Jill – Mijn vriendenboek: Superleuk invulboek voor al je BFF’s

6 januari 2020

Mijn vriendenboek! Ik ken het nog van vroeger, en ik heb die van mij ook nog steeds bewaard. Toen vond ik het leuk en ik vind het nog steeds leuk. En nu heeft Esmee haar eigen vriendenboek. In het vriendenboekje van Jill kan zij alle bijzondere herinneringen met al haar BFF’s verzamelen. Met een leuke selfie of tekening is de herinnering helemaal af, om op latere leeftijd nog eens samen terug te lezen en te lachen. De leukste herinneringen om nooit meer te vergeten!

SASS

Mijn vriendenboek

 

IN JOUW WERELD KAN ALLES! In dit vriendenboekje van Jill kun je alle bijzondere herinneringen aan jouw vrienden en vriendinnen verzamelen: wat ze later willen worden, waar je ze op social media kunt vinden en wat hun mooiste dromen zijn, wat ze heel lekker vinden en juist niet.

ESMEE IS EEN ECHTE JILL FAN! En als je Jill een beetje kent dan herken je Jill all over in dit vriendenboekje met dartelende mode meisjes, sieraden en make-up spulletjes. Mode en zoet, meer meisje dan dit kan gewoon niet, en als je daar van houdt, kan het gewoon niet misgaan. Esmee kan niet wachten tot ze weer naar school kan om haar vriendenboekje mee te geven aan al haar BFF’s, en vrienden.

JILL STRAALT MET HAAR TALENTEN 1-EN-AL CREATIVITEIT UIT. Zo kunnen alle vriendinnen en vrienden van Esmee het boekje invullen en als ze willen kleuren en tekenen totdat de pagina voorzien is van gezellige kleurtjes. Ingevuld en met een selfie is het een prachtige herinnering voor later.

IN DE VIDEO HIERONDER LAAT ESMEE JULLIE WAT MEER ZIEN VAN HET VRIENDENBOEKJE. Kijk lekker naar de video, en het zou leuk zijn als je ook even de tijd neemt om een comment en like achter te laten. Alvast bedankt voor het kijken.

MISSCHIEN WEL HET LEUKSTE ‘MIJN VRIENDENBOEKJE’ VOOR MEISJES EVER. Is jouw dochter ook fan van Jill en wil ze ook alles van haar BFF’s vastleggen als een mooie herinnering voor later? Bestel het vriendenboekje nu op bol.com voor € 7,10.

Heb jij jouw vriendenboekje van vroeger nog?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Rachel Kromdijk 6 januari 2020 at 09:29

ahw dit is wel enorm leuk voor mijn nichtje!

Reageren
Lisa 20 januari 2020 at 17:48

Super schattig!! Ik wist nog dat ik iedereen in de klas af ging op de basisschool.
Lisa onlangs geplaatst…Vernieuwde zelfstandigenaftrekMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge