OVER MIJ

Hallo!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op Blog & Beauty. Ik ben Tatiana, het gezicht achter en eigenaresse van Blog & Beauty. Op dit stukje internet dat ik speciaal en zelf gecreëerd heb zien jullie dagelijks een artikel in het kader van Beauty, Fashion en/of Lifestyle.

Interesse voor make-up en fashion is er altijd al geweest. In mijn vroege kinderjaren (toen ik het kruipen achter me had gelaten, en het lopen net had ontdekt) deed ik al snel en heel stiekem een greep naar de hakschoenen van mijn moeder. Ik voelde me een echte dame. Binnen de lijntjes kleuren kon ik ook nog niet, en met lippenstift ging het niet veel beter. Maar de passie was er wel al. Die passie wil ik hier graag met jullie delen!

Samen met mijn team ‘gastblogger(s)’ werken wij er hard aan om Blog & Beauty in een persoonlijk jasje met een eigen touch de onderwerpen Beauty, Fashion & Lifestyle online te zetten.

Creatief bezig zijn is een passie van mij. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om bezig te zijn met beauty & fashion. Ik leg mijn ziel en zaligheid in schrijven en fotograferen. Als blogger kan ik dit samen perfect combineren. Het resultaat hiervan zijn de artikelen die je kunt lezen op mijn blog. Zo zien jullie reviews van producten, outfitpost, en make-up looks en soms een persoonlijk artikel voorbij komen.

Blog & Beauty is in 2014 ontstaan als hobby, en is vandaag de dag uitgegroeid tot iets waarin ik al mijn vrije uurtjes besteed.

Naast het bloggen heeft het moederschap een grote rol in mijn leven. Daarom schrijf ik zo nu en dan ook artikelen over het moederschap. Mijn man en ik hebben een prachtige dochter, Esmee Angelina. Zij is voor mij echt een wereld wonder. Doordat ik tijdens mijn zwangerschap erg ziek werd, is zij 3 maanden te vroeg geboren. Willen jullie meer lezen over deze heftige gebeurtenis, dan is mijn boek verkrijgbaar via volgende link: Mijn boek!

 

 

4 reacties

Jori 3 maart 2015 at 01:16

Ik wil erg graag mee kans om winnaar.
Van Royal Rose Scented nagellak Smeek..
Liefs van Jori

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 3 maart 2015 at 20:28

Jori, jammer dat je de winactie nu pas opmerkt. Deze is al verlopen helaas! Er volgen nog wel meer winacties, dus hou mijn blog even in de gaten.

Reageren
Leo Bijlsma 6 september 2017 at 18:25

Goedemiddag,

Ik speurde het internet af naar leuke en relevante websites voor ons product en zo kwam ik op die van jou terecht. Mijn complimenten over je blog!

Ik ben Leo Bijlsma en ik werk voor CanvasCompany.nl. Bij CanvasCompany.nl leggen wij je mooiste herinneringen vast door je favoriete foto af te drukken op een canvasdoek. Wij bieden verschillende mogelijkheden om je canvasprint nog unieker te maken, bijvoorbeeld met een zwart-wit foto op canvas, meerluik of collage. CanvasCompany.nl is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl en heeft kwaliteit en een goede service hoog in het vaandel staan.

Ik mail je omdat ik graag wil weten wat bloggers zoals jij van ons product vinden en daarom heb ik een leuk aanbod voor jou! Mijn aanbod is dat wij van CanvasCompany.nl jou een kortingscode sturen waarmee je een gratis Foto op Canvas van 40×60 kunt bestellen. Het enige wat wij van jou vragen is dat je een review schrijft over het product en in het artikel 2 do-follow links verwerkt. Deze links kunnen leiden naar bijvoorbeeld een zwart-wit foto op canvas of een fotocollage op canvas.

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze actie of wil je graag nog wat meer informatie? Mail dan gerust!

Met vriendelijke groet,

Leo Bijlsma

Reageren
Shaorui van Lashbar 24 oktober 2018 at 22:49

Hi Tatiana,

Ik zag dat je de mogelijkheid hebt om een samenwerking aan te gaan. Dat lijkt me echt ontzettend leuk! Ik ben zelf eigenaar van de salon Lashbar in Heerenveen. Lashbar is een salon dat zich gespecialiseerd heeft in het plaatsen van wimperextensions en de bekende lash volume lift. Via de website kwam ik er niet goed achter waar je zelf woonachtig bent. Als je in de buurt bent, zou je het dan leuk vinden om een samenwerking aan te gaan? Ik denk dat je een leuke review kan schrijven over je ervaringen.

Gr. Shaorui van Lashbar.nl

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge