DOVE purely pampering

11 augustus 2016

Hej lieve mensen, leuk dat jullie weer terecht komen bij mijn artikel! Vandaag een blogpost over één van mijn favoriete body wash producten voor onder de douche. Ik vertel jullie graag waarom ik dit product zo fijn vind.

Image

Ik varieer vaak van douchegel, body wash, body oil etc. voor onder de douche. Ik ben een product na een tijdje beu, omdat ik dan weer toe ben aan een nieuw geurtje. Ik koop eigenlijk altijd multipacks in de winkel. Qua doucheproducten zijn dat er vaak 3. Hierdoor doe ik lang met een zelfde soort, en ben ik dit na die 3 verpakkingen wel weer beu.

Image-4

Deze keer gebruik ik de DOVE purely pampering nourishing body wash. We kennen allemaal wel het merk DOVE en over de verpakking valt weinig te vertellen. Ik vind hun producten er altijd wat simpel uitzien al hoewel op deze pistache noten en magnolia staan afgebeeld. Deze producten zitten in de body wash verwerkt. Dit ruik je ook en dat is heerlijk! Zeker in de zomermaanden. Het is een frisse geur en als ik eerlijk ben, gebruik ik dit soort frisse geuren niet graag in de winter. Dan ga ik sneller voor een olie met en zwaardere geur.

Image-3

De bodywash voelt heerlijk aan onder de douche. Glijd goed over de huid waardoor hij daarna zijdezacht aan voelt! De prijs varieert van € 2,00 tot € 3,99.

Image-1

Hopelijk vonden jullie het weer een leuk artikel. Tot volgende week!

Veel liefs Yentl

www.byyentl.com
www.instagram.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Saraya 11 augustus 2016 at 21:18

Dove heeft heerlijke douche producten, deze body wash klinkt alvast heerlijk!

Reageren
hilde 12 augustus 2016 at 09:54

Dit is mijn favo geur van Dove! Ik heb de olie hiervan bijna elke nacht op mijn armen gesmeerd zodat ik heerlijk in slaap kon vallen met deze geur.

Reageren
Nailtalk 13 augustus 2016 at 09:58

Ik hou van Dove! De geur en de producten. Gebruik de bodylotions, deo etc. Deze is heerlijk!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge