Vakantie tips!

13 juli 2017

Hi guys,

Vandaag een artikel waar we allemaal wel wat aan hebben de komende weken. Wat zijn dingen die je moet doen voordat je vertrekt op vakantie. Hieronder deel ik met jullie een handig lijstje die je goed kan gebruiken!


1. Voorbereiding

Dat is één van de belangrijkste dingen. Het ligt er natuurlijk aan wat voor soort vakantie je gaat maken.

– Ga je met het vliegtuig check dan een dag van te voren nog even goed de vliegtijden. Deze kunnen altijd nog veranderen. Zorg ook dat je ruim op tijd aan komt op het vliegveld. Wachten is niet leuk maar als je nog op vakantie moet best goed te doen. Ook zijn er vaak redelijk wat winkels te bekijken of neem wat boeken/tijdschriften mee.

– Ga je met de auto op vakantie zorg dan dat je aangesloten bent bij de ANWB of een soortgelijke auto verzekering. Dit is handig voor het geval je met pech komt te staan. Let op, dat je kiest voor een abonnement die ook in het buitenland geldt mocht je daar heen gaan. Ook is het handig je auto een kleine of grote beurt te geven voor je een lange tocht gaat maken. Dit om pech te voorkomen.

– Fiets of wandel vakantie. Dit spreekt voor zich. Zorg voor een goede fiets en/of wandelschoene + blarenpleisters.

[easy-image-collage id=17665]

*Foto’s gemaakt in Curaçao en Bonaire

2. Mijn checklist om de koffer in te pakken

– Tickets vliegtuig of verblijfplaats
– Ondergoed
– Sokken
– Kleding geheel aangepast aan je verblijfplaats
– Eventueel wat cash geld
– Lenzen vloeistof (mocht je lenzen hebben)
– Medicijnen
– Sandalen/slippers
– Goede wandel schoenen
– Pinpas
– Make-up tas met makeup en andere accesoires

Dit zijn toch wel de meest ‘belangrijke’ spullen om mee te nemen.

[easy-image-collage id=17656]

*Foto’s gemaakt in Bali en Pals (Spanje)

Moet je lang reizen is het altijd fijn om wat spulletjes mee te nemen die je bezig houden. Zelf heb ik een iPad waar ik spelletjes op heb staan zoals sudoku en rummikub. Ook zorg ik dat ik een aantal tijdschriften mee heb.

Als wij ver moeten vliegen zorgen wij meestal voor een entertain pakket. Deze kan je van te voren boeken en zo kun je tijdens je vlucht veel series en films kijken. Zo gaat de tijd lekker snel!

Hopelijk hebben jullie iets aan dit artikel.

Geniet van jullie zomer vakantie!

Liefs xo Yentl

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Nicole Orriëns 17 juli 2017 at 14:01

Dit zijn handige tips. Zeker lenzenvloeistof moet je inderdaad niet vergeten. Ik draag ook lenzen, en heb het dus vaak nodig.
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Memories oftewel: laat het nooit gezegd worden dat ik geen leuke dingen met jullie deed!My Profile

Reageren
Fleur 17 juli 2017 at 17:43

Je kan maar beter goed voorbereid zijn als je op vakantie gaat. Als ik met vrienden ga, zorg ik ook ik de Splitwize app heb gedownlaod. Zo kan je makkelijk overzicht houden wie wat betaald heeft
Fleur onlangs geplaatst…Zomerdoel; Leren fietsen – de voorbereidingenMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge