Kleancolor | Loveville Matte Shimmer Duo Palette (#1 Electric Connection)

2 oktober 2014
Vandaag review ik het Kleancolor Loveville Matte Shimmer Duo Palette. Een palette in het assortiment van Kleancolor met 10 uiteenlopende kleuren in 4 verschillende combinaties, hierover straks meer. De kleuren hebben een matte shimmery finish. Lees verder als je benieuwd ben wat ik van dit kleurrijke palette vind.

De swatches van de Kleancolor Loveville Matte Shimmer Duo Palette – #1 Electric Connection. Het palette bevat in totaal 10 kleuren. De bovenste rij bevat 5 hele felle kleuren voor een opvallende ooglook.
De onderste rij bevat 5 neutralere donkere tinten, erg mooi voor een herfstlook.
De kleuren zijn goed gepigmenteerd en goed aan te brengen. Zelf ben ik niet zo’n fan van het aanbrengen van oogschaduw met een sponskwastje, maar daar zijn de meningen ook over verdeeld. Het is in ieder geval handig dat het erbij zit. Zo kan je dit leuke palette wel altijd meenemen. Aanbrengen met de vinger wil ook prima, maar je kunt natuurlijk ook altijd een andere kwast uit je stash gebruiken. Zelf gebruik ik deze kwast, tevens van Kleancolor.
Na het gebruik ligt er wel wat fall out in het palette en naar mijn mening zijn de felle kleuren wat matter en de grijs/bruintinten wat meer creme-achtig.
Al met al ben ik zeer tevreden met dit palette en voeg ik deze zeker toe aan mijn favorieten.
Hier nog even alle kleuren op een rij:
                  1. Electric Connection              2. Alluring Touch               3. Tempted Kiss          4. Flirtatious Words

Ik vind het stuk voor stuk mooie kleuren. Binnenkort een look gemaakt met dit palette.

Prijzen:
Kleancolor Loveville Matte Shimmer Duo Palette € 4,30
Kleancolor Eyeshadowbrush € 2,80

De producten zijn o.a. te koop in de webshop van Musthave Make-up.

Wat vinden jullie van de gereviewde producten? Hebben jullie ze al? Gaan jullie ze na het lezen van de review aanschaffen?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge