Cube Puzzler PRO van Smart Games

15 juni 2020

Kan jij een kubus maken met 6 balvormige puzzelstukken? Esmee en ik gingen de uitdaging aan, en hadden al snel door dat je ruimtelijk inzicht, logica en deductie moet combineren, wil je de kubus kunnen maken. Het is een spel die je alleen kunt spelen, maar je kunt elkaar er ook bij helpen als je er niet meer uitkomt. Wij gingen de uitdaging aan, kijk je mee?

SASS

Smart Games

Cube Puzzler PRO

Het spel.Het leuke van Smart Games is dat dit spellen zijn waarmee je je in je ééntje uren kunt vermaken. Het is een compact spel dat je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen (zo kun je ook anderen uitdagen om de puzzel op te lossen). De transparante kubus heeft een dubbele functie! Wanneer je de transparante kubus opent kan je hem van een opbergdoosje in een spelbord veranderen. Bij het spel zit ook een boekje met 80 echte 3D-opdrachten. Van verschillende niveaus, het begint bij: starter, junior, expert, master en eindigt bij wizard. Bij elk niveau is er een opdracht (steeds wat moeilijker) en achterin het boekje staan de oplossingen. Het spel is vanaf 10 jaar en ouder.

 6 kleurrijke balvormige puzzelstukken.De Cube Puzzler PRO is een leuk spel voor kinderen om het ruimtelijk inzicht te trainen. En niet alleen voor kinderen maar ook voor ons volwassenen. Een soort van Brain-training. Door Cube Puzzler PRO te spelen worden de volgende Cognitieve Vaardigheden gestimuleerd: planning, probleemoplossend denken, en ruimtelijk inzicht. En geloof mij, het is ingewikkelder dan je denkt. Met het boekje er bij vond Esmee het leuk om te doen, op die manier van spelen krijg je toch een hint/handvat/begin. Vaak als je één stuk weet te leggen komt de rest vanzelf. Maar voor onder de 10 jaar is het wel een vrij moeilijk spel.

Wil jij de spellen van Smart Games proberen? Smart Games spellen koop je online in de eigen webshop van Smart Games. Naast de Cube Puzzler PRO zijn er nog tal van andere spellen beschikbaar. Alle spellen bieden brein fitness aan voor alle leeftijden. Op de site kun je snel en gemakkelijk shoppen op leeftijd.  De Cube Puzzler PRO bestel je nu al voor maar € 14,99.

 

Vind jij het leuk om denkspellen te spelen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Lavinia 15 juni 2020 at 21:27

Ik ken het niet…….maar leuk en leerzaam.

Reageren
James 8 februari 2021 at 07:39

Ik vind het gewoon geweldig, het moet zo’n spel zijn waar kinderen volwassenen lesgeven …
Tegenwoordig is het erg belangrijk om dit soort entertainment te hebben om te ontstressen.
James onlangs geplaatst…Top 11 Marijuana Games Reviews | Best Weed Smoking Games to EnjoyMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge