De nieuwe wintercollectie van Bristol

30 augustus 2019
Als we naar buiten kijken is het nog steeds zomer. Maar ik moet heel eerlijk zeggen dat als het om fashion gaat, ik al een tijdje de winter in mijn bol heb. Mijn winter garderobe is al wat truien en jassen rijker. De nieuwe wintercollectie van Bristol is ook weer prachtig! De herfstkleuren geven je dit najaar een instant warm gevoel. Voeg daar nog een gezonde dosis fake fur aan toe en laat die gezellige herfstdagen maar komen! Mooie dierenprints, wollige truien en natuurlijk niet te vergeten de corduroy sneakers! Laat je inspireren…

SASS

De nieuwe collectie

 

Bij Bristol shop je goedkope mode voor het hele gezin! En ik denk toch wel dat ik een behoorlijke budget fashion junkie ben. Want ik shop graag bij dit soort winkels, waar je voor een (redelijk) laag budget je garderobe heerlijk kunt vullen. Kleding, schoenen, accessoires en sportartikelen: in de webshop van Bristol heb je een ruime keuze voor dames, heren, jongens en meisjes. Zowel voor mij als voor Esmee is er eigenlijk altijd wel wat leuks te vinden. Ik ga vooral nog even door met de mooie gele kleur, daar kan ik maar geen genoeg van krijgen.

Qua weer mag het voor mij altijd zomer blijven. Maar een heerlijke sweater bij koud weer kan ik ook echt wel waarderen. Toch kan ik altijd maar moeilijk afscheid nemen van de zomer. Helemaal deze zomer, want naar mijn idee was het begin van de zomer echt slecht. Zolang het kan geniet ik nog even van het zomer zonnetje, daarna ben ik helemaal klaar om mijn slippers aan de kant te schoppen en mijn voeten in mooie stoere boots te steken.

Ben jij klaar voor de winter?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge