Een passie voor koffie en thee

27 april 2020
Koffie Loods

Ik  begin de dag altijd met een kopje koffie, dat vind ik heerlijk om even goed wakker te worden. De rest van de dag drink ik vooral water of thee. En nu we toch veel van ons tijd thuis zitten, drink ik ook wat meer. Helemaal als het buiten zo lekker weer is, dan ga ik op mijn favoriete plekje zitten en neem een lekker kopje thee. En dan vind ik niets lekkerder dan een vers kopje thee. Ik probeerde een paar smaken, kijken jullie mee!?

SASS

Koffie Loods

Life begins after coffee (or tea)

Koffie Loods

Koffie Loods

Koffie Loods

Eerder had ik altijd een favoriet als het ging om verse thee, en dat was munt. Lekker in een groot glas, een paar takjes munt erin en wat honing. En genieten maar. Nu weet ik dat er veel meer smaken zijn. Voor een tijdje terug dronk ik veel gember thee. Ik kocht in de supermarkt zelf een stuk gember en sneed hiervan een paar plakjes voor in de thee. Dit geeft het een beetje een pittige smaak.

Wat ook erg lekker is, zijn de zakjes met verse losse thee. Deze heb ik echt al geprobeerd in diverse smaken. Ooit ben ik eens begonnen met Camille thee, en rooibos. Dat ging dan in zo’n thee-eitje, misschien herinneren jullie nog wel één van mijn eerste reviews op mijn blog. Wat een slechte foto’s maakte ik toen, moet je voor de gein maar eens kijken.

Bij Koffie Loods kun je kiezen uit ontzettend veel soorten en smaken thee. Als je een echte liefhebber bent van thee (of koffie) dan kun je hier je smaakpapillen laten sidderen. Iedere slok is een ware beleving! Naast de vele soorten thee die ze er verkopen vind je er ook accessoires van het prestigieuze Italiaanse merk La Via del Té. Op de foto’s die ik gemaakt heb zie je van dit merk de prachtige theeblikken, waarin ik mijn losse thee kan bewaren.

Koffie Loods

Koffie LoodsKoffie Loods

SASS

Gemberthee

De losse thee die ik gekozen heb om te proberen is een heerlijke gemberthee. Gemberthee is gemberthee toch? Nee dus, want je kunt kiezen uit verschillende soorten gemberthee. Deze thee heeft een sterke licht pittige smaak en is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens erg gezond. Uit het assortiment dat Koffie Loods te bieden heeft koos ik de soorten Ginger Mango, en Gember Citroen. Beide soorten zijn erg lekker, ze hebben allebei ook de licht pittige smaak, met daaraan toegevoegd een vleugje mango dat het wat zoetig maakt en de citroen als een frisse smaak jouw voorkeur heeft. En af en toe kom je zelfs gele rozenknopjes tegen.

Nu hebben we dus heerlijk losse thee, in prachtige theeblikken.  Wat het genot van een kopje thee compleet maakt is de stijlvolle porseleinen theepot(jes). Ze liggen heerlijk in je hand. Verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren, en de matte afwerking geeft het een chique afwerking. Leuk om thee uit te drinken, maar ook om thee in te serveren. In het theepotje zit een filtertje, hetzelfde idee als een thee-eitje. Daarin leg je de losse thee, en als de thee lekker is ingetrokken zet je het filtertje op het dekseltje.

Koffie Loods

Koffie Loods

Koffie Loods

 

Ben je ook een liefhebber van thee of koffie, gun jezelf een moment om rond te kijken bij Koffie Loods voor het heerlijk assortiment losse thee met de meest pure knopjes en volle bladeren die een intense geur en smaak afgeven. Of geniet met de overheerlijke vers gebrande koffiebonen van een heerlijk kopje koffie.

Prijslijst:

  • Ginger Mango || 75 gram voor € 3,49 (150 gram € 6,45 en 1000 gram € 38,44)
  • Gember Citroen || 75 gram voor € 3,95 (150 gram € 6,95)
  • Theepot grijs + filter || € 12,95
  • Theeblik || inhoud 125 gram € 6,99

Ben jij team Koffie, of ben jij team Thee?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

Hilde Janbroers-Stolk 27 april 2020 at 10:20

Wat een leuke blikjes ook! Ik hou van bijzondere thee en koffie!

Reageren
Tania 27 april 2020 at 10:30

Ik ben een echte theeleut. Koffie lust ik helemaal niet. Wat een leuke blikjes

Reageren
Mama’s dagje uit 27 april 2020 at 23:01

Drink het liefst groene thee..leuke blog, mooie foto’s.

Reageren
nicole 28 april 2020 at 10:28

Wat een gezellig kopje heb je ervoor! Ik vind het een leuke vorm, en volgens mij blijft de thee er ook lekker warm in. Ik drink zowel koffie als thee.

Reageren
Joyce - SomedayTodayNL 28 april 2020 at 12:56

Ik ben echt een theeliefhebber en spaar het zo onderhand haha! Dus heerlijk artikel!
Joyce – SomedayTodayNL onlangs geplaatst…De leukste moederdagcadeaus 2020My Profile

Reageren
Tessa 28 april 2020 at 16:13

Ik ben ook dol op thee! Vooral de bijzondere smaken zwarte thee van het Britse warenhuis Harrods vind ik heerlijk. Ik kan ook niet wachten tot december dat ik daar weer thee kan inslaan!
Tessa onlangs geplaatst…Review: Pixi + Chloe Morello Lip IcingMy Profile

Reageren
Bjorn 1 mei 2020 at 09:46

Ik ben een enorme koffie liefhebber, maar toch, af en toe een kopje thee, ik hou er van. Complimenten voor je fraaie foto’s!!

Reageren
Nienke 4 mei 2020 at 12:36

Thee is mijn favoriet! Ik drink graag thee en blog er ook zo af en toe over 😉

Reageren
iqbal 13 december 2020 at 12:26

Thanks for sharing this helpful post with us, I found this post very informative.
free theme and plugin download.

Reageren
Aina BD 7 augustus 2021 at 14:40

Thank you so much for this interesting article. ! So helpful! Home Interior Design

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge