Beautyill Liquid Nail Art Tape

20 juni 2017

Ik vind het werken met nagellak erg leuk. Alleen het moet wel netjes gebeuren. Daar heb je deze handige Liquid Nail Art Tape voor. Makkelijk te gebruiken bij het maken van een nail art, of bij het lakken. Nu kan ik vrij netjes lakken, maar als je dat niet kan, dan kun je hiervoor de Beautyill Liquid Nail Art Tape gebruiken. Een tijdje geleden vroeg Helen van Beautyill mij dit product uit te proberen. Kijk je mee!

Beautyill Liquid Nail art Tape

Beautyill Liquid Nail art Tape

Je brengt het aan op je huid en zodra de kleur veranderd kun je van start gaan. In tegenstelling tot bijvoorbeeld peel off nail polish base of knutsel lijm is dit binnen no time droog! Want we willen mooie nagels, maar het moet uiteraard wel snel gebeuren!

━━━━ Beautyill – Helen ━━━━

Liquid Nail Art Tape

Ik was aangenaam verrast toen ik de roze, koraal en het mintkleurige flesje thuis mocht ontvangen. Wat een prachtige kleurtjes. Je zou bijna vergeten dat het geen nagellak is. En er zat een lief handgeschreven briefje bij. Ik kan het altijd erg waarderen als er tijd en aandacht wordt besteedt aan het inpakken, en dat zie je bij Helen zeker terug. Complimenten!

[easy-image-collage id=17182]

Beautyill Liquid Nail art Tape

Ik heb de Liquid Nail Art Tape gebruikt tijdens het stempelen. Ik bracht de Liquid Nail Art Tape aan op de nagels waar ik een stempel wilde aanbrengen. Laat de tape lekker opdrogen en leg intussen alles vast klaar om te stempelen. Zoals je ziet komt er bij het stempelen ook nagellak buiten de nagel. Nu heeft de Liquid Nail Art Tape dit allemaal opgevangen. Wacht niet te lang met het verwijderen van de tape. Doe dit zo snel mogelijk na het lakken.

Zoals je ziet heb ik ook een ruime hoeveelheid Liquid Nail Art Tape aangebracht. En dat wordt ook geadviseerd door Helen van Beautyill. Als je het aanbrengt en verwijdert volgens haar tips en regels dan kan er niets misgaan en werkt dit uitstekend. Ik heb al meerdere Liquid Nail Art Tapes mogen gebruiken, maar deze spant de kroon en is met stip mijn nummer 1.

Beautyill Liquid Nail Art Tape

De flesjes Liquid Nail Art Tape van Beautyill zijn verkrijgbaar in de Beautyill shop van € 8,99 nu voor € 6,99 met een inhoud van 10 ml. 

Ben jij bekend met dit product? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

chucky1012 20 juni 2017 at 09:30

Prachtige kleuren.
Mooi resultaat 😉

Reageren
Helen 20 juni 2017 at 09:39

Dankjewel voor je prachtige review! ❤
Hoop dat je er lekker veel plezier van hebt bij je nail arts ?

Reageren
Nicole Orriëns 20 juni 2017 at 09:41

Nee, dit product kende ik niet. Maar het zou echt iets voor mij zijn want ik kan er niks van, van nagellakken. Op deze manier zou het me misschien wel lukken.
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Mag je wonen in een tuinhuisje?My Profile

Reageren
Sofie | Soofblogt.nl 20 juni 2017 at 09:50

Ik zie dit product vaker op Instagram voorbij komen maar ik wist nooit zo goed of het zou werken. Nu ik dit weet ga ik hier zeker eens naar op zoek!
Sofie | Soofblogt.nl onlangs geplaatst…Leuke artikelen van mede bloggersMy Profile

Reageren
Lonneke 20 juni 2017 at 09:57

Ze zijn echt heel fijn, ik heb er ook een paar en gebruik nooit meer iets anders 😉
Lonneke onlangs geplaatst…Caption Tropics Collectie | Not Your Baby, Juice Me & Instant VacaMy Profile

Reageren
Cassandra | Momambition.nl 20 juni 2017 at 10:08

Oh dit lijkt me eigenlijk best handig. Ziet er ook tof uit. Nu nog eens stoppen emt dat ellendige nagelbijten -_-

Reageren
Jolanda 20 juni 2017 at 10:44

Wat is dit ontzettend handig zeg!! Ik ga er ook nog wel eens naast en dan is de keuze voor het verwijderen of laten zitten een dilemma. Verwijderen maakt het namelijk niet altijd mooier haha.
Jolanda onlangs geplaatst…Gekrulde wimpers met de Tweezerman WimperkrullerMy Profile

Reageren
Fleur 20 juni 2017 at 10:58

Wat grappig! Ik wist niet dat het zo werkte. Mss lukt het mij dan ook nog wel 😉
Fleur onlangs geplaatst…Winnen | De Leukste Blog Winacties week 25My Profile

Reageren
Daphne van Schie 20 juni 2017 at 11:40

Wat handig! Ga ik snel eens proberen!

Reageren
Rachel 20 juni 2017 at 11:53

Je moet er eventjes handig in worden maar het is echt ideaal!
Rachel onlangs geplaatst…Thermen Bussloo – een geweldige belevingMy Profile

Reageren
mieke | mieksmind 20 juni 2017 at 12:06

ik ken het al, ik heb het nog in het grijs! maar ik moet zeggen dat ik hem weinig tot niet gebruik
mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Bio-Oil review huidverzorgingMy Profile

Reageren
Liset 20 juni 2017 at 12:16

Wat leuk dat je dit hebt mogen uitproberen! Ik ben hier al een tijdje benieuwd naar, zeker omdat het knoeipartijtjes voorkomt. Ook super dat het in leuke kleurtjes komt!
Liset onlangs geplaatst…Yves Rocher Les Plaisirs Nature geconcentreerde douchegelMy Profile

Reageren
Marieke 20 juni 2017 at 22:21

Kun je dit ook met je teennagels doen? MN vingers kan ik altijd prima lakken… maar m’n tenen …?

Reageren
Melanie 21 juni 2017 at 08:03

Weer wat geleerd. Nooit geweten dat zoiets als dit bestond. Erg handig.

Reageren
Claudia 21 juni 2017 at 09:09

Ik dacht op insta dat het lakjes waren hahahahaha maar nu ik je review lees is dit natuurlijk iets anders. Wat ontzettend handig zeg, wist hier het bestaan niet van!! Ik vind het zo moeilijk om mijn eigen nagels te lakken dus dit is misschien echt iets voor mij!
Claudia onlangs geplaatst…Image Skincare Ageless Total Overnight Retinol MaskMy Profile

Reageren
Natalie 24 juni 2017 at 08:05

Lijkt me super handig wanneer je inderdaad wat speciaals met je nagels wilt doen zoals stempelen of nailart. Meteen weer netjes!

Reageren
layla 25 juni 2017 at 21:52

Voor de meiden die nagellak gebruiken erg handig. Ik gebruik alleen geen nagellak.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge