Hema | Longer Lasting Lipstick

29 april 2015
Hema Longer Lasting Lipstick 05

Hema Longer Lasting Lipstick

Vandaag review ik voor jullie de Longer Lasting Lipstick van de Hema. Deze lipstick kreeg ik van Mariëlle (Gek op Make-up). Ik heb de lipstick nog even laten liggen, maar de rode kleur wilde ik toch erg graag proberen.

Hema Longer Lasting Lipstick 05

“Hema over … …”

De sterke dekking staat garant voor een langhoudende, mooie kleur op de lippen. De romige crèmeformule houdt de lippen ook de hele dag zacht en soepel.

Hema Longer Lasting Lipstick 05

Mijn bevingingen

De Longer Lasting Lipstick 05 van de Hema is een rode matte lipsticks. En met rood bedoel ik ook echt rood, zeg maar gerust knalrood en super intens. Ik probeerde hem op een moment dat ik nog ergens heen moest. Daarom heb ik me eigenlijk nog een beetje ingehouden met het aanbrengen, wat je op de foto ook terug ziet. Smeer je de lipstick echt vol op de lippen dan komt de kleur echt veel roder uit. Waar ik eerst een beetje mijn twijfels over had was het matte effect van de lipstick, dit maakt de lipstick wat droog. Maar juist hierdoor is het een longer lasting lipstick. De lipstick blijft echt lang zitten zonder dat je deze hoeft bij te werken. Voor mij is het een lipstick om op te eten.

Hema Longer Lasting Lipstick 05 Swatch

Hema Longer Lasting Lipstick 05 is verkrijgbaar voor € 3,50

Afsluiting BLOG

Wat vinden jullie van rode lippen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

Manon 29 april 2015 at 06:04

Wat een mooie klassieke kleur is dit. Staat je ook erg goed. Mooie en leuke foto’s heb je gemaakt!

Reageren
sonja 29 april 2015 at 06:11

Ik hou van rood! Mooi!

Reageren
mariëlle 29 april 2015 at 06:12

Gelukkig ben je er blij mee, hij staat je heel goed als ik dat zo zie 🙂

Reageren
sonja 29 april 2015 at 08:38

Vind hem echt prachtig, zelf heb ik nummer 01 een prachtige roze kleur!!

Reageren
Petra 29 april 2015 at 17:13

Prachtig, deze lipstick vind ik erg mooi…zelf draag ik graag rode lipstick!

Reageren
Sara 29 april 2015 at 19:33

Wat een super mooie en goed gepigmenteerde lipstick. Echt een knal kleurtje.

Reageren
Wies | Nature of Happiness 29 april 2015 at 20:43

Mooie kleur rood! Ik moet geloof ik echt eens bij de Hema make-up schappen gaan kijken, want ik zie steeds goede reviews over hun producten!

Reageren
hester 30 april 2015 at 14:05

wat een prachtig kleurtje!

Reageren
Hennie 30 april 2015 at 21:02

Argh! Wat mooi! Ik ben gek op rode matte lippen. Staat je belachelijk goed. Iets minder mooi had ook wel gemogen! 😉

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge