De energieboost van Blog & Beauty

30 juni 2015
 36668_1267283098_500
Zomer modus

Het meest besproken onderwerp van dit moment is toch denk ik wel vakantie. We hebben er lang op moeten wachten, en we willen het volgens mij ook allemaal: zomer. En voor mij is het nu echt tijd om mijn trouwe MacBook 3 weekjes dicht te klappen.

Planning

Maar je moet je blog natuurlijk wel goed achterlaten, want social media stopt nooit. Ik plaats de komende 3 weken zelf geen artikels, met uitzondering van de COTM. Dit artikel heeft een deadline en moet dus wel doorgaan.

Mijn iPhone gaat mee, weliswaar op de vakantie-modus. Af en toe zal ik proberen op Instagram wat luchtige en zomerse vakantiecontent te plaatsen. Ik had er natuurlijk voor kunnen kiezen om vooruit te werken en alvast extra artikelen te schrijven, zodat ik mijn lieve lezers kan vermaken op mijn blog. Maar om dat voor 3 weken lang te doen is voor mij heel eerlijk gezegd gewoon te veel. Omdat ik zelf graag de regie van mijn blog in handen hou geef ik niet alle touwtjes uit handen.

Na mijn vakantie zal ik zoals elk jaar een vakantiejournaal plaatsen met een uitgebreid verslag met tekst en beeldmateriaal en zal ik z.s.m. alle social media weer oppakken en eventuele vragen en comments beantwoorden. Hoewel ik niet actief bezig ben met mijn blog, hoop ik op de achtergrond nieuwe inspiratie op te doen. Een schone start en een frisse energieboost zijn dus van harte welkom.

Back-2-Basic

Ik kijk erg uit naar mijn 3-weken-even-helemaal-niets, en ik neem dit ook heel erg serieus. Ik ben er echt aan toe. Na mijn vakantie heb ik nog enkele projecten af te ronden die ik snel met jullie hoop te delen. Een beetje me-time kan ik dus wel even gebruiken. Het wordt ook geen modieuze vakantie, waarin jullie mij zullen zien in mooie jurkjes en sandalen, en waar jullie veel beauty producten zullen aantreffen in mijn koffer. Het wordt een back-2-basic vakantie in een tent, de hoognodige beauty producten en mijn kleding in een vacuüm zak. Echt genieten van weinig om je heen. Ik ga niet flaneren langs de boulevard ergens in een warm kuuroord waar iedereen pronkt met alle bling-bling. Ik ga heel gewoontjes, met mijn slippertjes en shorts naar Oostenrijk.

Blog-nanny tegen inbrekers

Ben je niet bang voor inbrekers? Nee hoor! Anders zou ik het niet op mijn blog vermelden. Het is voor een inbreker makkelijk te achterhalen wie ik ben. Dus het zou dom zijn om daar op in te spelen. Dus heb ik voor een Blog-nanny-team gezorgd. Zij zullen niet alleen af en toe mijn blog bekijken en mijn mail checken. Zij zullen de komende weken ook bewaker en inwoner zijn van mijn stulpje. Zie het als een stel muizen (logees)  waarvan de kat van huis is.

36664_1267282180_500

Ik hoop op jullie begrip voor mijn afwezigheid en ik zie jullie graag terug!

Afsluiting BLOG


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Manon 30 juni 2015 at 10:03

Veel plezier!!!!

Reageren
Hennie 5 juli 2015 at 22:50

Meer dan duidelijk!
Geniet ervan meis. En kom lekker uitgerust weer terug!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge