Chloé LOVE STORY eau de parfum

6 oktober 2016
Chloé LOVE STORY eau de parfum

Hi allemaal, ik ben weer veilig thuis gekomen van een heerlijke huwelijksreis! Vandaag weer een review online voor jullie, en dit keer van mijn ‘bruids parfum’. Benieuwd waarom ik deze geur gekozen heb en wat ik er van vind? Ik deel het hier onder met jullie.

Chloé LOVE STORY eau de parfumIk weet niet of jullie bekend zijn met CHLOÉ maar, er zijn een heleboel verschillende geuren verkrijgbaar van dit merk. Zelf heb ik gekozen voor de geur LOVE STORY. Deze vond ik toevallig het lekkerste en past uiteindelijk het beste bij mijn trouwdag.

Chloé LOVE STORY eau de parfum

Ik wilde graag een nieuwe geur die ik nog niet eerder had gehad en die mij dus blijft herinneren aan deze bijzondere dag. De uitstraling van de producten van CHLOÉ vind ik echt prachtig! Heel romantisch en klassiek. Aan de bovenkant van mijn parfum zit een ringetje bevestigd en een lintje die het helemaal afmaken.

Chloé LOVE STORY eau de parfum

Het blijft altijd lastig om een geur te omschrijven maar ik vind deze geur zelf romantisch, zacht en omschrijft een sterke vrouw. De geur is aanwezig maar overheerst absoluut niet. De topnoten in deze parfum zijn de oranjebloesem. De hartnoten de Stephanotis jasmijn en de basisnoten zijn cederhout. Deze 3 omschrijven deze heerlijke geur. Wat ik ook fijn vind is dat hij niet seizoensgebonden is dus dat je hem het gehele jaar door kunt gebruiken.

Chloé LOVE STORY eau de parfum

Deze geur is te koop in de meeste warenhuizen en parfumerie winkels. Op dit moment te shoppen met 25% korting bij Douglas en ICI Paris XL. Van € 60,10 voor maar € 45,08 (30ml)

xoxo

afsluiting-yentl

www.byyentl.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl
www.instagram.com/byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

chucky1012 6 oktober 2016 at 06:59

Prachtige flacon!
Dit lijkt me zo een heerlijke parfum!

Xoxo

Reageren
Manon 6 oktober 2016 at 12:22

Dit lijkt me een heerlijke parfum
Manon onlangs geplaatst…Dingen die je kunt doen als je ziek bentMy Profile

Reageren
hilde 6 oktober 2016 at 21:08

Chloé heeft echt zalige geuren. Krijg meteen zin om een fles te kopen!
hilde onlangs geplaatst…Uit de pers: Batiste OrientalMy Profile

Reageren
Astrid 8 oktober 2016 at 14:36

Welkom terug! Klinkt als een lekker geurtje. Iedere keer als je deze ruikt kun je terugkijken op een mooie dag 🙂
Astrid onlangs geplaatst…W7 Lip Legend ReviewMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge