Double Dots | De trend van 2015

9 januari 2015

2015-01-08 15.20.28

Vandaag een kort artikel over de laatste trend op sieraden gebied. Ik vind sieraden ook erg leuk en wil dit jaar ook vaker artikelen plaatsen die sieraden gerelateerd zijn. Dat houdt ook in dat ik jullie wat vaker op de hoogte breng van de sieraden uit mijn eigen webwinkel.

CUNPIC_20150105_133100

Een tijdje geleden kreeg ik dit setje oorbellen cadeau! Jullie kennen ze vast wel, de Double Dots. Waarschijnlijk hebben veel van jullie ze zelf ook al. Het is namelijk de trend van het moment. De Double Dot is geïnspireerd op de oorbellen die zijn ontworpen door Dior. Als je de magazines open slaat of de tv aanzet dan zie je ook dat de Double Dot door vele sterren wordt gedragen zoals Emma Watson, Rihanna en Charlize Theron (hoe kan het ook anders als het gezicht van Dior). Deze nieuwe tribal oorbellen zijn een mooie uitbreiding van de klassieke parel- en kristallen oorbellen. Ze zijn er in alle actuele modekleuren en diverse maten.

CUNPIC_20150105_132942

De Double Dots tribal oorbellen zijn te krijgen in vele varianten, tribals, pearls. Trendy oorbellen met een zilveren sluiting en stift en preciosa crystals. De kleine bol draagt u voor het oor en de grote achter het oor! De diameter van de grote bol is 14 mm en de kleine is 6 mm.

CUNPIC_20150105_133201

Ik heb deze oorbellen van mijn moeder gekregen, zomaar een cadeautje. En dankzij haar heb ik een leuke tip voor jullie! De oorbellen worden zoals hierboven omschreven gedragen met de grote bol achter het oor. Maar mijn moeder dacht dat het andersom werd gedragen (hier heb ik geen foto van), enik heb het geprobeerd en het is inderdaad wel mogelijk. Daardoor krijg je gelijk een heel ander effect.

Zijn jullie net zo enthousiast als ik over de Double Dots oorbellen? Het is een echte trend, en dus ook bijna overal te krijgen! Op de website van My Jewellery hebben ze op dit moment een hele leuke actie van 3 halen 2 betalen.

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie van 
deze oorbellen?
Hebben jullie ook Double Dots?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

Lavinia 9 januari 2015 at 10:04

Ohhhhhh wat mooi. Wat een mooi effect. Die wil ik ook wel. Elegant en toch ook best pittig. I like it. Staat je super mooi.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 9 januari 2015 at 15:50

A bit like me!

Reageren
Lonneke 9 januari 2015 at 10:31

Leuk deze trend nog niet eerder gezien. Staat mooi bij je! Liefs

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 9 januari 2015 at 15:51

Thnx lief! Ik ga voor nog een paar denk ik, vind het wel leuk.

Reageren
Manon 9 januari 2015 at 10:33

Hele leuke oorbellen!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 9 januari 2015 at 15:52

Leuk he!

Reageren
Sher 9 januari 2015 at 12:07

Ik vind het leuk om te zien bij een ander, maar persoonlijk niet voor mezelf.
Ik houd dan ook van grote oorbellen, ongeveer statement earings.
En anders basic ronde diamand knopjes.
Als ze zulke ronde diamand knopje hebben in deze stijl, zou ik het wel dragen maar dan andersom in plaats van hoe het gedragen zou moeten worden.
Want het is wel een veel mooiere sluiting vergeleken de normale achterkantjes.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 9 januari 2015 at 15:56

Ik hou ook wel van grote oorbellen (statement), heel mooi zelfs, maar dan ook meer bij een ander. Hihi grappig he!

Ik hou het liever bij basic en geen grote hangers, staat me niet. Ik wilde nog een paar double dots hebben, alleen die zijn tijdelijk uitverkocht. Misschien dat dat ook meer iets is voor jou, moet je deze link eens bekijken … … de prijs kan ik niet zien, maar deze schatjes wil ik ZO graag!

http://www.zilver.nl/detail/artikel/double-dots-zirkonia-witte-crystal-parel

Reageren
Petra 9 januari 2015 at 17:43

Ik vind ze heel erg leuk om te zien…maar draag over het algemeen zo weinig oorbellen dat ik ze waarschijnlijk niet aan zal schaffen..

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 10 januari 2015 at 17:10

Ik draag eigenlijk ook altijd alleen knopjes, een steentje ofzo. Deze vind ik wel leuk en zal ik nog wel vaker dragen.

Reageren
Malou 10 januari 2015 at 10:31

Ik vind ze echt heel mooi!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 10 januari 2015 at 17:11

Ik vind ze ook heel leuk, ik heb ook andere leuke modelletjes gezien die ik ook nog wil.

Reageren
Dionne 10 januari 2015 at 12:46

Ik vind ze heel leuk!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 10 januari 2015 at 17:11

Dank je wel!

Reageren
4.Balou 10 januari 2015 at 16:27

Ik heb ze zelf gepast maar op de een of andere manier vind ik het lastig om het knopje erop te krijgen.. Ze zijn wel errug leuk!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 10 januari 2015 at 17:16

Ja dat is ook wel even lastig, ik moest ook mijn oorlel 180 graden draaien hoor 😉

Reageren
Lisa 17 februari 2015 at 15:48

Heb double dots voor maar 2,50 op Little New Finds besteld! Echt een aanrader!
Leuke blogpost!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 18 februari 2015 at 16:01

Dank je wel voor je lieve compliment. Ik ga eens kijken bij Little New Finds.

Reageren
Danielle 5 april 2021 at 15:32

Wat een gaaf idee, ik had deze nog nooit eerder gezien!
Danielle onlangs geplaatst…De verschillen tussen zilver en witgoudMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge