Gastblogger voor Kim ter Stege

6 september 2016

Ik was toe aan iets nieuws voor mijn blog, maar wist nog niet direct wat. Het woord ‘gastblogger’ kwam als een pop up venster tevoorschijn in dat kleine kamertje van mij daarboven. Dit keer wilde ik zelf gastblogger worden. Ik ging op zoek naar leuke blogs die ik kon aanschrijven en al gauw verscheen Kim ter Stege in beeld.

Mijn mail naar haar toe stond al vrij snel opgesteld en de spanning begon bij mij te stijgen. Niet veel later kreeg ik van haar een mailtje terug dat zij nog op zoek was naar een gastblogger die over nagels wilde schrijven. En ik heb een leuk nieuwtje voor jullie, want … …

hdr-kimterstegeEens in de 2 weken kunnen jullie van mij een gastblog van verwachten op Kimterstege. Van mij zul je vooral artikelen lezen over nagellak, in de vorm van swatches, nail arts of gewoon leuke productreviews.

Vandaag kunnen jullie mijn 1e gastblog artikel: Mini Shoplog Rossmann op Kimterstege lezen. Neem je ook een kijkje!? Klik HIER om naar het artikel te gaan.

Afsluiting naam Modern


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

chucky1012 6 september 2016 at 06:49

Kim heeft zo een leuk blog met foto’s en video’s van prachtige make-up looks en dan voornamelijk van de ogen 😉

Xoxo

Reageren
Melike 6 september 2016 at 07:58

Aaah wat leuk dat je dat gaat doen, ik zal het lezen!

Reageren
Mariëlle 6 september 2016 at 08:35

Good job girl, enjoy <3

Reageren
Nailtalk 6 september 2016 at 10:49

Wat leuk zo’n nieuwe uitdaging 😀 Heel veel succes!

Reageren
Astrid 6 september 2016 at 14:55

Wat superleuk! Ik ga eens even een kijkje nemen bij Kim!

Reageren
hilde 6 september 2016 at 15:18

Ik heb het gelezen…leuk!!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge