PERSBERICHT: Delilah Luxury Cosmetics

11 december 2015
Delilah Luxury Cosmetics

In dit artikel wil ik jullie kennis laten maken met een nieuw cosmecita merk, Delilah Luxury Cosmetics. Het Engelse make-up merk is sinds voorjaar 2015 verkrijgbaar in Nederland en staat voor professionele en luxe cosmetica.

Delilah Luxury Cosmetics

Met een compacte collectie luxe cosmetica bewijst Delilah dat voor een perfecte make-up look niet veel nodig is.

De foundations, oogschaduwen, lippenstiften en blushes van Delilah onderscheiden zich door elegantie, hoge kwaliteit en een tikje glamour. Delilah biedt een scala aan tinten. De producten zijn niet op dieren getest, milieubewust geproduceerd en uiteraard vrij van parabenen.

Over Delilah Cosmetics

Delilah is de naam van een geboren verleidster die voorkomt in de Bijbel. Een passende naam voor een luxe cosmeticamerk. Het merk is ontstaat uit de ambitie om vrouwen voor alle leeftijden, en met elk huidtype, te helpen zich mooi te voelen en dat ook uit te stralen.

Drijvende krachten achter het merk zijn Rupert Kingston, Hannah Nicholson en Juliet White. In de Benelux wordt Delilah gerund door Frauke Hamer.

De Collectie

De Delilah collectie bestaat uit 18 producten voor gezicht, wangen, lippen en ogen. De verpakking van Delilah herken je aan de luxueuze metalen details. Als eerbetoon aan de Engelse roots van het merk hebben de meeste producten een koninklijke, rosé-gouden verpakking.

Dekkende foundations

De foundations zorgen voor een egale huid en een feilloze afwerking. Ze geven de juiste dekking zonder zwaar aan te voelen op de huid. Opgebouwd uit verschillende vitaminen en antioxidanten bieden de foundations bescherming terwijl ze tegelijkertijd een fluweelzacht effect creëren.

Delilah Foundation

De met een Glamour-award bekroonde Fare Well Cream Concealer zorgt voor een vlekkeloze dekking zonder streepjes. Het Hyaluronzuur in het product pakt de fijne lijntjes rondom de ogen aan.

Delilah Concealer

Felgekleurde blushes zorgen voor een satijnen finish die de hele dag zichtbaar is op de wangen. Door de romige samenstelling is de intensiteit van de blushes makkelijk op te bouwen, een kleine hoeveelheid zorgt als voor een mooie frisse look.

Delilah Blush

Delilah Gezichtsproducten

Voor ogen en lippen

Oogschaduw wordt aangeboden in een mix van mat en glanzend. De matte oogschaduwtinten zijn gemakkelijk te mengen, waardoor je de mooiste smokey-eye looks creeert.

Delilah Eyeshadow

De oogschaduwtinten met een glanzende afwerking hebben een crème-achtige finish en voelen heerlijk zacht aan op de oogleden. Door de platte, Italiaanse kleurpigmenten in de oogschaduwen hebben de kleuren een bijzondere intensiteit.

Delilah Oogproducten

Voor de lippen biedt Delilah luxueuze lippenstiften en glossen die de lippen prachtig kleuren en hydrateren. De lipliner uit de collectie is voor de vrouw die de hele dag verzekerd wil zijn van mooie, gedefinieerde lippen.

Delilah Lipstick Lid off Delilah Lipgloss

De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en variëren in prijs van € 25,- tot € 60,-. Ok, het is vrij prijzig, maar de producten zijn prachtig.

Afsluiting naam Modern

Wat vinden jullie van dit mooie make-up merk Delilah?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Lonneke 11 december 2015 at 07:32

De producten zien er erg mooi en luxe uit. Ikzelf kende dit merk nog niet.

Reageren
Lavinia 13 december 2015 at 18:08

Oehhhhh wouw, leuke producten. Trekt zeker mijn aandacht. Staat dus zeker op mijn lijstje om uit te proberen.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge