Christmas | Make-up & Beauty Swap #1

4 december 2014
Make-up beauty swap

Make-up beauty swap

Voor vandaag heb ik een leuk artikel in gedachten. Namelijk een make-up / beauty swap. Zijn jullie daar bekend mee? Ik zal het jullie uitleggen. Het idee is dat 2 mensen (bloggers) make-up / beauty items voor elkaar kopen. Vaak zijn dit bloggers uit verschillende landen, maar dat hoeft natuurlijk niet perse. Ik heb nog nooit een make-up / beauty swap gedaan, maar het lijkt mij wel heel erg leuk. Daarom organiseer ik met dit artikel mijn eerste swap.

Ik ben helemaal volledig in de kerststemming! Ik heb zin om cadeautjes te kopen en onder de kerstboom te leggen. Samen tijd spenderen met familie en vrienden, een wijntje drinken bij kaarslicht. Zo kan ik wel uren doorgaan. Zijn jullie ook al zo in de stemming voor kerst? Hoe brengen jullie deze maand het liefst door?

Hoe wil ik deze swap gaan organiseren, en hoe gaat zo’n swap verder in zijn werk. Want er zijn natuurlijk wel een aantal afspraken die je onderling met elkaar moet maken. Ik zal alles zo uitgebreid mogelijk op een rijtje zetten.

Ik zou graag willen dat iedereen die geinteresseerd is in een swap met mij, onderaan dit artikel een comment achterlaat, zodat ik kan zien dat je mee wilt doen. In de comment zou ik ook willen dat je de link naar jouw blog plaatst, zodat ik daar even een kijkje kan nemen. Als er genoeg aanmeldingen zijn kies ik uit alle aanmeldingen één persoon waar ik de swap mee wil doen. Onderling zullen we dan samen bespreken hoe we de swap gaan realiseren. Ik noem de swap nu wel Beauty Christmas Swap, maar de maand is al duur genoeg, dus misschien zijn er ook bloggers die het liever even uitstellen. Maar ook dat staat allemaal in de afspraken!

– De eerste afspraak die ik met je wil maken is het tijdsbestek waarin we voor elkaar items gaan verzamelen. Het is wel zo leuk dat we allebei rond dezelfde tijd een pakketje kunnen verwachten.

– Er moet natuurlijk ook een budget worden afgesproken. De doos met items moet natuurlijk in dezelfde prijsklasse liggen.

– Natuurlijk als je zelf spulletjes weggeeft wil je daar leuke spulletjes voor terug krijgen. Het is daarom belangrijk dat je de smaak in beauty producten van de persoon waar je mee swapt vertrouwt. Wat ook belangrijk is dat je aangeeft waar je allergisch voor bent, of welke items je echt niet wilt. Wat ook belangrijk is, welk huidtype en kleur je hebt. Wil je verrast worden, of wil je items aangeven die op je wishlist staan.

Dan als de afspraken zijn gemaakt kunnen we aan de slag met het verzamelen van beauty items. De keus is aan jou (afgestemd op de voorkeuren) wat je geeft, maar het MOET nieuw zijn.  Hoe je de items inpakt is ook aan jou, maar het is wel de bedoeling dat het een doos wordt met allemaal pakjes.

Afsluiting BLOG
Heb je zin om een swap met mij te doen, laat het weten in een comment!
Heb jij al eens een swap gedaan? Wat vond jij er van en heb jij nog ideeën?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Lavinia 4 december 2014 at 15:58

Ow wat leuk zeg. Heb wel vaker een een swap gezien en vind het altijd leuk. Net of je een beetje jarig bent. Ja beide is leuk hé, het ontvangen maar het geven is ook zo leuk.Nou ben erg benieuwd.

Reageren
Els 9 december 2014 at 09:48

Lijkt me erg leuk,heb het nog nooit gedaan

Reageren
Lonneke 15 december 2014 at 07:58

Wij gaan dit doen! Zo leuk idee dit van je. Liefs

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 15 december 2014 at 13:38

Ja leuk hè, en zo spannend. XxX

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 15 december 2014 at 13:41

Zoals jullie kunnen lezen ga ik mijn eerste swap ever samen doen met Lonneke, bekend van haar blog Lovely Lonnie.

Ik heb er erg veel zin in en heb mijn items voor haar inmiddels besteld. Een uitgebreid artikel van onze swap volgt nog.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge