Essie | Bridal Collection | Between The Seats

22 juni 2016

De Bridal Collectie van Essie, die sinds begin mei beschikbaar is, bevat een aantal romantische kleuren met een zacht tintje die perfect zijn voor een bruid! Uit de Bridal Collectie is “Between The Seats” nieuw in mijn nagellak verzameling. “Non-kleuren” (kleuren die niet op de kleurencirkel staan), zoals deze hebben altijd een magische aantrekkingskracht op mij, dus ik wist direct dat ik deze niet kon laten liggen. 

Essie Between The Seats 3

Essie Between The Seats Swatches 4

“Don’t string him along if he doesn’t know you’re mrs always-right

De jurk, de schoenen en de perfecte Essie kleur. Deze zalige kleuren collectie bied zes nieuwe kleuren die perfect zijn voor de bruid! Liefde is in de lucht met de Bridal Collectie van 2016!

˜ Essie ˜

Essie Between The Seats 1

Essie Between The Seats Swatches 5

Niet alleen vind ik het kleurtje Between The Seats erg mooi, ook vind ik dat dit lakje uit de Bridal Collectie de leukste naam heeft. Lekker ondeugend. Between The Seats is een mooie off-white kleur. Een kleur waarvan ik er zeker wel 5 tussen mijn verzameling heb zitten. Het is zo’n kleur waarvan ik zwak in de knieën en alleen maar denk aan ‘deze moet ik hebben’. In het flesje zit een mengeling van kleuren tussen off-white en taupe-beige, wat de kleur haar warmte en elegantie geeft, waardoor zij perfect is voor een plekje in de Bridal Collectie.

Between The Seats 4

Essie Between The Seats Swatches 6Between The Seats is een verfijnd lakje dat heerlijk aanbrengt en goed dekt in 2 lagen. De lak is online verkrijgbaar bij Bol.com voor € 6,99.

Afsluiting naam Modern

Hebben jullie een kleurtje uit de Bridal Collectie?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

chucky1012 22 juni 2016 at 06:00

Zo een prachtige kleur!
Je hebt je nagels zo mooi en netjes gelakt.

Xoxo

Reageren
Hilde 22 juni 2016 at 07:06

Hij is geweldig!!! Ik heb gisteren mijn eerste Essie lakje gekocht, en vandaag krijg ik nog 3 binnen via Bol.com. Ik ben verliefd!! Deze is ook super, op mijn wishlist!

Reageren
Babs 22 juni 2016 at 07:31

Ow, wat mooi! Krijg spontaan zin om te gaan trouwen, hahaha!

Reageren
Astrid 22 juni 2016 at 11:23

Het is dat ik al getrouwd ben 😉 Mooi lakje!

Reageren
Nailtalk 22 juni 2016 at 16:17

Mooi kleurtje! Hou van die off white kleuren!

Reageren
Manon 22 juni 2016 at 16:19

IK vind het echt een heel mooi kleurtje

Reageren
Jouvence 22 juni 2016 at 19:15

Mooie kleur! xx

Reageren
Teddy 23 juni 2016 at 13:03

Wat een mooie kleur!

Reageren
Hennie 25 juni 2016 at 19:09

Wat staat deze kleur jou mooi!
Ik vind zulke kleuren prachtig, maar bij mij lijkt het altijd alsof ik Typex op mijn nagels heb gesmeerd.

Reageren
Eva 2 juli 2016 at 15:18

Wat een geweldige kleur!!! Die wil ik hebben!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge