ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

26 juni 2017
ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

In een eerder artikel vertelde ik jullie over de Artdeco Paradise Island Summer Collectie.  In dit persbericht liet ik jullie de inhoud van de collectie zien. Kort daarop volgde een artikel met de HIGH PERFORMANCE EYESHADOW STYLO uit deze collectie. En vandaag laat ik jullie nog een product uit deze prachtige collectie zien, namelijk de ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

 

De “Sunny glow” Glow Bronzer combineert twee subtiel glanzende tinten voor een natuurlijke, gebruinde gloed. De Glow Bronzer is makkelijk en subtiel aan te brengen en zorgt voor een langdurige briljante kleurschittering. De minerale olie- en parabeen-vrije bronzer is met haar exclusieve ontwerp en driedimensionale patroon een ware eyecatcher.

━━━━ ARTDECO ━━━━

GLOW BRONZER

ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

De hele collectie ziet er prachtig uit, maar de echte pareltjes uit de collectie vind ik toch wel de Bronzing Blusher en de Glow Bronzer. Beide hebben een super mooie verpakking. Op de deksel staat een prachtig motief bedrukt wat mij doet denken aan de zon. Onder deze mooie bedrukte zon staat in goudkleurige letters het merklogo ARTDECO. Binnenin vind je hetzelfde motief terug, maar dan nog mooier. Zo mooi dat het bijna zonde is om te gebruiken. En zo mooi dat ik jullie waarschijnlijk overlaadt met foto’s.

SWATCHES OP DE HUID

ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

Op de foto’s zien jullie direct terug waarom dit een ‘glow bronzer’ is. Ik draag normaal gesproken niet vaak een product waardoor mijn huid / gezicht een sunkissed glow krijgt, maar als ik eenmaal een zon gebruinde huid heb vind ik het ook wel weer heel zwoel staan.  De sunkissed glow geeft je echt een super zomers gevoel en ik vind het erg mooi staan. Je kunt het natuurlijk ook heel fijn aanbrengen, maar wil je er meer accent op leggen, dan breng je het wat dikker aan.

MIJN ERVARING

Op de foto’s hierboven kunnen jullie het resultaat zien. Jullie kunnen het misschien niet zo goed zien, maar ik vind het resultaat persoonlijk erg mooi, verrassend en niet eens zo heftig als ik gedacht had. Ik hou wel van een subtiele glow die mooi matcht met de kleur van mijn huid. Omdat mijn huid al wat getint is, is het effect niet heel overdreven aanwezig. Wil jij wel dat het effect wat meer aanwezig is, dan kun je zoals ik al eerder schreef de poeder in meerdere lagen aanbrengen en zo het gewenste resultaat opbouwen.

De ARTDECO Glow Bronzer is o.a. verkrijgbaar bij Topshelf of Douglas € 24,95.

Artdeco Glow Bronzer

KOOP HIER DE ARTDECO GLOW BRONZER

Gebruik jij een bronzer? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

Madelon 26 juni 2017 at 09:39

Wat een leuk doosje zeg, het resultaat ook erg mooi!

Reageren
Manon 26 juni 2017 at 11:19

Ik vind het ontzettend mooi, prachtige glans ook.
Ik denk alleen niet dat de kleur bij mij past
Los van dat is Artdeco ook niet dierproefvrij
Manon onlangs geplaatst…Mineralissima Natural Lipstick – EviMy Profile

Reageren
Beau Bewust 26 juni 2017 at 11:36

Wauw wat een mooie bronzer. Love it!

Reageren
Bianca 26 juni 2017 at 11:39

Ik ben echt fan van Art Deco, je hoort gewoon veel te weinig over dit merk vind ik. Deze bronzer is ook echt prachtig <3

Reageren
About Fashion Life 26 juni 2017 at 12:09

Wauw, wat een mooi resultaat! En dat patroontje van de bronzer is ook echt prachtig. x A

Reageren
Haydée 26 juni 2017 at 12:30

Een heel mooi product, inderdaad bijna zonde om te gebruiken! Ik vind dat het resultaat er best subtiel uitziet.

Reageren
Maryke 26 juni 2017 at 13:06

Ik vind de sterren vorm echt prachtig! En de kleur op je wangen ook, mooi zeg!

Reageren
Tiny 26 juni 2017 at 13:31

Ik ben al mijn voorgangers eens ,het ziet er prachtig uit
En de kleur past inderdaad heel mooi bij jou huid
Alleen weet ik niet wat het bij mij gaat doen
Ik zou het alleen al wel willen hebben ,zo mooi ziet het er uit ziet

Reageren
Cassandra 26 juni 2017 at 13:43

Wat een prachtige bronzer, hij glanst echt heel mooi op jou huid!

Reageren
Jolanda 26 juni 2017 at 15:13

Ik vind hem ook ontzettend mooi en draag hem toevallig nu elke dag! Alleen jammer dat het gouden in het midden alleen een dun laagje is en er dus snel af gaat.
Jolanda onlangs geplaatst…Nieuwe shower buddies met Daily ConceptsMy Profile

Reageren
Mylou 26 juni 2017 at 16:58

Wat een beauty! Inderdaad bijna te mooi om te gebruiken haha, maar hij staat je goed 🙂
Mylou onlangs geplaatst…Primark Wishlist juni 2017My Profile

Reageren
Dhini 26 juni 2017 at 16:58

Wat een prachtig bronzer en de verpakking is ook erg leuk. Mooi glans ook nog
Dhini onlangs geplaatst…Mani monday : Blue #1My Profile

Reageren
Diana 27 juni 2017 at 08:39

Alleen om de verpakking zou ik het kopen. Mooi!
Diana onlangs geplaatst…Cycle for Plan | Waar gaat het geld naar toeMy Profile

Reageren
Neeltje | Thoughts in Style 27 juni 2017 at 10:47

Wauw het patroon in de bronzer is echt heel mooi!
Neeltje | Thoughts in Style onlangs geplaatst…The Best Stories Are Found Between The Pages Of A Passport | Essentials: HolidayMy Profile

Reageren
Joandi Loes Tholen 27 juni 2017 at 11:00

Zelf vind ik bronzers altijd een beetje vreemd bij mij staan maar bij jou staat hij prachtig! Inderdaad zonde om te gebruiken want het is super mooi in het doosje.

Reageren
Rachel 27 juni 2017 at 15:15

wauw hij is echt schitterend zeg, sowieso vind ik de producten van art deco er altijd heel goed uit zien!
Rachel onlangs geplaatst…Klets up Make-up videoMy Profile

Reageren
Liset 27 juni 2017 at 17:32

Ik vind hem echt heel erg mooi! Deze zou ik zelf ook wel willen hebben 🙂
Liset onlangs geplaatst…Wat te doen bij een trillend ooglid?My Profile

Reageren
Miriam - nailtalk 27 juni 2017 at 20:56

Oh die verpakking! Wat prachtig. Mooie glow 🙂
Miriam – nailtalk onlangs geplaatst…Lacquester – ASLAN & NARSISMMy Profile

Reageren
Nicole Orriëns 28 juni 2017 at 09:19

Ik vind dat sterretje zo mooi! Bijna zonde om het poeder te gebruiken! Het doosje vind ik ook prachtig.
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Is een klok het middelpunt van je huis?My Profile

Reageren
Michelle Dutoit 28 juni 2017 at 17:56

Mooie verpakking! Ik blijf na jaren nog steeds trouw aan mijn L’oreall bronzer.

Reageren
Astrid 30 juni 2017 at 10:47

Wat issie mooi zeg! Ik ben alleen bang dat ie voor mij net iets te donker zal zijn, of denk je dat dat wel mee valt op een redelijk blanke huid

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge