Heimwee naar de zomer

4 februari 2016

Alhoewel de zonnestralen nog ontbreken, het nog te koud is om heerlijk een ijsje te eten, en je voor gek verklaard word als je een duik in het zwembad neemt en vervolgens insmeert met zonnebrandcrème, ik ben er klaar voor! Kennen jullie dat gevoel … … … heimwee naar de zomer.

zomerrecepten

Nog niet zo heel lang geleden konden we hier schaatsen door de straten en had de natuur het zelfs voorzien op de hoogspanningskabels. De dansende lijnen, en de vonken wanneer ze met elkaar in aanraking kwamen, zorgden voor een bijzonder schouwspel. Veel blije kinderen konden eindelijk die sneeuwpop maken of lekker met de slee er op uit. Natuurlijk heeft dit voor veel plezier en mooie plaatjes gezorgd, maar ik mis de zomer.

Lekker wakker worden met het gefluit van de vogeltjes. En als het een beetje mee zit vind ik het heerlijk om in de tuin ontbijten. Om de dag te beginnen met een bakje koffie en de krant, of je slaat dat gedeelte over en begint net als ik met het lezen van jullie blogs.

Balkon-meubels

De dagen worden langer en de nachten warmer, dus het is leuk om zo veel mogelijk tijd buitenshuis door te brengen. Wat is er dan lekkerder als genieten van de lange zwoele avonden onder het genot van een BBQ met een aantal vrienden. Het maakt niet uit of de barbecue in de tuin, op het terras, op het balkon, in een park of bij het water staat. Worstjes, steaks, vis, groenten, halloumi kaas – niets smaakt lekkerder dan iets wat zelf buiten op de barbecue gegrild is.

Wil je BBQ tips, of ben je nog op zoek naar lekker BBQ recepten? Ontdek het op Westwing

picjumbo.com_IMG_0499

Ook begint voor velen van ons al de voorpret van het plannen van een zomervakantie. Je gaat nadenken over de bestemming, het soort vakantie. Wordt het zon, zee en strand, of toch de cultuur opsnuiven van het land. Lig ik liever met mijn bikini op het strand of hang ik liever de toerist uit met een camera om mijn nek?

Wil je ook alvast een beetje de zomer proeven, en lekker wat inspiratie opdoen? Alles wat je zoekt vind je op Westwing, je vind er tal van tips en ideeën.

Het waait hier stevig, de lucht is grauw en grijs, alles behalve zomer. Voorlopig geniet ik nog even languit op de bank met een kop warme Chai tea latte en een goede serie. Zo zal ik mijn dagen slijten tot het zonnetje me naar buiten roept.

gastblogger 1

Wat word jouw vakantie bestemming in 2016?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Manon 4 februari 2016 at 09:48

Ik weet uberhaupt nog niet of ik op vakantie ga

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge