PERSBERICHT: CATRICE | LE “Kaviar Gauche for CATRICE”

6 april 2015

Toen ik dit persbericht binnen kreeg ging mijn hart sneller kloppen, zeg maar gerust bonzen. De Limited Editions van Catrice vind ik altijd erg mooi, maar vandaag stel ik jullie met alle liefde voor aan de Limited Edition “Kaviar Gauche”.

Tie the Knot. Kaviar Gauche en CATRICE hebben voor deze zomer een make- up collectie ontwikkeld voor de mooiste dag in het leven van een vrouw, het gaat om de Limited Edition ” Kaviar Gauche”. Bruiden, evenals alle andere liefhebbers van exclusieve Bohemian Chic kunnen zich verheugen op een moderne en vrouwelijke stijl van half mei tot half juli 2015. Zachte pasteltinten en contrasterende grijze zijn een ideale match. De Limited Editio staat in het teken van een lichte , avant -garde look en moderne romantiek. Het absolute hoogtepunt van de editie is de Gilding Eye en Face Palette met een totaal van zes kleuren oogschaduws, twee poeders voor contouren en een witte eyeliner. De verpakking met een gebloemd kant design zorgen er voor dat dit de beauty must-haves zijn van 2015.

CATRICE | Gilding Eye and Face Palette

Catrice Kaviar Gauche Eyeshadow

Love. Zes oogschaduw in delicate poeder tinten, waaronder een licht lila en vrouwelijke roze evenals contrasterend grijs met een warme ondertoon, waarmee een natuurlijk ogende oog make-up look met een gloed te creëren is. Sommige mat, sommige glinsterende! De oogschaduw kan worden aangebracht en gemengd met de bijgeleverde applicator. Door toepassing van de witte eyeliner op de waterlijn en de binnenste hoek van je ogen, lijken je ogen groter. Daarbij bevat het palet ook nog eens een lichte en een donkere contouren poeder om uw gelaatstrekken te benadrukken, en de witte verpakking met een gouden, gebloemd kant ontwerp is een echt hoogtepunt op zich.

Prijs: € 7,99

CATRICE – Blurring Powder Pearls

Catrice Kaviar Gauche Blurring Powder Pearls

Beautifying. De prachtige poeder parels in light nude en pasteltinten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn ook op een missie van schoonheid. Aangebracht met een grote kwast, maken ze je huid heerlijk glad. Licht-reflecterende pigmenten zorgen voor een vlekkeloze teint met een gloed. En het transparante doosje met een decoratieve deksel is een echte parel op de kaptafel.

Verkrijgbaar in:

C01 Sweet Secret

Prijs: € 4,59

CATRICE – Gentle Lip Gloss

Catrice Kaviar Gauche Lipgloss

I do! Give your lips a touch of colour and a beautiful shine with the Gentle Lip Gloss when you whisper “I do”. The lipgloss is available in soft pink or apricot and has a light, transparent texture. For a glossy, natural look that radiates an air of lightness.

Geef je lippen een vleugje kleur en een mooie glans met de Gentle Lip Gloss wanneer je fluistert “ik doe” . De lipgloss is verkrijgbaar in zacht roze of abrikoos en heeft een lichte , transparante structuur. Voor een glanzende , natuurlijke uitstraling die een sfeer van lichtheid uitstraalt.

Verkrijgbaar in:

C01 Butterfly Kiss

C02 Honey Blossom

Prijs: € 3,59

CATRICE – Nail Lacquer

Catrice Kaviar Gauche Nail Laquers

It’s a promise. Light pink, soft lilac, pastel apricot and warm grey – in addition to ultimate shine and durability, these nail polishes offer a romantic and modern range of colours. Warm grey provides a beautiful contrast in the otherwise extremely delicate and feminine collection. Pink and lilac have a light shimmer, grey and apricot

Licht roze, zacht lila , pastel abrikoos en warm grijs – in aanvulling op de ultieme glans en duurzaamheid , zijn deze nagellakken bieden een romantische en moderne waaier van kleuren . Warm grijs zorgt voor een mooi contrast in de anders zeer delicate en vrouwelijke collectie . Roze en lila hebben een lichte glans , grijs en abrikoos

Verkrijgbaar in:

C01 Butterfly Kiss

C02 Honey Blossom

C03 Love Me tender

C04 Cool Wonder

Prijs: € 2,99

Alles in deze Limited Edition vind ik erg mooi, en ga ik waarschijnlijk wel aanschaffen. De Limited Edition is verkrijgbaar in de winkels van half juni tot en met half juli.

Afsluiting BLOG

Wat vinden jullie van deze Limited Edition?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

Laura 6 april 2015 at 08:02

Wat een prachtige collectie! Ben vooral benieuwd naar de lipglossjes!

Reageren
Lavinia 6 april 2015 at 08:41

Mooie collectie zeg…..ben erg benieuwd.

Reageren
Lonneke 6 april 2015 at 08:52

Oei dat is een hele mooie LE collectie! Ik ga het zeker in de gaten houden wat zit een hoop mooie producten tussen!

Reageren
Manon 6 april 2015 at 08:59

Ik vind dit wel een hele mooie collectie

Reageren
Cindy 6 april 2015 at 18:04

Ziet er goed uit. erg luxe.

Reageren
Petra 6 april 2015 at 19:53

Mijn romantisch hartje maakt een huppeltje van deze editie van catrice…wat schattig!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge