Mijn 2 favoriete budget make-up essentials

30 maart 2017
Budget Favs

Hi lieverds, welkom op Blog & Beauty! Vandaag deel ik met jullie mijn 2 favoriete budget make-up essentials waar ik echt niet zonder kan! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Iedereen heeft wel favoriete producten en producten die gewoon bijna onmisbaar zijn. En vandaag vertel ik jullie meer over 2 favoriete essentials van mij.

Max & More Concealer

Max & More ConcealerMijn eerste favoriete make-up product is de concealer van het merk Max & More. Dit merk is verkrijgbaar bij de Action. Ik gebruik dit product nu al zeker 2 jaar en kan echt niet meer zonder. Qua uiterlijk is hij niet bijzonder. De dop is doorzichtig en de rest is zwart. Alleen het merk zelf is zilver gekleurd. Maar, het gaat mij om het product zelf.

Hij oogt én werkt hetzelfde als een lippenstift. Hij brengt super gemakkelijk aan. Ik breng hem aan onder mijn ogen, voorhoofd, kin en neus. Hierna blend ik het met mijn speciale concealer kwast. Ik gebruik er 1 van de Primark en van MAC. Wat me ook meevalt is dat hij lang blijft zitten. Hij trekt netjes in mijn huid waardoor het er erg egaal uit ziet. Een enorm pluspunt voor een product van de Action en dat voor maar € 0,59!!!

HEMA Blush Powder 

HEMA Blush PowderMijn andere favoriete make-up product is de blush powder van HEMA. Deze heb ik nu een half jaartje ongeveer en ik vind hem erg fijn. Zoals jullie op de foto’s wel kunnen zien is dat de producten allebei redelijk veel gebruikt worden (dagelijks).

Met de blush doe ik nu echt al super lang en dat vind ik een pluspunt. Qua uiterlijk is hij ook vrij simpel. Bovenkant is doorzichtig zodat je de blush kunt zien. De onderkant is zwart gekleurd.

Hij is zowel droog als nat te gebruiken. Ook positief voor bijvoorbeeld warme zomerdagen etc! Ik heb gekozen voor de kleur 54. Voor zover ik weet zijn er maar twee verschillende kleuren. 52 & 54. De blush is erg duidelijk waardoor je er weinig van nodig hebt. Ik breng hem meestal aan op mijn jukbeenderen en soms iet wat onder mijn haargrens en neus.

Ik gebruik een kwast van de HEMA om hem aan te brengen. De retractable powder brush 104. Ik wrijf de blush nog wat uit met een oudere kwast. (merkloos). De blush is te koop voor € 4,50 per stuk! Hopelijk vonden jullie dit weer een leuk artikel.

Liefs xo Yentl

www.byyentl.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl
www.instagram.com/byyentl

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Tiny 30 maart 2017 at 10:08

Ja hoor een heel leuk artikel ,en dat voor een zacht prijsje
Dat past altijd ,ik schrijf het gelijk op mijn boodschappenbriefje

Reageren
Rachel 30 maart 2017 at 16:29

Fijne review en die concealer ziet er prima uit!

Reageren
Eva 31 maart 2017 at 16:39

Klinkt goed!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge