Een kijkje in mijn werkkamer

24 augustus 2020

Begin dit jaar schreef ik een stuk over inspiratie die ik op had gedaan voor mijn eigen werkkamer. Ik blog al een behoorlijke tijd, maar ik had nooit mijn eigen ruimte om te werken. Alles deed ik vanuit de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Nu we verhuisd zijn hebben we meer ruimte, en heb ik mijn eigen werkplek gekregen. Als jullie mij volgen op mijn Social Media kanalen, hebben jullie waarschijnlijk meerdere foto’s voorbij zien komen van mijn werkkamer. Vandaag wil ik jullie een kijkje geven in mijn werkkamer. Waar alles gebeurd voor Blog & Beauty.

SASS

Het bureau

De werkplek waar eigenlijk alles tot stand komt. Ik heb niet een heel lang bureau, maar wel één waar ik voldoende ruimte heb voor mijn MacBook Pro en nog wat leuke accessoires. Het moet ook niet al te druk zijn, want dan wordt ik afgeleid. Verder wissel ik nog wel eens van accessoires, dus het is eigenlijk nooit hetzelfde. Als je volgende week weer bij mij langs zou komen, ziet het er al weer anders uit.

 

 

 

SASS

Mijn zithoekje

Even lekker brainstormen. Hier vind ik rust, en heb ik tijd om over mijn ideeën na te denken. Tussen het werk door kan ik hier lekker zitten met een kopje thee. En in het weekend kun je mij hier zelfs vinden met een goed boek. Of een kleedje over en Netflix. Op dit moment staat het wandrek een beetje vol met spulletjes die ik nog geen plekje heb kunnen geven. Ook dit kan volgende week zomaar weer anders zijn.

 

SASS

Opbergruimte

Hier vind je al mijn beauty geheimen. Dit is nog de commode die we in de babykamer van Esmee hadden staan.  Ik vond hem nog erg mooi, en wilde er geen afstand van doen. Nu wordt de commode in mijn werkkamer gebruikt als opbergruimte voor mijn make-up producten. Dit is nog niet alles, de rest van mijn skin care producten en overige beauty producten staan in de badkamer. Van de grootste lades gebruik ik er één voor mijn nagellak stash, wat er nog van over is. Van de helft heb ik met de verhuizing afscheid genomen, wat ik best moeilijk vond om te doen. In een andere la bewaar ik mijn lipsticks, mascara’s en palettes.

Dit was even een kleine blik op mijn werkkamer. Eigenlijk is het nooit af, want ik blijf aan het veranderen. Maar over het algemeen ben ik er erg tevreden mee. Waar ik vooral blij mee ben is het grote dakraam, waar mooi daglicht naar binnen komt. Dit is ideaal voor als ik foto’s moet maken. In mijn werkkamer gebruik ik de lichte kleuren: roze, beige en wit. Als decoratie heb ik de ruimte een beetje aangekleed met details uit de natuur; gras, lavendel, korenbloem, tarwe.

 

 

 

Wat vinden jullie van mijn werkkamer?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Kelly 24 augustus 2020 at 16:44

Wat ziet het er leuk uit zeg! 🙂

Reageren
Hannah 30 augustus 2020 at 02:34

Ziet er knus uit!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge