Christmas | Cadeautjes unboxed

29 december 2014

 

CUNPIC_20141227_141549

Waren jullie feestdagen ook zo heerlijk? Ik heb heerlijke feestdagen gehad en een super fijne verjaardag. Ik ben vreselijk verwend. In dit artikel zal ik jullie in het kort laten zien wat ik op beauty gebied heb gekregen. Voor nu laat ik het eerst even bij een foto met een korte beschrijving. In het nieuwe jaar zullen er zeker reviews en swatches van volgen. Ik kan me er nu al helemaal op verheugen.

CUNPIC_20141227_141432

Waar ik super super blij mee ben is deze 32-delige kwastenset van de schoonheidswinkel. Vóór de kerstdagen moest ik het nog doen met wat bij elkaar gezochte kwasten. Had ik een kwast om te blenden? Nee. Had ik een kwast om highlights aan te brengen? Nee. En nu heb ik er waarschijnlijk te veel. Beter te veel dan te weinig. Ik weet zeker dat ik hier in de toekomst tal van mooie looks mee kan maken.

Op de site van de schoonheidswinkel zeggen ze dit:

Professionele make-up kwasten set bestaande uit 32 make-up kwasten. Deze make-up kwasten die zijn voorzien van echt natuurlijk geiten haar. Een combinatie is gekozen om voor het juiste gebruik de perfecte make-up overdracht te creëren. Natuurlijk haar is beter in staat om make-up over te brengen en is zachter in gebruik. De professionele make-up kwasten zijn voorzien van een handvat wat 15 cm lang is. Het hand vat is van hout en mat zwart gecoat voor extra grip. De kwastenset met een volledig kwasten portfolio voor professioneel of thuis gebruik.

professionele make-up kwasten 32 delig

De set, bestaante uit 32 make-up kwasten, zitten in een antibacteriële PU hoes die je eenvoudig kunt oprollen. De set is in de tas opgevouwen 24 x 15.5 x 5 cm en in uitgerolde stand 66 x 24 cm. Een erg handig formaat om mee te nemen op reis of onderweg.

Make-up kwasten set voor de complete gezichtsmake-up

Op Youtube zijn veel tutorials te vinden die u kunnen helpen met het opzetten van een ideale gezichts- of oog make-up. In deze kwastenset zitten de volgende kwasten: 1x poederkwast waaier en 4x poeder of blush kwasten in verschillende grote. 1x poederkwast waaier penseel, 4x foundation en 2x concealer kwast en 2x schuine concealer kwast. 6x oogschaduw kwast, 2x spons (synthetisch) oogschaduw kwast, 7x lippen kwast en 1x eye-liner kwast, wenkbrauw kam, 1x mascara borstel.

Een professionele kwastenset goed onderhouden

Om deze set professionele make-up kwasten te onderhouden adviseren wij het volgende onderhoudsadvies. Wassen met een niet vette shampoo of de Aloë Vera crèmezeep. De penselen regelmatig onder warm, stromend water reinigen. Lichtjes uitslaan en zacht afdrogen en daarna op een papieren tissue laten drogen. De kwasten niet op een warmtebrom leggen. Bij het op deppen van make-up de penselen zacht deppen en niet te fel drukken.

CUNPIC_20141227_141309

Ik draag niet elke dag heel veel make-up, maar ik heb altijd wel iets op mijn ogen. Ik hou er van om mijn ogen te laten spreken. Aan deze Waterproof Eyeliner Crayon van E.L.F. heb ik in principe genoeg goed mee voor de dag te komen.

CUNPIC_20141227_141237

Op het moment draag ik valse wimpers en heb ik deze Mechanical Eyelash Curler van E.L.F. niet nodig. Maar zodra mijn valse wimpers 1 voor 1 van mijn ogen op de grond dartelen moet ik het weer doen met mijn eigen wimpers. Mijn natuurlijk wimper is niet heel lang en ik heb ook niet hele volle wimpers. Om ze toch iets langer te laten lijken kan je ze in de krul zetten zodat ze iets meer opvallen. Ook dit is dus zeer welkom in mijn stash.

CUNPIC_20141227_141144

De laatste tijd vul ik mijn stash steeds meer aan met lipproducten, zowel gloss als lippenstick en verzorging voor de lippen. Met de full lips van E.L.F. was ik ook weer super blij. Het feestelijke pakketje bevat een Lipliner een Lipstick en een Matte Lipcolour.

CUNPIC_20141227_141054 CUNPIC_20141227_141020

Ook deze Tinted Lip Conditioner van Sleek kreeg ik met de feestdagen. In vele kleuren verkrijgbaar, ik heb de kleur Peach Perfection. Een beetje een nude achtige kleur. De conditioner bevat SPF.15

CUNPIC_20141227_140903

CUNPIC_20141227_140830

Als laatste kreeg ik dit Smoky Eyes Black pakketje om een complete look mee te maken.

Ik ben zoals je ziet heerlijk verwend deze afgelopen dagen.

Afsluiting BLOG

 

 

Wat hebben jullie allemaal gekregen deze feestdagen?
Is jullie beauty stash ook rijkelijk aangevuld?
Hebben jullie al weer een nieuwe wishlist, met nog meer beauty-wensen?

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

Petra 29 december 2014 at 18:27

Tjeetje wat een heerlijke producten heb je erbij gekregen, dat is echt genieten met al deze pareltjes… het Smoky Eyes Black pakketje vind ik wel zo leuk om te zien, lijkt mij echt fijn om dat te gebruiken…leuk

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 29 december 2014 at 18:53

Ik sta ook te popelen om daarmee te gaan experimenteren. Wie weet volgt er een mooie look.

Reageren
ilsiee prins 29 december 2014 at 19:18

wauw je bent zeker goed verwend! wij doen niet aan cadeautjes met kerst, dat we gezellig samen zijn is al een cadeautje opzich hihi. fijne jaarwisseling

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 29 december 2014 at 20:01

Daar heb je ook helemaal gelijk in Ilse! Wij doen eigenlijk ook meer aan cadeautjes omdat mijn tweelingzusje en ik ook jarig zijn die dag. Neemt natuurlijk niet weg dat ik het ook leuk vind. Maar familie is en blijft het beste geschenk. Ik ben mijn vader verloren op oudjaarsdag.

Reageren
sonja 29 december 2014 at 21:11

Leuke cadeaus

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 29 december 2014 at 22:34

Dank je Sonja!

Reageren
Lonneke 29 december 2014 at 21:43

Wat ben je heerlijk verwend zeg en mooie make-up kwasten. Binnenkort krijg je nog een leuke swap van mij toegestuurd 😉 Geniet van je leuke cadeautjes. Liefs

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 29 december 2014 at 22:35

Jaaaaaaa, ik verheug me op de swap!

Reageren
4.Balou 30 december 2014 at 07:54

Je hebt hele leuke dingen gekregen, nice!! De kwastenset is zeker mijn favoriet =)

http://www.bloglovin.com/blog/13049789

Reageren
Sanae 30 december 2014 at 10:13

Jij bent lekker verwend. Zou graag een review van die kwasten willen!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge