Kleancolor – 3D Nagellak Vampy Girl nr.311

15 oktober 2014

Vandaag laat ik jullie een nagellak zien uit de 3D collectie van Kleancolor. Kleancolor is een budgetmerk en vooral de nagellakjes vind ik fantastisch en zeer aantrekkelijk qua prijs. In de webshop van Musthave Make-up te krijgen voor € 3,25. Alle flesjes hebben een inhoud van 15 ml wat best groot is, zeker voor de prijs. De nagellak van Kleancolor dekt goed, vaak al in 1 laag. In de 3D collectie van Kleancolor zitten 3 verschillende categorieën, namelijk de Duochrome | Glitter | Textured. Zoals alle lakjes van Kleancolor heeft ook deze lak weer een eigen naam en nummer.

Kleancolor - 3D Nagellak Vampy Girl nr.311

Kleancolor - 3D Nagellak Vampy Girl nr.311

De kleur die ik jullie vandaag laat zien behoort tot de Duochromes, en is Vampy Girl nr. 311.

Kleancolor - 3D Nagellak Vampy Girl nr.311

Ik vind dat het effect van de duochrome in het potje beter zichtbaar is dan op de nagel zelf, maar de kleuren zijn zeker heel erg mooi. Je moet goed op je nagel kijken wil je het zien, maar door de bolling van je nagel verandert de reflectie waardoor je met een andere kijkhoek wel degelijk het effect ziet. Voor een dekkende laag heb ik deze kleur 2x aangebracht. De meeste lakken van Kleancolor dekken in 1 laag, maar dat is bij de Duochrome niet het geval.

Kleancolor Duochrome Vampy Girl 311

Ik ben zeker enthousiast over deze lak net zoals de andere lakjes uit de collectie van Kleancolor. Ik kan oprecht zeggen dat ik de kleuren erg mooi vind al doen ze naam Duochrome niet helemaal waarmaken. In de toekomst zal ik zeker nog een keer 1 van de Duochrome lakjes gaan proberen en hopelijk kan ik dan mijn mening in positieve zin veranderen.

Afsluiting BLOG

 

De Kleancolor nagellak uit deze review is o.a. te koop bij 
Musthave Make-up voor maar liefst € 3,25 

Zijn jullie al fan van Duochrome lakjes?

Welke is jullie favoriet?

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Michaela 15 oktober 2014 at 13:30

Super mooi!

Reageren
Lavinia 15 oktober 2014 at 15:15

Ik heb deze lak zelf ook. Ben der super blij mee. Ik draag hem gewoon zo maar ik heb hem ook wel als topcoat over de scented lak Grape Parade gebruikt….ook een heel mooi effect. (zie instagram link voor afbeelding)

Reageren
Lavinia 15 oktober 2014 at 15:15 Reageren
Esther 15 oktober 2014 at 17:51

Wat een prachtig kleurtje!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge