Herfstdip! Hoe kom je er vanaf?

17 november 2016

Hi guyss, it’s thursday again! Time for another blogpost. Vandaag een artikel met wat handige tips om de ‘sombere’ dagen in de herfst door te komen. Hieronder deel ik met jullie wat mij helpt om net zo veel energie te hebben als ‘normaal’.

Ik kan natuurlijk niet voor jullie praten maar ik heb in de donkere dagen, na de zomer altijd last van een dipje. Ik ben sneller moe, chagrijnig en weinig puf/motivatie om dingen te ondernemen.

herfstdip

Ik heb wat handige en simpele tips op een rijtje gezet. Succes gegarandeerd!

Een goede nachtrust. Al hoewel dit het gehele jaar door belangrijk is om je fit te voelen.

Bewegen! In de zomer of bij goed weer doe je dit een stuk sneller en dit betekend ook dat je bij somber weer hier weinig motivatie voor hebt. Toch zul je er enorm van opknappen als je veel beweegt. Het werkt ontspannend en geeft je extra energie.

Geniet van deze periode. De kleuren van de herfst zijn prachtig! Zelfs in de winter is er heel wat schoonheid te zien in de natuur. Ook je interieur kun je gezellig aankleden. Denk aan kaarsjes, sfeerlichtjes en natuurlijk een open haard of gewoon lekker voor de verwarming.

Eet regelmatig en gezond. Hiermee bedoel ik; de meeste van ons grijpen snel naar zoetigheden en iets met veel suikers. Deze geven alleen op korte termijn een goed gevoel maar uiteindelijk put het je lichaam uit.

Haal de zomer terug! Denk aan zomerse liedjes of films. Gegarandeerd een warm gevoel vanbinnen.

Boek een reis naar de zon (of ga gewoon onder de zonnebank)

dia1Ik hoop dat jullie hiermee de donkere dagen doorkomen!

Liefs

afsluiting-yentl

www.byyentl.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl
www.instagram.com/byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Natascha 17 november 2016 at 10:00

Ik wou toch dat ik een reisje naar de zon kon boeken nu hihi dat zou inderdaad wel heel lekker zijn!

Reageren
Claudia 19 november 2016 at 19:36

Ik heb er gelukkig niet zo veel last van een herfstdipje. Ik ga in januari met mijn verjaardag nog twee weken met mijn gezin naar Thailand. Daar kijk ik enorm naar uitQ
Claudia onlangs geplaatst…Squalan het puurste product voor de huidMy Profile

Reageren
Melike 21 november 2016 at 22:24

Ik heb er wel een beetje last van;) Je tips zijn dus meer dan welkom!
Melike onlangs geplaatst…Droogshampoo, kan jij er nog zonder? Review: Redken Pillow Proof Two Day ExtenderMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge