Australian Gold Spraygel met SPF 30

21 juli 2016

Ik test zelf graag producten dus ook deze week weer een review online! Dit keer van een zonnenbrand crème. Welke zonnenbrand crème is nou goed? Wat is de juiste factor, en wanneer en hoe vaak moet je nou eigenlijk smeren? Dit deel ik hieronder graag met jullie. 

Image-1-1Vandaag test ik de Spraygel van Australian Gold. Hier zijn veel verschillende varianten van. Ik heb de SPF30 High Protection met Instant Bronzer en met uvA/uvB waterresistant.

Image-2-1Ik wilde dit product al langere tijd gebruiken maar vond hem best prijzig. (Vanaf €19,95) Ik heb hem gekocht in een actie bij de kruidvat samen met een vriendin (1+1).

Image-3-1Het product ruikt goed. Als ik het moet omschrijven, dan zou ik zeggen naar een ‘warme zomeravond’. Hier houd ik van! Hij is niet bijzonder geparfumeerd en dat is ook belangrijk anders heb je de beesten achter je aan. Zeker op een festival. Hij werkt met een spray dop, die je kunt draaien om op slot te zetten. Dit vind ik fijn werken en hij smeert prima uit. Je hebt er niet bijzonder veel van nodig en dat is uiteraard ook mooi meegenomen aangezien hij niet al te goedkoop is. 

Image-8

De Spraygel heeft een inhoud van 237 ml in het flesje, dus dat is een mooie hoeveelheid. Er zit Aloe Vera in en Vitamine C die ervoor zorgen dat de huid niet alleen beschermt maar ook gevoed word. Let op!

Image-3Smeren moet elk half uur! Dit doet bijna niemand. Ik geef toe dat ik het ook niet zo vaak doe, maar ik ben me er wel van bewust dat ik het vaker dan 1x op een dag moet doen. Begin een halfuur voordat je in de zon gaat!

Image-5 Image-6Ook in de schaduw is smeren belangrijk. 

Tip: een dagcrème met SPF voorkomt dat je sneller een oudere huid/rimpels krijgt. 

Lees ook eens mijn artikel over Balibody tanning oil op www.byyentl.com 

Liefs xo Yentl

www.byyentl.com
www.instagram.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Babs 21 juli 2016 at 08:46

Die flessen van Australian Gold zien er altijd heel mooi uit. Maar noooit naar de prijs gekeken… inderdaad best prijzig. Maar hij lijkt mij wel heel fijn!

Reageren
Nailtalk 21 juli 2016 at 15:01

Ik ga toch vaak voor de goedkopere versie, maar ondanks dat klinkt dit wel fijn. Het kan zo lekker ruiken 🙂

Reageren
hilde 21 juli 2016 at 18:17

Ik vind Australian gold altijd zo lekker ruiken! Ik heb ook nog 1 fles staan die ik kocht bij het Kruidvat in de aanbieding. ( anders zou ik het ook niet 1,2,3 kopen )

Reageren
Marushi 21 juli 2016 at 19:18

Ik gebruik deze eigenlijk altijd, ik weet niet waarom haha. Maar ik ben er wel tevreden over 🙂 -x-

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge