De Alessandro Adventskalenders zijn er weer

23 oktober 2020

Ieder jaar heeft Viva Donna die super gave Alessandro adventskalenders met hand en nagelverzorging en nagellak miniaturen. Zodat je in de adventstijd 24 dagen een klein cadeautje uit mag pakken. Deze kalenders zijn altijd een ware hype. Ieder jaar  zijn ze weer anders met andere cadeautjes en ze zijn vaak niet aan te slepen. Daarom stel ik jullie alvast op de hoogte zodat jullie er niet naast grijpen!

SASS

24 presentjes 

 

Adventkalender. Naast de normale kalenders hebben ze dit jaar niet alleen de normale adventskalender gemaakt zoals andere jaren, maar ze hebben nu ook een luxe kalender op de markt gebracht. In deze luxe adventskalender zitten 24 presentjes en luxe kerstballen zodat je ze daar in kan doen! Hoe leuk is dat om je eigen adventskalender in je kerstboom kan maken.

Hieronder zie je beide kalenders afgebeeld:

De Christmas Adventskalender

(klik op het plaatje en ga direct naar de website)

 

De Luxe Christmas Adventskalender 

(klik op het plaatje en ga direct naar de website)

Viva Donna heeft uiteraard de Adventskalenders al weer op voorraad. Maar wees er snel bij want op=op. Heb je vragen dan kan je altijd contact met ze opnemen via: mailto:info@vivadonna.nl. Viva Donna heeft ook nog andere leuke sets voor mooie verzorgde nagels tijdens de feestdagen of om als cadeau te geven.

Er is een super leuke cadeauset in de Striplac lijn gelanceerd: De Striplac Glitterset( LINK) Het is een 4 delige set met de volgende items:

  • Striplac Wine & Soul 5ml
  • Striplac Rose me if you can 5ml
  • Striplac Topcoat 5ml
  • Glitterpigment 2gr.

Met deze set ben jij het stralende middelpunt van de feestdagen of heb jij het juiste cadeau om te geven! Wist je dat je Striplac ook super leuk kunt combineren? Lees er hier meer over in de Blog .

 


Ben jij al helemaal in de ban van Kerst?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Kelly 24 oktober 2020 at 10:52

Oh ze zijn echt leuk! 🙂

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge