GASTBLOGGER YENTL: HEMA “Self Heating Face Mask”

23 maart 2017

Hi lieverds, vandaag heb ik weer iets getest voor jullie. De leuke maskertjes van de HEMA. Lees snel verder wat ik er van vond.

Toen ik in de HEMA liep kon ik deze super leuk maskertjes echt niet laten liggen. Ze zien er zo vrolijk uit en dit is nog maar een kleine greep uit het assortiment. Qua uiterlijk vind ik ze er allemaal super cute uit zien! Eén van de redenen voor mij om zoiets te kopen en te proberen.

HEMA “Self Heating Face Mask”

Ik heb 3 soorten gekozen en vandaag review ik voor jullie de HEMA “Self Heating Face Mask”. Hij is rood met roze gekleurd, rond qua vorm en met een wit hart erop. Het masker zelf is zacht rood van kleur.

Ik zorg allereerst dat mijn huid goed schoon is en reinigde deze dan ook grondig. Hierna breng ik het masker aan met een ‘maskerkwast’. Zodra ik hem aanbracht voelde ik het gloeien. Dit werd na een aantal seconden al wat minder, dat vond ik zelf wel jammer. Ik liet hem 15 minuten inwerken. Toen merkte ik dat het rondom mijn neus wat gevoelig aanvoelde. Ik verwijderde het masker met vochtige watjes. Het masker blijft zacht dus verhard niet tijdens het inwerken.

Conclusie

Als het masker helemaal verwijdert is breng ik mijn dagelijkse crème aan en merk dat mijn huid ietwat rood is op de wangen en mijn kaaklijn. Ook voelde ik dat het rondom mijn neus nog steeds gevoelig en best pijnlijk is. Ik zou het masker nog wel een keer gebruiken maar dan niet meer rondom mijn neus omdat dit niet fijn voelde. Achteraf voelde mijn huidje wel heerlijk zacht maar zelfs nog uren later wel wat trekkerig. Ik ben benieuwd naar de andere maskers!

Dit masker is te koop voor € 1,75 bij alle HEMA filialen en online.

Ps. ben je benieuwd naar de andere maskers? Deze review ik binnenkort op mijn eigen blog!

www.byyentl.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl
www.instagram.com/byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Tania 23 maart 2017 at 11:16

Heb het maskertje ook getest en ik had gelukkig niet het trekkigere gevoel
Tania onlangs geplaatst…Samples | Update # 2My Profile

Reageren
Manon 23 maart 2017 at 12:12

Ik ben wel benieuwd naar dit masker. Misschien is jouw huid net te gevoelig voor dit maskertje. Ik heb eigenlijk nooit zo een gevoel bij de maskers van de Hema.
Manon onlangs geplaatst…Schwarzkopf Nature Moments – Shampoo & ConditionerMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge