Hobby’s | Salsa – Bachata – Kizomba

4 juni 2015

Vandaag weer een gast blog artikel met daarin wel een hele leuke hobby. Kijken jullie mee?PaperArtist_2015-03-18_12-02-53

 

Eigenlijk was het altijd zo dat wanneer me gevraagd werd naar mijn hobby’s ik eigenlijk niet wist wat ik moest antwoorden. Heb ik wel hobby’s ….. wat houdt me bezig?

Nou ik kan jullie dat nu wél vertellen. Een vriend hoorde me eens een muziekje opzetten en de playlist draaide het ene na het andere Bachata / Kizomba nummer. En hij zei; “Nou ik wist niet dat je dat zo leuk vind, maar waarom dans je niet dan?” Hij volgt een cursus Salsa en ik dacht hmmmmmm ja waarom heb ik er nooit wat mee gedaan.

En hij nam me mee naar workshops en ook van het ene feestje naar het andere feestje. Van Groningen zelf tot Zwolle, Leeuwarden en Utrecht.

Screenshot_2015-02-02-21-48-19-1

En ik kreeg de smaak te pakken en wilde steeds meer de danspassen doorhebben. En sinds een tijdje volgen we nu samen een Bachata cursus.

Mijn passie hiervoor is eigenlijk begonnen toen ik via YouTube in aanraking kwam met dit liedje……ik was verkocht.

Qua dans gaat stiekem mijn voorkeur uit naar Bachata en Kizomba, maar Salsa is eigenlijk een uitstekende basis, hier leer je zoveel stappen en draaien.

Hieronder kunnen jullie (een gedeelte van) de dans Bachata zien die ik op dit moment leer. Ik heb les in Groningen. Dus wie hier nog een leuke dansschool en dansleraren zoekt kan ik zeker El Bachatero in Groningen aanraden. Niveau 1 en 2 volg ik met plezier bij Cindy Woo en Mark Amante.

 

 

Zie http://www.bachatadansschool.nl/ voor meer informatie over de dansschool de cursussen etc.

Dan wil ik nog 1 video met jullie delen en in deze video zie je hoe de Kizomba er uit ziet.

 

Ik hoop dat jullie dit een artikel vinden en wie weet heeft het iemand van jullie geïnspireerd om te gaan dansen.

gastblogger 2

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge