Catrice vs. Yes Love | The Purple Battle

16 januari 2015
Catrice vs. Yes Love

Catrice vs. Yes Love

Vandaag heb ik voor jullie de Purple Battle, een battle tussen 2 nagellakjes uit mijn eigen stash. De battle gaat tussen 2 paarse kleuren die nagenoeg identiek lijken (op het eerste oog). Ik neem beide lakjes nauwkeurig onder de loep. Yes Love Shiny Glitter N2-N06 gaat de strijd aan met Catrice Crushed Crystals 02 PLUMdog Millionare. Nieuwsgierig naar het resultaat, lees gauw verder!

Het design

Catrice vs. Yes Love

Qua design zijn beide flesjes heel erg verschillend van elkaar. Catrice houdt het simpel, een doorzichtig flesje met zwarte dop. ‘ Less is more’, dat maken zij wel duidelijk. Het lakje van Yes Love zit in een vierkant flesje met goudkleurige dop. De dop is voorzien van het Yes Love drukpatroon, een hartje met golfje. Ik hou van simpel, maar ook van opvallend. Ik val niet zo gauw voor design, vaak draai ik de potjes open om te kijken naar de inhoud. Catrice straalt wel een soort van Chique uit en Yes Love oogt wat goedkoper (wat natuurlijk ook zo is).

Het kwastje

CUNPIC_20150114_231041

Als het om het kwastje gaat, verschillen ze niet zo heel veel van elkaar. Catrice heeft een iets dikker kwastje die een beetje is afgerond, wat ik erg makkelijk vind met het aanbrengen van de lak op de nagel. Hoewel het kwastje van Yes Love iets dunner is, vond ik deze ook erg prettig met het aanbrengen.

De inhoud van het flesje

CUNPIC_20150114_230709

De inhoud van het flesje verschilt een klein beetje van elkaar. In het flesje van Catrice zit een inhoud van 10 ml en in het flesje van Yes Love zit 15ml aan inhoud. Maar wat echt belangrijk is, is natuurlijk de inhoud IN het potje. Laten we dit gauw gaan bekijken!

De prijs

De prijzen verschillen ook wel wat van elkaar. Voor de Catrice nagellak betaal je € 3,39 en voor de Yes Love nagellak betal je € 2,00.

De swatches

CUNPIC_20150114_230554 

Yes Love Shiny Glitter N2-N06

 

 

 

 

 

 

 

Yes Love – Zoals ik al eerder schreef brengt de lak lekker aan op de nagel. Het is een diep paarse kleur met een gouden shimmer erin, wat het in het potje erg mooi maakt. De kleur paars is erg mooi, maar de gouden shimmer is duidelijker in het potje te zien als op de nagel zelf. Dat is een klein beetje jammer. Nog een klein nadeel is dat deze lak niet in 1 laag dekt.

CUNPIC_20150114_230344Catrice 02 PLUMdogMillionaire

 

 

 

 

 

 

 

 

Catrice – Deze lak ziet er in het potje al heel verleidelijk uit. Op het eerste oog een perfecte lak voor een Galaxy Nail Art. Bij het aanbrengen van de lak zie je al dat het een liquid sand lak is, als de lak gedroogd is kun je dit ook goed voelen. De lak dekt goed in 1 laag. Het effect van deze lak kan je het beste zien in mooi avondlicht/schemering.

Ik heb van beide lakjes een foto gemaakt in gewoon licht en onder de lamp, zodat het goed te zien is.

Als laatste heb ik de swatches van de verschillende lakjes naast elkaar, het verschil is zo duidelijk te zien. Yes Love is een diep paarse kleur met een hele lichte shimmer, de lak neigt meer naar paars met een donkerblauwe ondertoon. Catrice is een mooie paarse kleur met een erg aanwezige glitter, met een liquid sand resultaat. Deze lak neigt meer naar paars met een roze ondertoon.

Catrice vs. Yes Love

De winnaar van deze battle is voor mij toch wel de lak van Catrice!

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie van deze battle?
Welk lakje heeft volgens jullie de battle gewonnen, Catrice of Yes Love?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

Manon 16 januari 2015 at 08:01

Leuk zo een battle! Ik ga voor Catrice.

Reageren
Petra 16 januari 2015 at 10:34

Leuk om dit te bekijken, de winnaar is voor mij overduidleijk de lak van Catrice…heel erg mooi!

Reageren
Marlies 16 januari 2015 at 10:34

Wat een leuke lakjes. Ik vind Catrice ook net iets mooier! Liefs

Reageren
Anne 16 januari 2015 at 10:36

Leuk artikel! Ik zou gaan voor de nagellak van Catrice. Je blog ziet er trouwens ook mooi uit.
Liefs, Anne

Reageren
Lonneke 16 januari 2015 at 17:53

Ik vind die van Catrice ook het mooiste! Leuk zo’n battle te zien.

Reageren
Teddy 16 januari 2015 at 20:15

Ik vind beide tinten erg mooi, maar die van Catrice net iets meer

Reageren
Sonja 17 januari 2015 at 09:24

Ik vind ze beide mooi.

Reageren
4.Balou 17 januari 2015 at 11:40

Ik vind de rechter kleur het mooist!

http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge