De complete kalknagel behandeling van ProtectAir

27 augustus 2021

Wist je dat de meesten van ons heel goed hun lichaam verzorgen, maar dat de voeten vaak vergeten worden. En toch is het helemaal geen overbodige luxe om ook de voeten te verzorgen en om ze van tijd tot tijd eens lekker in de watten te leggen. Want niemand vind zweetvoeten lekker om te ruiken, of kalknagels mooi om te zien. Met een paar simpele stappen kun jij je voeten verzorgen en heb jij weer mooie voeten. 

 

Onze voeten

ProtectAir

Vaak worden onze voeten vergeten als het gaat om lichaamsverzorging. En dat terwijl onze voeten behoorlijk wat hebben te verduren. Ze brengen ons elke dag overal naar toe. Hoe actiever je bent, hoe meer stappen je zet. Des te meer je voeten in beweging zijn. En in het weekend gaan we lekker op stap en dwingen we onze voeten om een avondje te dansen op die té mooie pumps waar je eigenlijk helemaal niet op kunt lopen. En dan heb ik het nog niet eens over de weersinvloeden. Vaak vergeten we onze voeten omdat ze het meest van de tijd verstopt zitten. Pas als de zomer aanbreekt, en de slippers tevoorschijn komen worden we eraan herinnerd om ook de voeten te verzorgen. Juist door de verschillende weersinvloeden, en omdat je voeten zoveel gebruikt worden, wordt de huid van je voeten sneller droog dan andere delen van jouw lichaam. En er kan eelt ontstaan, daar kom je (bijna) niet onderuit. Dat lijkt mij reden genoeg waarom onze voeten wat extra aandacht verdienen. 
 
 

Verzorgen van de voeten

ProtectAir

ProtectAir
ProtectAir
 
Met de juiste voetverzorging kun je jouw voeten heerlijk zacht houden, vrij van eelt, geen kalknagels en geen nare geurtjes. Daarvoor hoef je geen pedicure te bezoeken. Je kunt vrij veel zelf thuis gemakkelijk toepassen. En zo heb je, net als een maskertje voor je gezicht, een heerlijk verwenmomentje maar dan voor je voeten.
 
Wat kun je thuis doen voor een basis voetverzorging? Neem een moment waarop je hier lekker de tijd voor kunt nemen. Doe dit niet gehaast maar verwen je voeten eens lekker. Het is heel simpel en gemakkelijk; verwijder nagellak als je dit draagt. En geef daarna je voeten een heerlijk voetenbadje, doe dit niet langer dan 5 minuten anders wordt de huid te week Het beste is om gewoon keukenzout te gebruiken, dit gaat eelt te lijf.  Daarnaast verwijdert het ook vieze geurtjes. Op plekken waar eelt zit kun je je voeten scrubben. Spoel wel na met schoon water. Nu de voeten lekker schoon zijn kunnen we de nagels knippen en vijlen. Doe dit met regelmaat zodat ze niet de kans krijgen om te lang te groeien, want lange nagels zijn kwetsbaarder, maar ook vatbaarder voor negatieve invloeden. Door de nagel recht te knippen, verklein je de kans op het ontwikkelen van ingegroeide nagels. De nagelhoekjes kun je vijlen. Als je je nagels bijhoudt kun je ook alleen een vijl gebruiken. Vijlen is beter dan knippen, omdat er bij knippen scheurtjes en scherpe randen kunnen ontstaan. Vijl met de nagelrichting mee en in ronde bewegingen. Na deze stap zijn we al weer dichterbij mooie verzorgde voeten. Nog een aantal stapjes te gaan. We mogen de nagelriemen niet vergeten. Dit is het bed waar je nagels in liggen. En net zoals wij graag in een lekker bedje liggen, is het voor je nagels ook beter om in een goed bed te liggen. De nagelriem beschermt de nagelplaat tegen bacteriën, schimmels en dergelijke. Verzorg ze met een verzorgende crème, doe verder niet teveel gekke dingen en als je de nagelriem toch wil terug duwen, doe dit met zorg. Hierna smeren we de voeten zachtjes in met een verzorgende voetcrème, totdat het volledig is opgenomen. Nu zijn je voeten mooi en verzorgd en kun je ze weer showen, en eventueel nog de nagels lakken.
 
 

Kalknagels behandelen

ProtectAir

Ik vertelde net al dat je voorzichtig moet zijn met het verzorgen van je nagelriemen, omdat de nagelriem de nagelplaat beschermt tegen bacteriën en schimmels. Toch kan het voorkomen dat je een kalknagel, ook wel schimmelnagel genoemd,  krijgt. Dan heeft de schimmel toch een manier gevonden om de huid of de nagel binnen te dringen, waardoor er een infectie ontstaat. Het is belangrijk om dit goed te behandelen. Want hier wil je ook zo snel mogelijk weer vanaf.  Een kalknagel ofwel gaat nooit vanzelf over, maar breidt zich langzaam uit. Daarbij is niets doen geen optie. Met een effectief anti-schimmel middel is dit goed zelf te behandelen. Maar dan moet je dit wel consequent en op de juiste manier doen. Daarbij helpt ProtectAir graag.

ProtectAir behandelt effectief en beschermt actief. Als je hebt vastgesteld dat je een kalknagel hebt is het van belang deze direct te behandelen. Daarbij is het belangrijk om te weten dat schoenen een belangrijke bron van (her)infectie zijn. Kort gezegd houdt dat in dat je bij een kalknagel niet alleen je voeten behandeld, maar ook je schoenen. Want steeds wanneer je met schone, behandelde voeten in jouw vieze schoenen stapt, loop je opnieuw de kans op herinfectie.

Voor de ProtectAir complete kalknagel behandeling heeft ProtectAir een complete kalknagel behandeling + medische schoenenspray set. Deze set bevat: een nagelserum, nagelvijltjes en een schoenenspray. Bij consequent gebruik is er zichtbaar resultaat binnen 2 weken, en nagelherstel binnen 4 weken. Diverse A-merken (nailner, wartner, mycosan) behandelen slechts de nagelinfectie, maar vertellen niet dat je de bron ook moet aanpakken. Op die manier kom je nooit van de infectie af en ben je veel geld aan je behandeling kwijt. ProtectAir is online het best verkocht en volgens consumenten het beste middel tegen kalknagels van Nederland.

Hoe werkt ProtectAir?

ProtectAir

ProtectAir ProtectAir

Stap 1. Behandel de geïnfecteerde nagels met het nagelserum. Het nagelserum bevat actieve ingrediënten die een omgeving creëren, waarin schimmels niet kunnen overleven of vermenigvuldigen. Na slechts één week applicatie is er zichtbare verbetering te zien op het geïnfecteerde nagelgebied. Verwijder voordat je het serum aanbrengt eerst nagellak en gebruik één van de nagelvijltjes om de nagel te vijlen (herhaal dit 1x per week). En behandel de nagel twee keer per dag met het nagelserum (gedurende minimaal 4 weken). Na 4 weken wanneer de behandeling is voltooid, kun je het serum één keer per dag blijven gebruiken totdat de nagel volledig is uitgegroeid.

Stap 2. Voorkom herinfectie in schoenen door het gebruik van de ProtectAir schoenenspray. Met de spray spuit je 5 tot 10 keer in iedere schoen. Wacht met het dragen van de schoenen tot de schoen volledig droog is. Na 10 dagen wanneer de behandeling is afgerond, kun je de spray blijven gebruiken om de schoenen hygiënisch en fris te houden.

Wat kun je verder nog doen om mooie en verzorgde voeten te behouden? Was je voeten met een pH-neutrale zeep of (nog beter) zonder zeep, en droog ze goed af (ook tussen de tenen). Trek elke dag schone sokken aan (katoen of wol). Verwissel je sokken ook halverwege de dag als je last hebt van zweetvoeten. Was sokken op minimaal 60 graden om schimmelsporen te doden. Draag schoenen die niet te strak zitten.

 

Prijs en verkrijgbaarheid

ProtectAir

ProtectAir is makkelijk online verkrijgbaar in de shop van ProtectAir maar ook via Bol.com of via de Etos drogisterijen in Nederland. De starterset kost €24,95.
 
var bol_sitebar_v2={“id”:”bol_1629715096560″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”productId”:”9200000090865070″,”familyId”:””,”siteId”:”45263″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”linkName”:”bol.com”,”linkSubId”:”voeten”};https://partner.bol.com/promotion/static/js/partnerProductlinkV2.js

Verzorg jij je voeten, of vergeet jij dit ook vaak?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Tiny 20 augustus 2021 at 13:33

Ik was redelijk op de hoogte ,en wist ook dat je vergeetachtig was
Maar na het lezen van je blog schrok ik enorm , (en ja het word snel naar de achtergrond gestopt)
Het is niet niks ik sta helemaal achter jou en je gezin en hoop dat je gezond blijft doen
En je van tijd tot tijd laat controleren ,dat is wel belangrijk
Verder wens ik je sterkte en geluk ( het ontdekken van deze nare gevolgen in jou toekomst ) verdrietig
🍀❤️

Reageren
Lavinia 20 augustus 2021 at 22:20

Ik weet dat je vergeetachtig bent geworden na de zwangerschap, maar verder was ik hiervan niet op de hoogte. Heb hier voor mijzelf dan ook niet mee te maken gehad. Blij dat ik het hier in je artikel lees, zoiets zoek ik zelf niet snel op, hoop dat je me dat niet kwalijk neemt. Ik snap alleen niet dat er in jouw situatie – als je bij alles een vinkje kan zetten – niet zoiets is als een oproep net als bij het bevolkingsonderzoek voor baarmoederhalskanker en/of borstkanker. Maar dat je dit door zelfonderzoek te weten moet komen. De zwangerschap was al moeilijk genoeg dus ik wens jullie als gezin een hele zonnige en liefdevolle toekomst met elkaar.

Reageren
lavinia 30 augustus 2021 at 11:39

Handige en goeie tips!
Zal dit ook wat vaker moeten doen, vergeet toch eigenlijk altijd mijn voeten te behandelen en ook daar wat meer aandacht aan te geven. Arme voeten, mij wel altijd moeten dragen maar er niets voor terug krijgen. Shame on me hahahhah.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge