De Picture Beauty Swap

30 september 2015

Beauties, ik heb iets heel leuks (vind ik zelf dan) bedacht wat ik in dit artikel graag met jullie wil delen. Iedereen kent denk ik wel de beauty swap, de meeste bloggers hebben zelf ook vast wel eens een swap gedaan. Maar de Picture Beauty Swap kennen jullie nog niet. Toch?

Picture Beauty Swap

De Picture Beauty Swap heb ik op een saaie regenachtige dag bedacht. Ik was wel weer toe aan een swap, maar dan iets anders. Ik vind het heerlijk om cadeautjes weg te geven, maar stiekem vind ik het ook wel leuk om wat te krijgen. Wie niet?

Toen kwam ik op het idee om een Picture Beauty Swap te introduceren. Ik heb een heel idee uitgewerkt in mijn hoofd. En in mijn hoofd is alles altijd helemaal geweldig. Dat heb ik uitgeschreven op papier. Of het in de praktijk ook werkt, daar komen we maar op 1 manier achter, gewoon doen! Maar wat houdt de Picture Beauty Swap precies in?

Wat houdt de Picture Beauty Swap in

Met een groepje gaan we een swap doen, maar niet zomaar een swap. Dit keer doen we dat met behulp van een foto en met advies vanuit de winkel. Huh? Eerst trekken we lootjes, hierover lees je straks meer. Aan elk lootje hangt een foto, jouw foto, deze wordt door mij per mail toegestuurd naar de hele groep, dus zorg dat het je allermooiste foto is. Met deze foto gaan we (degene die jouw lootje heeft getrokken) naar een Beauty store, zoals bijvoorbeeld Douglas, Ici Paris, of iets dergelijks. Daar laten wij ons adviseren naar aanleiding van de foto.

Zo zullen jullie bij mijn foto advies krijgen voor een donkere huid. En met mijn uitpuilende ogen zullen ze geen felle kleuren, of glans oogschaduw adviseren, ga ik vanuit.

Hoe werkt de Picture Beauty Swap

 • Op onderstaand formulier kun jij je aanmelden.
 • Na aanmelding (die bij Blog & Beauty binnenkomt), maak ik je lootje klaar.
 • Aanmelden kan tot 31 oktober 2015.
 • Nadat ik alle lootjes heb ingevuld volgt de trekking, dit gebeurd random.
 • Hierna krijgt iedereen een mail waarin je de groepspagina kunt bekijken. Je kunt hier je verlanglijstje invullen en je getrokken lootje bekijken. Ook vind je hier de datum en het bedrag. Onderaan vind je berichten die je kunt sturen aan de groep. Hier vult iedereen haar adres in, die iedereen in de groep bereikt. En degene die jouw lootje heeft plukt het bijbehorend adres eruit.
 • Daarna krijg je een mail waarin je jouw getrokken lootje kan bekijken. Ook zie je hier het verlanglijstje, als deze nog leeg is kan je anoniem een berichtje sturen met de vraag om het lijstje in te vullen.
 • Zijn er vragen, dan kan je contact opnemen met Blog & Beauty.
 • Daarna kunnen we op pad gaan met € 25,- (bedrag voor de swap) en de foto, om met het afgesproken bedrag items bij elkaar te shoppen. Je kunt kiezen voor producten uit het verlanglijstje of naar eigen keuze en advies uit te winkel. Ook als je items van het verlanglijstje gebruikt, wel overleggen in de winkel of dit past bij de persoon op de foto.
 • Tot 30 november 2015 heeft iedereen de tijd om te shoppen en het pakketje te versturen.
 • In de week van 30 november tot en met 6 december verwachten we het pakketje bij ons thuis en kunnen we dit uitpakken. Met de nodige ooooooh’s en ahhhhhhhh’s. Deze hilarische momenten mag je vastleggen op foto en/of video!
 • In de daarop volgende week van 7 december tot en met 13 december, als de rust van Sinterklaas is wedergekeerd, kunnen we de Picture Beauty Swap online plaatsen. Voor het gemak zet ik de datum viering op 7 december 2015.

Voor mij is dit ook de eerst keer, om op deze manier een swap te doen. Mocht alles niet soepeltjes verlopen, dan zoek ikzo snel mogelijk naar een gepaste oplossing!


[caldera_form id=”CF560aa562502ca”]


Lijkt deze originele manier van swappen je ook leuk, meld je dan aan. Dan trekken we samen een lootje voor de Picture Beauty Swap.

Afsluiting naam Modern

Meld jij je ook aan voor de Picture Beauty Swap?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

YuSt 30 september 2015 at 05:30

Wat een leuk idee. Ik ga er even over nadenken. December is hier met verjaardagen, feestdagen etc nogal een pittige maand.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 september 2015 at 09:52

Hier ook, wat dat betreft misschien qua maand niet zo goed uitgekiend, maar waag toch een poging. Ik ga altijd tegen de keer in 😉 XxX

Reageren
Lonneke 30 september 2015 at 07:31

Wat leuk bedacht van je! Ik ga er ff over denken omdat ik het best wel druk heb enz.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 september 2015 at 09:54

Hey mop, denk er rustig over na, goed om te horen dat je het druk hebt, dat is alleen maar goed toch?! XxX

Reageren
Cindy 30 september 2015 at 08:35

Wat leuk en origineel. Spannend ook hoor. Is het een samenwerking met douglas en ici?

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 september 2015 at 13:31

Dank je! Nee het is geen samenwerking hoor, maar ik noemde deze 2 als voorbeeld, omdat ik weet dat zij wel geschikt advies kunnen geven. Ik vind make-up van Action en Big Bazar ook best leuk en vooral de prijs, maar van hun verwacht ik niet hetzelfde advies als van Douglas en Ici (niet verkeerd bedoeld hoor). xxx

Reageren
lavinia 30 september 2015 at 09:13

Wouw wat een leuk idee zeg. Ik hou van SWAPS. Ben heel erg benieuwd.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 september 2015 at 13:32

Leuk he! Meedoen! xxx

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge