Blog & Beauty zoekt talent

14 augustus 2017

In mijn eerdere zoektocht naar een gastblogger kwam Yentl op mijn pad, en al ruim een jaar versterkt zij het team. Met de huidige veranderingen op en aan mijn blog ben ik opnieuw toe aan uitbreiding. Ik zoek nog meer talent.

Vind jij het leuk om te schrijven, en heb jij talent? Fotografeer je daarnaast ook nog graag, en leg jij het liefst alles vast voor op je Instagram account. Jouw inspiratie kan een extra toevoeging zijn.

 

 

IK BEN OP ZOEK NAAR …

Een fashionblogger die alles weet van de laatste trends. Iemand die vol zit met ideeën voor de mooiste outfits en deze perfect weet te combineren. Een echte stijljunkie die graag voor de camera staat, en waarvan de inhoud van de garderobe groter is dan de inhoud van de portemonnee.

Een foodblogger die van eten iets moois weet te maken, of het liefst dag en nacht in de keuken staat. Iemand die ons meeneemt naar de leukste tentjes met het lekkerste food in zijn of haar buurt.

Een beautyblogger die de mooiste looks en de fijnste producten wil delen. Iemand die ons tips en tricks verteld over een flawless look, of de perfect wenkbrauw on fleek.

Een mamablogger die ons alles verteld over het moederschap, en ons een kijkje geeft in het leven van een druk gezin.

… … of zoiets! Heb jij zelf ideeën, ik sta overal voor open en hoor het graag van je!

 

WAT KRIJG JIJ ERVOOR TERUG …

Als (vaste) gastblogger krijg je een plekje binnen Blog & Beauty om jouw talent met ons te delen. Je creëert hiermee ook gelijk meer verkeer naar jouw eigen blog/site/social media. Je krijgt natuurlijk ook erkenning voor jouw werk, met onder elk door jouw geschreven artikel doorverwijzende links. Als vaste gastblogger krijg je een eigen auteurspagina.

En als de kans zich voordoet mag jij zo nu en dan namens Blog & Beauty bedrijven en / of events bezoeken.

 

WAT MOET JE DOEN …

Stuur jouw enthousiaste motivatie naar info@blogenbeauty.nl en laat weten waarom jij gastblogger wil worden. Het is handig als je ook gelijk de link naar je eigen blog meestuurt en je instagram account. Dan kan ik een kijkje nemen en kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.

Ik kijk uit naar jouw reactie!

━━━━ ♡ ━━━━

Meld je gauw aan! Word jij de nieuwe gastblogger?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Rachel 15 augustus 2017 at 00:08

Wat super leuk dat je dit zo voorstelt! succes

Reageren
Lien 30 september 2017 at 11:18

Veel succes met de zoektocht!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge