd.

Kijk maar even deze pagina op Marktplaats http://www.marktplaats.nl/z.html?query=Urban+Decay+&postcode=

Reageren
Diana 27 januari 2015 at 19:08

O ja in plaats van al dat slappe geroddel, koop je make-up gewoon op de website van Sephora http://www.sephora.fr/ Wel duur, maar dan weet je zeker dat je goed zit!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 27 januari 2015 at 19:21

Diana, waarom mijn volgers beschuldigen van slap geroddel. Iedereen heeft een mening. Jij hebt jouw mening, die accepteer ik ook. Accepteer jij dan ook de mening van een ander.

Reageren
Diana 27 januari 2015 at 20:28

Dat accepteer ik ook, maar die webshop bestaat al sinds 2013.

Elke webshop maakt wel eens fouten of kan een probleem hebben en elke webshop heeft het recht dat welgemeend te herstellen. Het is bij jou ook netjes afgehandeld, maar jij bent nog niet tevreden !

Je schrijft wel leuk en aardig, maar aan de andere zijde trap je webshop DE keihard de grond in. Je geeft de indruk aan andere mensen of jouw volgers dat die webshop niet is te vertrouwen en dat ze daar van weg moeten blijven. Dat vind ik slap geroddel en dat is mijn mening.

Diana 27 januari 2015 at 20:51

Vanaf het jaar 2013 tot het jaar 2015 zijn er op klachtenkompas totaal In een anderhalf jaar tijd 14 klachten vermeld ! Dat is toch niks. 14 waar praat je over?

En hoever kan je nagaan dat de klachten wel eerlijk en oprecht zijn?

Reageren
Mila 28 januari 2015 at 11:14

Nou Diana kalm aan. Hou het wel netjes hier. En ik vraag Tatiana iets. Ik weet nu wel hoe jbloeddrukr denkt.. Tatiana heeft al aantal keren aangeven dat zij iets heeft ervaren dat bijna als oplichtingspraktijk leek. Logisch ook dat je dan OP DAT MOMENT andere dames wil waarschuwen dat zou jij ook doen dat
zou ik ook doen. Maar goed Tatiana ik zal jou hier niks meer vragen want we
kunnen onze ervaring en meningen hier niet delen zonder dat er weer “iemand”
hier een hoge bloeddruk krijgt. Heel veel plezier nog met je aankoop

XxxMila

Reageren
Milou 19 februari 2015 at 23:28

Beetje jammer dat ik dit nu pas lees… heb net gister avond een palette besteld op dramatic-eyes.nl…. ik hoop dat ie gewoon binnenkomt.. maar had gelezen op de site dat het al sowieso 7 – 14 dagen kan duren.. afwachten dus! Maar is het make-up echt niet fake? Want ik heb dit besteld omdat ik gelezen had dat er gewoon productiefoutje ergens in kan zitten.. dus daar dacht ik dan niet zo moeilijk over.. hoop dat je me vraag beantwoord..

Groetjes 😉

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 20 februari 2015 at 07:11

Milou ik hoop dat je gewoon je bestelling krijgt. Of het product merk echt is betwijfel ik ook na het lezen van de link die Lisa mij stuurde:

http://simplecharmbeauty.blogspot.nl/2014/02/beware-fake-lorac-unzipped-palette.html

Hou je me op de hoogte?

Reageren
Esther 26 februari 2015 at 19:00

Ik ben ook benieuwd! Ik ben echt blij at ik jouw blog ontdekte, nadat ik twijfelde of ik het palet zou bestellen of niet. Ben benieuwd naar de reactie! 😮

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 26 februari 2015 at 19:12

Ben blij dat ik wat voor je kon betekenen!

Reageren
Esther 1 maart 2015 at 23:09

Ik las op klacht.nl: “Ik heb de Naked3 palet besteld. Maar deze blijkt hartstikke nep te zijn!”
Jij hebt hem uiteindelijk gekregen, maar ben je ervan overtuigd dat deze wel echt is?
Baal er zo van.. omdat ik nergens een fatsoenlijke en betaalbare site kan vinden waar ik het palet kan bestellen. 🙁

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 2 maart 2015 at 10:25

Ik ben zeker niet overtuigd en na het lezen van bepaalde verschillen helemaal niet (zie de link hierboven die Lisa mij stuurde), ik was blij dat ik wat had.

M.C. 23 oktober 2015 at 08:55

Ik lees je antwoord net pas.. maar nee ik heb nog niks ontvangen. Is alweer 8 maanden geleden. Ik heb ze vorige week een mail gestuurd. En het was niet zo’n lieve mail. Ze reageren echt werkelijk NERGENS op. Hun site moet echt eraf. Ze oplichten zoveel mensen.

Reageren
Trienette 25 februari 2015 at 12:05

Wacht ook al maand op een bestelling. Gemaild en gebeld(niet bereikbaar) en geen antwoord terug dus krijg ook gevoel opgelicht te zijn.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 2 maart 2015 at 10:25

Blijven bellen hoor! De aanhouder wint.

Reageren
Christina 7 maart 2015 at 19:51

Dank je voor dit artikel!!!! Haal hem nooit weg wat er ook gebeurt. Er zijn vast meer mensen die ook nooit hun product hebben ontvangen maar gewoon geen klacht ingediend hebben. Ik wilde ook bijna bestellen maar ik doe het maar via de Sephora site.

Reageren
Yazzy 19 maart 2015 at 15:41

Beste,

Een 3 tal weken geleden heb ik ook 2 paletten besteld en deze zijn tot het heden niet aangekomen!

Ik heb ook contact opgenomen met hen maar helaas.

Nu dat ik een aantal reacties lees over de site besef ik dat ik ook opgelicht ben.

Jammer dat dit zo moet gebeuren.

Groeten,
Yazzy

Reageren
charlotte 25 maart 2015 at 21:20

Ooh dat komt zo bekend voor. Bij mij duurde het ook echt heeeel erg lag voordat ik mn naked 2 ontving. Wel iets korter dan 3 maanden. En ik merk ook dat de pigmentatie van de naked 2 veel slechter is dan van mijn naked 1 (niet via dramatic-eyes gekocht). Ik vond dit ook al een beetje verdacht….. Ik gebruik hem hierdoor ook nooit.

Reageren
Marloes 12 augustus 2015 at 12:07

Ik heb ook gekocht de Smashbox Full Exposure palette en ben helemaal tevreden tot nu toe. De kleuren zijn briljant en pigment is sterk. Ik denk dat het lange wachten tocht met de buitenlandse post te maken heeft en de fout niet ligt bij Dramatic-Eyes

Reageren
WL 17 augustus 2015 at 15:28

Ik wacht al sinds februari 2014 !!! op mijn palette. Oiit twee keer email contact hierover gehad. Daarna geen contact meer mogelijk. De site was toen ook offline. Heb een klacht via klachtenkompas ingediend. Maar die kregen ook geen oplossing hiervoor. Heb idd ook begrepen dat de palettes nep zijn. Koop hier dus nooit!!! Heel af en toe schijnt een klacht opgelost te worden. Heb vandaag maar weer eens een mail naar ze gestuurd. Telefonisch waren ze onbereikbaar.

Reageren
Julia 5 september 2015 at 20:03

Heel erg bedankt dat je dit deelde, ik stond op het punt iets te bestellen. Toen bedacht ik me de site maar eens te googelen. Ik vond het al vreemd dat de pallets die normaal zo ontzettend duur zijn hier met zo veel korting verkocht worden. Hier ga ik dus zeker niets kopen!

Liefs,
Julia

Reageren
WL 29 september 2015 at 10:11

Er zijn weer beloftes gedaan, maar mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. De klant is zeker geen koning bij hen. Heb ze twee weken geleden weer een mail gestuurd, maat nu blijft het akelig stil van hun kant. De aanhouder wint hopelijk. Maar meer dan anderhalf jaar wachten op je bestelling is wel errug lang. Onbetrouwbare honden.

Reageren
M.C. 23 oktober 2015 at 08:48

Inmiddels halfjaar geleden. En ik heb mijn palette nog niet ontvangen. Die klootzakken reageren niet op mails. En ze nemen nooit op! Ik ben zo klaar met hun. Het zijn echt hele grote oplichters die zwemmen in het geld. En verkopen ze ook nog eens neppe troep wat dan wel verzonden word..? Pfff, ik ben echt kwaad. Mijn geld zal ik nooit meer terug krijgen.

Reageren
Maxime 29 november 2016 at 05:44

Hallo Tatiana,

Ik wilde zojuist een aantal paletten bestellen via Dramatic Eyes. Voor het afronden van mijn bestelling toch nog maar even voor de zekerheid gaan google’n.

Wat ben ik blij dat ik jouw post tegenkwam, dank voor de waarschuwing!

Reageren
Jv 31 mei 2017 at 21:30

Die oplichters site bestaat nog steeds, ik zocht een Palette van lorac en ben blij dat ik jouw blog tegenkwam.
Ik vertrouwde de site al niet toen er geclaimed werd dat ze zeg maar makeup met foutjes verkopen.
Dit mag helemaal niet vanwege hygiene richtlijnen. high-end merken vernietigen hun cosmetica waar fouten inzitten. Bij mac gooien ze makeup al weg als een klant terugkomt met een ongebruikt product. Zo streng zijn de richtlijnen.
Bedankt voor de waarschuwing!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge