DIY nailart met lakjes van Kleancolor

14 maart 2014

Voor deze Do It Yourself nail art heb ik gebruik gemaakt van 2 kleuren nagellak van Kleancolor, de Metallic Red en de Metallic Mango. De inspiratie van deze nail art heb ik van mijn dochtertje Esmee. Toen ik thuis kwam van mijn werk had mijn dochtertje de aller-geweldigste-paddenstoelnageltjes (door papa gedaan). Dus die trend zet ik voort … … en ik noem mijn versie ‘The Dancing Mushrooms’. Stap 1. Ik kies er voor om mijn ringvinger te lakken met de Metallic Red.

Stap 2. De rest van mijn nagels lak in met het kleurtje Metallic Mango. Allebei echt hele mooie kleurtjes, met een zachte glinstering.

Stap 3. Nu gaan we stipjes maken, ik heb hiervoor een dotting tool gebruikt. Heb je deze niet in huis, dan kan je ook gebruik maken van bijvoorbeeld een kopspeld of een haarspeld. Zet willekeurig stipjes op je nagels. Op de Metallic Red maak je stipjes met de Metallic Mango en vice versa. Daarnaast heb ik als extra kleur nog wit gebruikt.

Stap 4. Als laatste, als de stipjes goed droog zijn, breng je nog een topcoat aan en klaar is deze simpele DIY nail art.

Ben je geïnteresseerd in de lakjes die ik hier gebruikt heb, dan verwijs ik je door naar mijn webwinkel waar nog heel veel andere mooie kleuren te koop zijn. http://www.musthavemakeup.nl Liefs, Musthave Make-up

Follow on Bloglovin

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge