De persoon achter Musthave Make-up

5 september 2014


Ik ben vandaag een beetje lekker aan het bloggen, vloggen heb ik eigenlijk nog nooit echt gedaan. Een reden daarvan is dat ik nou niet echt kan zeggen dat ik een charmante stem heb. Misschien in de wintermaanden als ik wat meer tijd heb dat ik het een kans waag. Maar eerst laat ik dat even voor wat het is.

Misschien vinden het handje-vol-volgers die ik heb het leuk om mij wat beter te leren kennen. Volgende week wil ik een blog plaatsen met allemaal feitjes over mezelf. Als er dingen zijn die jullie van mij willen weten, dan zou ik het leuk vinden als jullie dat even laten weten in een berichtje onderaan de blog. Van de reacties die ik binnen krijg zal ik dan een blog maken en anders verzin ik zelf een paar leuke feitjes over mezelf.

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Anonymous 19 september 2014 at 11:36

Ga je je met name focussen op je webwinkel en/of de blog of kunnen we ook nog weer een boek verwachten over wat voor onderwerp dan ook.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge