Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

5 juli 2017
Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

Ik hou van mooie en verzorgde handen! Hiervoor gebruik ik diverse producten. In het artikel van vandaag vertel ik jullie meer over de Fresh Up Your Hands Handgel van alessandro. Toen ik deze handgel voor het eerst zag, dacht ik: ‘Kan je dit drinken?’

 

FRESH UP YOUR HANDS & NAILS!

Smoothies, ze zijn razend populair. Het trendy drankje – fruitig, fris en romig – wordt gemaakt met heerlijk fruit en groente. Zij zijn al lang geen geheime tip meer, omdat men ze steeds vaker ook kant en klaar in de koelvakken van de supermarkten aantreft. En wat betekent dit voor alessandro? Geweldige texturen en producteigenschappen revolutioneren de hand- en nagelverzorgingsmarkt met de unieke Smoothie Edition.

━━━━ alessandro ━━━━

 Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

Toen ik deze handgel voor het eerst zag, dacht ik: ‘Kan je dit drinken?’ Het leek echt op een smoothie in een handige verpakking. Ik geef mijn dochtertje vaak zo’n pakje met een yoghurt drankje erin. Nee, dit kun je niet drinken.

Allesandro, de expert in handverzorging introduceert Fresh Up Your Hands, een onweerstaanbare handgel met een zomerse smoothie look. Deze transparante gel trekt snel in de huid en een klein beetje squeeze zorgt al voor direct een zijdezacht gevoel. Om het nog leuker te maken is de alessandro Fresh Up Your Hands handgel in 2 varianten verkrijgbaar. Kies jij voor de exotische aardbei en banaan in combinatie met vanille-extract, of kies jij juist voor de verfrissende avocado met een vleugje Mexicaanse limoen.

TIP!

Leg de handgel op een warme zomerdag 20 minuten in de koelkast voor een ongekende en verfrissende splash!

━━━━ MIJN MENING  ━━━━

Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

Als eerste valt mij direct de vrolijke en zomerse verpakking op. Ik heb al heel wat handgels gebruikt, maar nog nooit had ik er 1 met zo’n aparte verpakking als deze. Qua originaliteit wint deze handgel de hoofdprijs. Ik gebruik echt regelmatig een handgel, iets waarmee ik mijn handen kan reinigen op plekken dat er geen water en zeep voor handen is. En het is toch super leuk om deze handgel in je handtas mee te nemen, en ook nog eens erg handig. Want veel ruimte neemt deze handgel niet in beslag. Heerlijk dus als je op stap gaat, uit eten of naar een leuk festival.

Je hoeft maar een kleine hoeveelheid van de handgel te gebruiken, dan trekt het ook lekker snel in. Gebruik je teveel dan merk je dat direct en kun je blijven smeren en wordt het plakkerig. Omdat je echt maar een kleine hoeveelheid hoeft te gebruiken, is deze handgel super zuinig en gaat op deze manier lekker lang mee.

De roze variant, exotische aardbei en banaan in combinatie met vanille-extract ruikt lekker zoet. De groene variant, de verfrissende avocado met een vleugje Mexicaanse limoen luikt heerlijk fris. Welke ik lekkerder vind, is moeilijk te bepalen. De zoete geur vind ik heel erg aangenaam, maar de frisse geur geeft mij meer het idee van gereinigde handen. Beide vind ik erg lekker, en ze gaan zeker met mij mee in mijn handtas.

━━━━ ♡ ━━━━

Wil je deze nieuwe Fresh Up Your Hands Handgel ook graag? Alessandro Fresh Up Your Hands Avocado Enchanted Lime & Strawberry Delighted Banana verkrijgbaar bij Douglas voor € 8,11.

alessandro Handverzorging Smoothie Banana & Strawberry

KOOP HIER: alessandro Handverzorging Smoothie Banana & Strawberry

alessandro Handverzorging Smoothie Avocado & Lime

KOOP HIER: alessandro Handverzorging Smoothie Avocado & Lime

VOOR WELKE VARIANT GA JIJ? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

Jolanda 5 juli 2017 at 09:37

Ik vind ze er zo leuk uitzien! Vind het ook veel op van die fruitknijpzakjes voor kinderen lijken. Moet het dus niet bij m’n dochter in de buurt leggen!

Reageren
Nicole Orriëns 5 juli 2017 at 09:50

Je zou ze zo aan je mond zetten inderdaad! Maar wat een handig product. En ook prettig verpakt en vrolijk!
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Menstruatieverlof: slecht voor de emancipatie?My Profile

Reageren
Mariska 5 juli 2017 at 10:05

Wat leuk! Die verpakking doet me ook idd denken aan danoontje xD de geuren lijken me lekker 😀

Reageren
Karlien - Polished Cats 5 juli 2017 at 10:15

oh die verpakking lijkt mij echt wel super handig om mee te nemen
en dan die geuren, mmmm ja echt wel super lijkt me

liefs
Karlien

Reageren
Natascha 5 juli 2017 at 15:31

Wat een leuke verpakking inderdaad! Lekker zomers, handig voor op reis 🙂

Reageren
Claudia 5 juli 2017 at 18:58

Ik heb goede ervaring met dit merk en ik vind dit er ook weer erg fijn en lekker uitzien!! Ook erg handig om mee te nemen!!

Reageren
Madelon 5 juli 2017 at 21:01

Leuke verpakkingen! klinkt als een erg prettig product om te gebruiken. Kende het niet

Reageren
Serafina 5 juli 2017 at 21:11

Door se verpakking is het wel opletten geblazen met Kids.. Maar buiten dat hou ik van desinfecterende gel.. Gebruik ik dagelijks.. Wil deze zeker eens proberen..

Reageren
A Fashion Taste 5 juli 2017 at 21:49

De packaging is inderdaad heel geslaagd. Ik ben erg benieuwd naar dit productje!

Reageren
Ellen de Wit 5 juli 2017 at 22:02

Zien er echt super leuk uit ! Hihi ik denk dat als ik ze in de koelkast zou leggen, mijn vriend het sowieso zou opdrinken 😉 Haha! Leuke blog ! x

Reageren
Hellen 5 juli 2017 at 23:33

De verpakkingen lijken idd op de fruitzakjes voor mijn zoontje lol, maar ze lijken me enorm heerlijk!!

Reageren
Tine 6 juli 2017 at 09:05

Leuke verpakking! Dacht ook eerst dat het een drankje was! Ik heb zelf ook altijd een flesje ‘zeep zonder water’ mee, maar de geur staat me niet aan. Lijkt me dus zeker een goed product om eens uit te proberen!

Reageren
Armande 6 juli 2017 at 10:10

Dat klinkt als heel fijn spul, ik zou voor die groene gaan. Heel handig voor in de handtas!
Armande onlangs geplaatst…Lidl Duitsland, de nieuwe Lidl in Goch, vlakbij de grensMy Profile

Reageren
esther 6 juli 2017 at 10:25

Wat en leuke en mooie producten. Krijg er helemaal zin in, lijken op knijpfruitjes en die kleurtjes <3
esther onlangs geplaatst…Emma, voor altijd in onze gedachtenMy Profile

Reageren
mieke | mieksmind 6 juli 2017 at 11:10

wat grappig! super kleurrijk, het lijken net van die knijp verpakkingen voor smoothie etc voor kids. handig om zo mee te nemen en super kleurrijk
mieke | mieksmind onlangs geplaatst…TAG 15 Reisdilemma’sMy Profile

Reageren
Jill 6 juli 2017 at 14:33

Wat een leuke verpakking! Nog nooit gehoord hiervan, super! Ik zou gaan voor de aardbei/banaan/vanille. Lekker zoet..
Jill onlangs geplaatst…Favorite Quote #2My Profile

Reageren
Fleur 6 juli 2017 at 14:35

Wat een grappige zakje. Ik zou er mee moeten uitkijken dat mijn kinderen niet denken dat het knijpfruit is 😉
Fleur onlangs geplaatst…Ook Souza prinsesjes moeten gewoon naar schoolMy Profile

Reageren
Annemarel 12 juli 2017 at 13:39

Dat klinkt top. Ik ben er gek op. Vind het alleen een beetje eng voor mijn kinderen omdat ze dol zijn op knijpfruites enzo. Als de dood dat ze het verkeerde pakken

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge