Gena Nail Brite Whitening Scrub

15 mei 2017
Gena Nail Brite Whitening Scrub

Iedere maand mag ik wat reviewen uit het assortiment van Nailproduct. Vandaag laat ik jullie graag Gena Nail Brite Whitening Scrub zien waardoor je nagels weer mooi wit worden.

Als je, net als ik, veel je nagels lakt dan weet je waarschijnlijk ook wel dat door het vele lakken je nagels (kunnen) verkleuren. Nagellakjes zijn prachtig, maar wanneer je eenmaal de kleur van je nagels afhaalt zie je de gele kleur die achterblijft. Alsof je al jaren rookt, zo vind ik het er uit zien. En zelf vind ik dat echt niet charmant. Dus maar gauw weer een lakje er overheen zodat we het niet meer zien. Maar dat veranderd natuurlijk niets aan het feit dat de nagels verkleurt zijn, en het alleen maar erger wordt. In plaats van de echte nagel te verbergen achter een sluier van nagellak, kunnen we het probleem ook aanpakken. En dat kan … met Nail Brite Whitening Scrub.

Gena Nail Brite

Om de nagels te verhelderen, of om ze weer mooi wit te maken, zitter er in deze crème-achtige formule speciale blekende bestanddelen, conditionerende reinigers en natuurlijke werkzame stoffen.

Hoe te gebruiken

Voor gebruik goed schudden. Daarna de Nail Brite aanbrengen aan de onderkant van de nagels, dat is de vrije rand van de nagel. Wrijf het in op zowel de onderzijde van de nagels als de bovenzijde (dat is de natuurlijke nagelplaat) voor ca. 30-45 seconden. Schrob met een vochtige nagel borstel en goed naspoelen. Nail Brite kan ook worden toegepast op een vochtige nagelborstel en worden gebruikt als een snelle reiniging scrub.

Voor het beste resultaat, gebruik Nail Brite om de dag, gedurende een week om o.a. vlekken te verwijderen. Ga daarna over tot een gebruik van 2x per week om schone, gezonde nagels te behouden.

Het resultaat

Ik heb het product nu een aantal keren toegepast op mijn natuurlijke nagels zonder lak. Maar omdat ik van mezelf kwetsbare nagels heb moet ik bekennen dat ik wel gebruik heb gemaakt van een base coat om mijn nagels iets sterker te maken. Zou ik dit niet doen, dan is het resultaat waarschijnlijk beter.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit product? Bestellen kan hier voor € 6,25.

afsluiting-tatiana

Heb jij last van gele nagels? Wat doe jij om dit te verhelpen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

marjolein 15 mei 2017 at 14:59

wat een uitkomst! na het vele lakken krijg ik idd ook een naar kleurtje. Leuk om te lezen en het proberen waard

Reageren
Girls-Things 15 mei 2017 at 15:41

Klinkt als een zeer handig product!
Ik heb vaak last van iets gelige nagels…

Reageren
Dhini 15 mei 2017 at 18:12

Klinkt een fijne en handig product. Leuk om te proberen!
Dhini onlangs geplaatst…Mani monday : Flowers #10My Profile

Reageren
Irina 15 mei 2017 at 19:25

Klinkt erg interessant! Al moet ik zeggen dat de kleur van mijn nagellak vrijwel niet in mijn nagels verdwijnt, ik zal wel een goede basecoat gebruiken!
Irina onlangs geplaatst…Blogtips #20 – Het houden van winactiesMy Profile

Reageren
chucky1012 16 mei 2017 at 12:04

Erg interessant en dit ken ik niet.

Reageren
Rachel 16 mei 2017 at 21:07

Wat interessant dit zeg, ik ken dit nog niet! thanks voor het delen 🙂
Rachel onlangs geplaatst…Esprit zomer inspiratieMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge