Beauty swap unboxing | Lovely Lonnie

8 januari 2015

Make-up swap met Lonneke

In december plaatste ik een artikel dat ik graag een swap wilde doen. Ik kreeg gelijk een heel leuk berichtje binnen van mijn blogvriendin Lonneke (bekend van haar blog Lovely Lonnie), dat zij ook graag een swap doen. Ik zei natuurlijk gelijk ja. Voor een afgesproken bedrag hebben we voor elkaar cadeautjes gekocht. Het uitzoeken voor Lonneke vond ik erg leuk, maar ik was natuurlijk ook heel erg benieuwd wat zij voor mij zou uitzoeken. Het was voor ons beide de eerste keer dat we aan een swap meededen, dat maakte het dus extra spannend.

Voor we aan de swap zijn begonnen hebben we eerst wat afspraken met elkaar gemaakt. We hebben eerst besproken voor welk bedrag we cadeautjes wilden kopen, maar natuurlijk ook wanneer we het naar elkaar gingen verzenden. Toen nog met de feestdagen in het vooruitzicht, hebben we afgesproken dat we de pakketjes in het nieuwe jaar naar elkaar zouden verzenden. So we did! En dan kan nog ter sprake komen wat je voor elkaar koopt. Wij hebben onze wensen, likes en dislikes aan elkaar doorgegeven, maar hebben elkaar ook een beetje vrij gelaten. Op die manier blijft het toch een beetje een verrassing. En wat is er nou leuker dan verrast worden.

Ik had al snel mijn pakketje voor Lonneke klaar! De unboxing van mijn pakketje aan haar kan je vinden op haar blog. We hebben de pakjes zo’n beetje gelijk verzonden, maar postNL was een beetje verdwaald in het dorpje waar ik woon, dus ik moest iets langer op mijn pakketje wachten.

Toen ik mijn pakketje binnen kreeg was ik zo benieuwd wat Lonneke voor mij had uitgezocht. Ik ben er lekker voor gaan zitten, heb de doos geopend en toen begon ik met de 100 oooohs en aaaaahs. Eerst heb ik het lieve kaartje bekeken die in het pakketje zat. Bij het uitpakken van elk cadeautje was ik aangenaam verrast.

Dit is het totale pakketje die ik heb gekregen!

Swap Unboxed

Beauty swap producten

 • 6x proefmonster o.a. Givenchy, Dove
 • Catrice Crushed Crystals Nailpolish
 • Catrice Eyebrow Set
 • Catrice Glamour Doll Curl & Volume Mascara
 • e.l.f. Liquid Eyeliner ( 4201 Coffee )
 • e.l.f. Flawless Eyeshadow ( 21621 Beautiful Browns )
 • e.l.f. Nail Polish ( 1541 Blush )
 • e.l.f. Regular & Waterproof Mascara ( 1401 Black )
 • e.l.f. Total Face Brush
 • Max Factor Lipgloss ( 20 Glowing Peach )
 • Revolution Makeup Revolution London
 • Saffron Simply Nude Box
 • Sally Hansen Nailpolish ( 260 Pulled Sugar )
 • TreacleMoon My Coconut Island
 • W7 Perfect Eyes ( Sandy )
 • W7 Magic Eye Primer
 • Yes Love Nailpolish

Wat een ontzettend leuk pakketje he!

Hieronder zal ik het ook nog even per gekregen product laten zien!

Catrice Crushed Crystals Nailpolish

Met nagellakjes ben ik altijd blij! Mijn nagellak stash kan niet groot genoeg zijn. En deze nagellak van Catrice is daar een mooie aanvulling op. Deze PLUM Dog Millionaire komt uit de Crushed Crystals selectie.

Catrice Crushed Crystals

Catrice Eyebrow Set

Wat een leuk pakketje! Alles voor de wenkbrauwen verpakt in een klein doosje. Toen ik het doosje had uitgepakt viel me de compactheid van het doosje gelijk op. En ik hoorde wat rammel en wist niet waar het weg kwam. Als een detective ging ik op onderzoek uit, en kwam er achter dat er onder de kleuren een verborgen vakje zit met een pincet en borsteltje.
Catrice Eyebrow Set

Catrice Glamour Doll Curl & Volume Mascara

Mascara heb je eigenlijk nooit genoeg. Deze mascara van Catrice heb ik nog niet gebruikt, het borsteltje ziet er fijn uit en de verpakking is elegant. Ik ben benieuwd naar het effect op de wimpers.

Catrice Glamour Doll Curl & Volume Mascara

e.l.f. Liquid Eyeliner ( 4201 Coffee )

Ik gebruik eigenlijk elke dag wel een eyeliner, maar vrijwel nooit een liquid eyeliner. Voor een echte wing is dat natuurlijk wel makkelijk. Ik ga binnenkort aan de slag met mijn wing-skills.

e.l.f. Liquid Eyeliner

e.l.f. Flawless Eyeshadow ( 21621 Beautiful Browns )

Ik ben een beetje verslaafd aan oogschaduw paletten en vind deze ook erg leuk. De neutrale kleuren bevallen bij zeer zeker.

e.l.f. Flawless Eyeshadow - 21621 Beautiful Browns

e.l.f. Nail Polish ( 1541 Blush )

Dit is mijn eerste e.l.f. nagellakje. De kleur vind ik erg mooi, ik hou erg van dekkende lakken, ik ben benieuwd wat dit lakje gaat doen.

e.l.f. Nail Polish 1541 Blush

e.l.f. Regular & Waterproof Mascara ( 1401 Black )

Deze waterproof mascara kan ik mooi gebruiken in de zomer. Dan ben ik toch weer veel en vaak bij het zwembad te vinden. En dan is waterproof zeker een MUST.

e.l.f. Regular & Waterproof Mascara

e.l.f. Total Face Brush

Deze face brush ziet er fijn uit, ik ben weer nieuwsgierig.
e.l.f. Total Face Brush

Max Factor Lipgloss ( 20 Glowing Peach )

Dit is voor mij misschien wel het pareltje uit het pakketje. Ik ben super fan van dit soort kleurtjes. Deze ga ik zeker weten nog vaak gebruiken.

Max Factor -20 Glowing Peach Lipgloss

Revolution Makeup Revolution London

Een tijdje geleden heb ik van Revolution een palette aangeschaft met een andere kleurencombinatie, deze past daar heel erg mooi bij.

Revolution Makeup Revolution London

Saffron Simply Nude Box

Dit palette is mooi verpakt en de kleuren zien er mooi uit. Natuurlijke aardetinten met een shimmering.

Saffron Simply Nude Box

Sally Hansen Nailpolish ( 260 Pulled Sugar )

En dit diamantje is een rijke aanvulling op mijn nagellak stash. Mooi, elegant en zorgt ook nog eens voor mijn nagels.

Sally Hansen - 260 Pulled Sugar

TreacleMoon My Coconut Island

Dit is een merk dat ik nog niet kende, maar wat me meteen heel erg aanspreekt. Mmmmmmm heerlijk de geur van kokos. Ik verlang nu al naar de zomer, zo lang laat ik deze nog even dicht zitten (als het me lukt).

TreacleMoon My Coconut Island

W7 Perfect Eyes ( Sandy )

Het merk W7 kende ik natuurlijk al vanuit mijn eigen webwinkel, maar deze heb ik nog niet. Ik koop eigenlijk alleen maar complete paletten en nooit een enkele kleur. Misschien moet daar eens verandering in komen.

W7 Perfect Eyes - Sandy

W7 Magic Eye Primer 

Ook deze ken ik nog niet, en wie weet komt deze primer binnenkort ook in het assortiment van Musthave Make-up.

W7 Prime Magic Eye Primer

Yes Love Nailpolish

Dit merk kende ik al wel, en hier heb ik meerdere lakjes van. Deze heb ik nog niet, en de kleur ziet er veelbelovend uit.

Yes Love Nagellak

Dat waren alle items stuk voor stuk! En ik ben echt superblij met al mijn cadeautjes. Als je kijkt naar mijn persoonlijke smaak en de cadeautjes die ik heb gekregen, dan lijkt het alsof we elkaar al jaren kennen. Maar dat is niet het geval. Daaruit kan je maar 1 ding opmaken, dit was een super geslaagde swap. Ik vond het erg leuk om te doen en ben zeker van plan om in de toekomst nog een keer een swap te doen!

Het leuke aan een swap is dat je in contact komt met merken en producten die je misschien zelf nog niet kent, of die je zelf niet kan kopen maar wel zou willen.

Als je nieuwsgierig bent naar de cadeautjes die ik voor mijn blog vriendin Lonneke heb gekocht, kijk dan snel op haar blog Lovely Lonnie. 

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie van de cadeautjes die ik heb gekregen?
Hebben jullie weleens een swap gedaan? Wat is jullie ervaring?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

Lonneke 8 januari 2015 at 08:35

Wat een mooi artikel heb je ervan gemaakt echt heel erg leuk om te lezen. Ik vond het ook echt een geslaagde swap! Liefs

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 8 januari 2015 at 09:32

Vaker doen 😉 … … er volgen ongetwijfeld nog leuke reviews van enkele artikelen. Liefs xoxo

Reageren
Mandy 8 januari 2015 at 09:05

Wow dat zijn best veel producten. Mooi ook, dat palletje van Make up revolution ziet er goed uit. De Catrice Eyebrow Set heb ik trouwens zelf ook en ik vind ‘m erg fijn!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 8 januari 2015 at 09:34

Ja Mandy, wat veel he! Ik voelde me ook behoorlijk verwend hoor! En allemaal items die ik super leuk vind. Ik ben erg benieuwd naar de eyebrow set.

Reageren
Petra 8 januari 2015 at 09:35

Wat een leuke producten heeft Lonneke bij elkaar gevonden, Sommige producten gebruik ik zelf ook en ik ben dus ook erg benieuwd naar je bevindingen erover…

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 8 januari 2015 at 09:40

Ik ben ook erg benieuwd en sta te popelen om alles te gebruiken.

Reageren
Mariëlle 8 januari 2015 at 09:54

Wauw super leuke items heb je gekregen. Swaps zijn ook gewoon zo leuk! 🙂

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 8 januari 2015 at 12:11

Ja inderdaad heel leuk! Zou voor mij wekelijks mogen 😉

Reageren
Priscilla 8 januari 2015 at 10:38

Ah, jij bent ook goed verwend zeg! De treaclemoon producten zijn zo ontzettend lekker 🙂

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 8 januari 2015 at 12:11

Daar ben ik ook echt heel benieuwd naar, die lijken me zoooooooooo lekker!

Reageren
Manon 8 januari 2015 at 11:46

Je hebt echt super veel leuke producten gekregen. Lekker verwend ben jij!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 8 januari 2015 at 12:12

Ik ben super verwend!

Reageren
Mirjam 8 januari 2015 at 13:10

Wat een leuk idee zo’n swap! En wat een mooie producten heb je gekregen, prachtige lakjes ook 🙂

Reageren
Lavinia 8 januari 2015 at 16:55

Heel erg mooi. Herken een paar producten die ik ook heb (gekregen op mijn verjaardag). En ij ben er super blij mee. I wanne smell like coconut to……jammie lijkt me lekker.

Reageren
Northflix 8 januari 2015 at 17:57

Super leuk! Net of ben je jarig 🙂

Reageren
Madeleine 9 januari 2015 at 19:45

Wat leuk! Ik zag bij Lonneke dat jullie een swap hadden gedaan, wilde even kijken wat jij had gekregen. Leuke items heb je gekregen 🙂 Veel plezier ervan 🙂 Leuk dat jullie het ook na de feestdagen hebben verzonden…

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 9 januari 2015 at 21:08

Leuk dat je even kwam kijken, hopelijk kom je vaker even gluren!

Reageren
saarenzo 9 januari 2015 at 21:02

Wat ontzettend leuk! Jullie hebben elkaar echt mooie producten gegeven. De wenkbrauwpoeder van Catrice is echt heel fijn!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 9 januari 2015 at 21:09

Dank je! Het product van Catrice is nieuw voor me, maar ben benieuwd.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge