FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

28 juni 2017
Names 4 Ever ketting met foto

Ik ben een echte fotofreak, en leg echt elk moment vast op camera. Dit zijn vaak momenten van ons dochtertje. Dat doe ik eigenlijk al vanaf de geboorte. Al die duizenden foto’s blijven vereeuwigd op de harde schijf. Vroeger bladerde je door een fotoalbum, maar die tijd is geweest. Soms benauwd het mij wel, zoveel foto’s en wat als ik ze allemaal kwijt raak. Daarom zou ik het liefste alles wat me dierbaar is altijd bij me dragen. En dat kan! Names4ever vroeg mij of ik een sieraad wilde reviewen op mijn blog. Kijken jullie mee naar het sieraad dat ik speciaal heb laten ontwerpen.

 

Names4ever is een jonge onderneming met de nodige ervaring in het juweliersvak. Al jaren zijn we actief in onze winkels, groothandel en in ons atelier. Sinds 2007 zijn we uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. Wij leveren aan veel consumenten en bedrijven in binnen- en buitenland.

━━━━ names4ever ━━━━

FOTO MET KETTING

Ok, ik wilde dus een sieraad van Names4ever gaan reviewen op mijn blog, nu had ik alleen nog 1 probleem. De volgende stap was een mooie foto zoeken die mij dierbaar is, en die ik altijd bij me wil dragen. Wat een moeilijke opgave is dat zeg. Ik wilde het liefste een foto van ons drietjes, maar mijn man krijgt het om een raadselachtige reden, gek genoeg altijd voor elkaar om net iets te ver van ons af te staan. Zo viel hij net buiten de foto. Ik wilde graag een wat recentere foto van Esmee, bewust geen babyfoto. Een foto waar ik fijne herinneringen aan heb is een foto van Esmee en mij samen. Het is een foto die is genomen voor mijn blog tijdens het swatchen. Beiden hadden we lekker de lipjes rood gekleurd, een heerlijk moeder en dochter momentje. En dat zijn de momenten die ik koester en waar ik ontzettend van kan genieten.

Names4ever ketting met foto

 

Names4ever ketting met foto

SERVICE KWALITEIT EN TECHNIEK

Nadat ik de foto had gekozen en doorgestuurd had naar Names4ever, kreeg ik snel antwoord terug dat bij het formaat van de foto een ander soort plaatje beter geschikt zou zijn.  Je hebt namelijk allerlei vormen zoals rond, hartvormig, vierkant, rechthoekig en ovaal. De foto die ik had uitgekozen kwam het beste uit op een rond plaatje. Een goede service kan ik altijd erg waarderen, en het feit dat ze zo met je meedenken kan ik alleen maar als erg positief ervaren.

Daarbij sturen ze ook nog een voorbeeld van de foto zoals het er op de ketting uit zal zien. Maar dat doen ze per persoon maar 1 keer anders kost het teveel tijd. Maar dat zullen jullie ook goed begrijpen. Als je tevreden bent met het voorbeeld, kan de ketting gemaakt worden. Names4ever bewerkt de fotogravure met een speciale techniek waardoor de gravure donkerder en duidelijker wordt. Dit houdt in dat de foto altijd helder en gedetailleerd zichtbaar is.

Na de bestelling werd mijn persoonlijke ketting verzonden met de brievenbus post. De ketting was verpakt in een bruin sierlijk doosje met strik. Bij het openen van het doosje was ik aangenaam verrast. Ik had natuurlijk het voorbeeld wel gezien, maar het resultaat in het echt zag er ontzettend mooi uit.

Names4ever ketting met foto

 

Names4ever ketting met foto

HET RESULTAAT VAN MIJN PERSOONLIJKE SIERAAD

De ketting en het hangertje zijn beide van goede kwaliteit, maar uiteraard een plaatje om te zien. Het is niet dat ik altijd een sieraad om mijn hals draag, en dit wissel ik nog wel eens af. Maar op tijden dat ik dit sieraad niet draag ligt het als sieraad op mijn kastje. Ik heb niets dan lovende woorden gehoord van mensen die de ketting hebben gezien. De ketting draagt lekker en voelt niet zwaar aan. Niets is sterker dan de band tussen moeder en kind, en dat benadruk ik met deze prachtige en persoonlijke, maar vooral dierbare ketting.

Names4ever ketting met foto

Wil je ook jouw foto op een zilver of gouden hanger, de foto sieraden van Names4ever zijn hier verkrijgbaar op de site in diverse modellen.  Prijzen variëren vanaf € 99,00.

Names 4 Ever

KOOP HIER: JOUW FOTO SIERAAD VANAF € 99,-

 

ZOU JIJ EEN KETTING MET FOTO DRAGEN? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

Ciska Lala 28 juni 2017 at 08:52

Oh wauw, super mooi! ❤️
Ciska Lala onlangs geplaatst…RECEPT: ZOETE AARDAPPEL FRIETJES !!My Profile

Reageren
About Fashion Life 28 juni 2017 at 08:52

Wat mooi zo’n ketting! Ook leuk om aan iemand te geven als cadeau. x A
About Fashion Life onlangs geplaatst…MIJN FAVORIETE SERIESMy Profile

Reageren
Krystle 28 juni 2017 at 09:02

Heel mooi! Ik heb ook een fotosieraard van Names4ever en ben er heel erg blij mij!
Krystle onlangs geplaatst…Ik blijf voor altijd bij jou mamaMy Profile

Reageren
Nicole Orriëns 28 juni 2017 at 09:11

Het staat mooi. En ik vind het mooi hoe de foto is bewerkt als het ware. Dat maakt het extra bijzonder. Fijn dat de ketting ook prettig draagt.
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Is een klok het middelpunt van je huis?My Profile

Reageren
Anne 28 juni 2017 at 09:13

Wat een mega gaaf idee is dit zeg, zo’n ketting lijkt me echt een waardevol item!
Anne onlangs geplaatst…Wie jarig is trakteert … Granola | Give awayMy Profile

Reageren
zebrazonderstrepen 28 juni 2017 at 09:37

Wauw, dat is uniek!
zebrazonderstrepen onlangs geplaatst…ZZS gaat aan de slag met HellofreshMy Profile

Reageren
Sandra 28 juni 2017 at 09:52

Wat schattig zeg! Dat is nog eens wat anders dan een foto in je portemonnee… 😉
Sandra onlangs geplaatst…Pastasalade met tonijn in een romige dressingMy Profile

Reageren
Serafina 28 juni 2017 at 10:16

Heel erg mooi.. Alleen vind ik het persoonlijk erg truttig bij beeld staan..

Reageren
Sangita Paltansing 28 juni 2017 at 11:41

Echt supermooi hangertje geworden. Soms is het altijd nog maar de vraag hoe het resultaat er uiteindelijk uit komt te zien, maar deze is wel echt prachtig geworden.

Reageren
Elke 28 juni 2017 at 12:57

Ik vind dat het een enorm mooi hangertje is geworden!
Elke onlangs geplaatst…Abidis // abipurify balanceMy Profile

Reageren
Dhini 28 juni 2017 at 13:03

Woow..prachtig! Mooi hangertje met persoonlijke foto.
Dhini onlangs geplaatst…Parfume : D&G The One eau de ParfumMy Profile

Reageren
Kim ter Stege 28 juni 2017 at 13:59

Oh wauw, super gaaf! Ook heel erg leuk als cadeau omdat het zo persoonlijk en uniek is!
Zelf zou ik het niet snel laten maken, vind het vrij prijzig. Maaarrr wel leuk om te krijgen uiteraard 🙂
Kim ter Stege onlangs geplaatst…REVIEW: Colourpop HighlightersMy Profile

Reageren
Tiny 28 juni 2017 at 14:24

Wat een mooi sieraad ,ik ga kijken of er iets voor mij bij is ,wat ik leuk vind
Jou hangertje is heel leuk

Reageren
Mieke | mieksmind 28 juni 2017 at 14:49

Nee dit is helemaal niks voor mij. Snap dat anderen het misschien leuk vinden maar ik vind het niks voor mijzelf (heel eerlijk)
Mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Nicole’s Choice Granola WeckpotMy Profile

Reageren
Karin Kox 28 juni 2017 at 14:53

Wat leuk, zo’n sieraad!

Reageren
Tania 28 juni 2017 at 18:11

Het resultaat is heel mooi geworden. Alleen vind ik het persoonlijk wat te groot.
Tania onlangs geplaatst…Op # JuniMy Profile

Reageren
Fleur 28 juni 2017 at 18:34

Heel mooi! Zou het zelf wel wat mooier vinden in een wat kleiner formaat.

Reageren
Mylou 28 juni 2017 at 19:59

Wat mooi zeg! En fijn dat het bedrijf meedacht over wat het beste uit zou komen, dat is toch altijd wel fijn.
Mylou onlangs geplaatst…Primark Wishlist juni 2017My Profile

Reageren
Sofie Katelijne 28 juni 2017 at 20:16

Ikzelf mocht ook wat reviewen en ben voor de naamketting gegaan! Super tevreden mee, hele fijne service 🙂

Reageren
Chantoile 28 juni 2017 at 20:38

Ziet er leuk uit!

Reageren
Xenja 28 juni 2017 at 21:37

Wauw wat mooi! Ik kende het niet maar ga het zeker onthouden
Xenja onlangs geplaatst…Waan je op Ibiza met de thee van TasteaMy Profile

Reageren
Iris 29 juni 2017 at 09:44

Super mooi geworden! Ik heb er zelf ook eentje mogen maken en heb deze aan mijn moeder gegeven. Die werd er gewoon een beetje emotioneel van, haha.

Reageren
Marianne van de Werken 29 juni 2017 at 12:45

Prachtig en heel persoonlijk. Wordt de foto als het ware in het edelmetaal geëtst?

Reageren
Daphne van Schie 30 juni 2017 at 12:09

Mooi! Dit soort sieraden zie je niet zo vaak. Heel apart

Reageren
Fleur 4 juli 2017 at 12:08

Wat een lieve foto! Ik zou er eentje maken voor mijn dochter. Ze kan nog wel eens heimwee hebben
Fleur onlangs geplaatst…Winnen | De Leukste Blog Winacties week 27My Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge