Kleancolor | Rainbow of Colour Look

6 oktober 2014
Vorig keer konden jullie in een review al lezen wat ik van het Loveville Matte Shimmer Duo Palette van Kleancolor vind, vandaag laat ik jullie een look zien gemaakt met dit palette. De look is gemaakt door mijn zusje (Lavinia). Zij is helemaal verslaafd aan deze palette en vroeg me of zij een look mocht maken.
Dit heeft zij gebruikt:
De make-up is afkomstig uit de webwinkel van Musthave Make-up.
W7 Camouflage Kit – € 4,45
W7 Photoshoot 16Hour Budge Proof Foundation – € 6,79
W7 Mascara Lashed Up met gratis oogpotlood – € 2,10
W7 Duo Blusher – € 3,75
W7 Twister Eyebrow Pencil – € 2,80
Karaja I-Gloss – € 3,48
Karaja Rouge Cream Comfort Lippenstift (Orange) – € 16,10
Kleancolor Loveville Matte Shimmer Duo Palette (Electric Connection) – € 4,30

Let’s begin … …

We beginnen met een schoon oog. De foundation is reeds aangebracht. We brengen concealer en primer aan en daarna blusher.

De wenkbrauwen zijn bijgetekend met de Brow Twister. Daarna gaan we aan het palette beginnen.
Op de binnenkant van het bewegende ooglid, tot ongeveer in het midden brengen we de gele kleur aan uit het palette. Vervolgens breng ik over de rest van het ooglid de groene kleur aan.
Daarna brengen we de roze kleur aan vanaf het einde van het bewegende ooglid tot het midden. De roze kleur blend ik met de paarse kleur, tot aan de gele kleur aan de binnenkant van het oog.
Dezelfde kleuren die aangebracht zijn op het bovenste ooglid brengen we nu ook aan op de onderste wimper rand. Daarna brengen we eyeliner aan en kleuren we de bovenste en onderste waterlijn in.
Vervolgens brengen we mascara aan, om het geheel helemaal opvallend te maken accentueren wij deze look door het aanbrengen van nepwimpers. Voor het geheel hebben we op de lippen gekozen voor lippenstift en een beetje lipgloss.
Dit is dan het resultaat, een mooie look met veel kleur die je ogen laat spreken. Deze look kan zowel voor casual als voor een feestje. Om het iets minder heftig te maken hoef je natuurlijk geen nepwimpers aan te brengen.
Wat vinden jullie van deze look? Durven jullie het ook aan? Laat hieronder in een comment weten of mijn zusje een mooie look heeft weten neer te zetten. Wil je de make-up aanschaffen, ga dan snel naar Musthave Make-up.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge