Spam je blog!

9 maart 2018

Een beetje later online dan verwacht! Maar vandaag mag je op mijn blog heerlijk gaan spammen, ook al kom je hier dagelijks en volgen we elkaar al. Misschien is er een lezer die jouw blog nog niet volgt. Het is altijd leuk om een reactie achter te laten, en anderen de kans te geven om jouw blog te ontdekken.

Ik zou het leuk vinden als je wat over jezelf verteld, waar je over blogt en waarom wij jouw blog moeten volgen. En wat was de reden dat jij een bezoekje bracht aan mijn blog?

Vergeet vooral niet in de reactie jouw bloglink en social media kanalen te noemen, ik kom zeker een bezoekje brengen.  

 

 

Kom jij gezellig spammen!


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

MC Kleuver 9 maart 2018 at 14:03

Wat leuk dat we mogen spammen! Ik zal maar aftrappen dan. Ik ben MC Kleuver blog op mckleuver.wordpress.com/ Mijn blog is echt mijn plek op het internet. Zo lees je de losse verhalen uit mijn boek De Jongen en meer. Denk aan columns, quizzes en meer informatie over autisme.

Reageren
Tamara S 9 maart 2018 at 17:34

k ben Tamara (34), chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog en tot ziens! http://marategendraads.nl Dankjewel voor het spammen!
Tamara S onlangs geplaatst…1000 Vragen aan Mezelf #15 | Vraag 351 t/m 375My Profile

Reageren
Yara 10 maart 2018 at 10:06

Wat lief dat je dit doet!
Mijn blog yaraloveshealthy is een belgische beauty & lifestyleblog waar op regelmatige basis artikelen rond food en health online komen. In het dagelijkse leven ben ik voeding- en dieetkunde studente, dus ik ben redelijk veel met voeding bezig. Op mijn blog kan ik mijn twee grootste passies (beauty & food) combineren. Ik heb gemerkt dat ik mezelf liever niet tot 1 niche beperk, dus heb ik verschillende niches. Mijn blog is mijn eigen plekje, waar ik over vanalles kan schrijven. Ik vind het enorm leuk om mijn artikelen en gedachten met anderen te delen, en deze misschien zelfs te inspireren.
Mijn blog : http://www.yaraloveshealthy.com
Instagram : http://www.instagram.com/yaraloveshealthy
Facebook : http://www.facebook.com/yaraloveshealthy
Bloglovin : https://www.bloglovin.com/blogs/yaraloveshealthy-14740953
Yara onlangs geplaatst…Hoe ziet een schooldag eruit voor mij?My Profile

Reageren
Manon 12 maart 2018 at 21:14

Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Manon , bijna 28 jaar oud en blog op Manonantonia.nl . Ik blog over dierproefvrije producten maar er komen ook persoonlijke en lifestyle artikelen online
Manon onlangs geplaatst…Hotspot | Frosted WageningenMy Profile

Reageren
Nicole Orriëns 16 maart 2018 at 11:16

Ik spam graag mijn blog Huisvlijt: http://www.huisvlijt.com.
Leuk dat je hier de gelegenheid voor geeft!
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Wie is dé Huisvlijt lezer?My Profile

Reageren
Fleur 18 maart 2018 at 12:11

Leuk! ik kom ook even spammen. Op mijn blog https://mamasliefste.nl vind je dagelijks blogs over de leukste dingen voor moeders en haar liefste dochters / kinderen. Momenteel heb ik elke dag 2 winacties ivm mijn 40e verjaardag deze maand. Kom dus zeker even langs om kans te maken
Fleur onlangs geplaatst…Weekoverzicht | Never a dull moment #11 een nieuwe woonkamer en ongenodigde gastenMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge