PERSBERICHT: Catrice | Nude Purism Limited Edition

17 januari 2015
Catrice Nude Purism LE

Catrice Nude Purism LE

Limited Edition “Nude Purism” door CATRICE

Ease. Elegance. Freshness, daar draait het dit voorjaar van 2015 om. Deze LE van Catrice laat mij watertanden, en ik denk ook vele beautyliefhebbers met mij. Een LE met zachte nude tonen, gebroken wit, zand en roze. De Limited Edition “Nude Purism” door CATRICE is vanaf eind februari tot eind maart 2015 verkrijgbaar. In de LE zitten echt pareltjes, zoals de langdurige quattro oogschaduw, lippenstift met een glanzende afwerking, en nagellakken in taupe, koffie, rosé en een koel licht blauw. De absolute blikvanger van de collectie is de highlighter met een 3D-reliëf structuur voor subtiele licht reflecties op je gezicht en hals. Nude zet de toon – door CATRICE.

Nude Purism door CATRICE – Nude Eye Colour Quattro

Catrice Nude Purism Eye Color Quattro

Neutraal. Er zijn twee overtuigende eye colour quattro’s met vier trendy nude kleuren: zand, rosé en koffie worden aangevuld met een koel licht blauw. Taupe, lichtroze en zacht roze worden begeleid door een donkere aubergine. Beide combinaties bevatten zowel matte als zijdeglanzende tinten die mooi en subtiel gecombineerd kunnen worden. De zachte textuur is langhoudend, biedt maximale dekking en is gemakkelijk aan te brengen.

Verkrijgbaar in C01 Naked Brown en C02 Taupe-less.

Consumentenadviesprijs 4,49

Nude Purisme door CATRICE – Gentle Lip Colour

Catrice Nude Purism Lipstick Zacht en glanzend. De vier subtiele nudetinten licht toffee, vrouwelijk roze en rosé en klassiek rozenhout creëren een zachte en natuurlijke kleur accent op je lippen. De romige textuur heeft een glanzende afwerking. De premie stylo verpakking in mat zwart zorgt ervoor dat deze in elke handtas past.

Verkrijgbaar in C01 Barely Pink, C02 Silky Rose, C03 Delicate Rosewood en C04 Nearly Nude.

Consumentenadviesprijs 4,49

Nude Purisme door CATRICE – Pure Shimmer Highlighter

Catrice Nude PurismHuid Couture. De mooiste (under) statement van deze editie is een echte blikvanger: de Pure Shimmer Highlighter. De aantrekkelijke 3D-reliëf structuur van de ultra-zijdeachtige geperste poeder doet denken aan een zacht glinsterende honingraat. Fijn gesorteerde nude en lichtreflecterende pigmenten zorgen voor subtiele highlights op je gezicht en hals.

Verkrijgbaar in één kleur.

Consumentenadviesprijs 4,49

Nude Purisme door CATRICE – Nude Nail Lacquer

Catrice Nude Purism PolishPure perfectie. Koffie, rosé, taupe en koel lichtblauw verwelkomen het lenteseizoen en zijn een perfecte match voor de nieuwe nude tinten van de designer jurken. De Nude Nail Lacquer belooft ultieme kleuren – met en zonder effecten – een optimale dekking en ultieme glans, die er zeker voor zullen zorgen dat deze tinten de must-haves van het seizoen worden.

Verkrijgbaar in C01 Taupe-less, C02 Barely Pink, C03 Pure Blue, C04 Naked Brown.

Consumentenadviesprijs 2,79

“Nude Purism” van CATRICE is in maart 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België

Ik kan niet wachten, ik wil graag de Nude Purism producten in handen hebben. Zeker de nagellak en de lippenstift. Welke kleur? Ik wl ze allemaal

Afsluiting BLOG

 

 

Wat is jullie favoriet uit deze LE "Nude Purism" van Catrice?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Sonja 17 januari 2015 at 09:25

Is het erg dat ik hier niet warm of koud van word? De oogschaduw kan me nog bekoren, maar krijg geen hebbe hebbe gevoel.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 17 januari 2015 at 09:56

Sonja, dat is helemaal niet erg! Ik denk dat iedereen dat wel eens heeft. Maar toevallig word ik van deze nagellakjes en lipstickjes wel warm 😉

Reageren
4.Balou 17 januari 2015 at 11:32

Die highlighter lijkt me echt fantastisch! Die ga ik op me lijstje zetten =)

http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

Reageren
Lavinia Heyden 17 januari 2015 at 16:20

Is het erg dat ik juist wel alles wil hebben, hahhaha. Allemaal totaly mijn kleuren. I love it.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge