Laat de zomer maar komen

15 maart 2014

Na het zien van de eerste zonnestralen heeft iedereen weer zin in de zomer. Musthave Make-up bereidt zich ook voor op wat deze zomer gaat komen! Hier al vast een voorproefje … … De kleur van 2014 is Radiant Orchid. Het gaat hier om een hele mooie zachte paarskleur met wat roze.


Daarnaast blijven de kleuren roze ook deze zomer volop; roze, oudroze, sorbetroze.


Maar deze zomer zien we ook veel felle kleuren.


Ben je niet zo rebels, maar meer het ‘Laid Back – type’ dat het wat rustiger aan doet, dan doen de Nude kleuren het erg goed voor jouw nagels. Naturel maar toch niet helemaal, een beetje kleur maar niet overdreven.


Of ben jij meer van de ‘WoW – kijk mij nou look’, dan zijn er de felle neon kleuren, die perfect te combineren zijn met een donkere kleur outfit. Als je het juist andersom wil kan je er ook voor kiezen om kleur in je outfit, en donkere kleuren op je nagels te dragen. Doe eens lekker gek deze zomer en hou het met elkaar toch in balans.


Of ben je meer het zoete snoepjes type. Ga dan vooral voor de pasteltinten van deze zomer.


En dan is er nog de ‘Creatieve Held’, de durfal die de zomer echt in huis haalt. Helemaal over the top, maar net niet over het randje. Ga dan niet alleen voor kleur, maar ook voor kunst. Kunst genaamd ‘Nailart’. Laat je persoonlijkheid zien op je nagels. Geef elke nagel een ander kleurtje, van licht naar donker, of laat alleen je ringvinger eruit springen door die nagel een andere kleur te geven. Altijd leuk, blijft de polka dot, de ombre look, of de water marble.


Heb je na het bekijken van deze blog ook de zomerkriebels gekregen, ga dan gauw naar onze website, en haal de zomer in huis met onze mooie nagellakjes van het merk Kleancolor. Voor de prijs van € 3,25 per flesje belooft dit een super zomer te worden. Musthave Make-up haalt alle zomerkleuren hierboven genoemd nog in huis, dus al deze kleuren zijn binnenkort verkrijgbaar. Daarnaast heeft Musthave Make-up natuurlijk nog veel meer make-up voor jou.
Follow on Bloglovin

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Lavinia Heyden 16 maart 2014 at 06:56

Ohhh die nude kleuren lovin it♡ die ga ik zeker bestellen

Reageren
Musthave Make-up 16 maart 2014 at 08:11

Mooi he! Musthave Make-up heeft ook nog veel meer op de ‘wishlist’ staan.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge