Leuke actie met de nieuwe Tanning producten van Oolaboo

10 mei 2021
Oolaboo

Het is net lente en de zon schijnt vandaag heerlijk. Dat wordt rokjes en jurkjes dragen. Maar onze benen zijn nog zo wit! Tijd dus voor een kleurtje op je benen. 

 

Oolaboo

Oolaboo

De zon is een groot goed, maar iedereen weet ook dat je jezelf ertegen moet beschermen. Zonnebaden is goed voor de gezondheid, maar dan wel met mate, zodat je de negatieve effecten die het op je huid heeft voorkomt. Een lekker kleurtje is mooi, maar vroegtijdige huidveroudering, allergieën of nog erger, dat wil je liever vermijden. Het is daarom gebruikelijk dat steeds meer en meer mensen hun huid kunstmatig willen laten bruinen, hiervoor zijn zelfbruiners ideaal.

Oolaboo

Oolaboo biedt met de skin superb spray-on bronzer een perfecte oplossing voor een verantwoord en prachtige gloed. Omdat de markt van zelfbruiners stijgt en het spectrum van zelfbruiners groeit, lanceren ze 2 nieuwe Oolaboo zelfbruinende producten in onze collectie:

Nieuwe Oolaboo tanning producten !!

Verantwoord bruin worden zonder vlekken of strepen! 

Oolaboo

Promotie 1: Oolaboo Tanning Mousse met gratis Glove. Dit is een heerlijke zachte en natuurlijke bronzing mousse zonder schadelijke toevoegingen. Voor een mooi resultaat breng je een beetje mousse aan op de glove en verdeel dit gelijkmatig over je huid. Wel raden wij aan om de droge plekjes eer goed te scrubben zoals de ellebogen en knieën

 

Koop een Oolaboo skin superb bronzing mousse, ontvang de een bronzing glove t.w.v. € 14,95 cadeau. 

Oolaboo

Promotie 2: Oolaboo tanning Drops met 50% korting. De bruiningsdruppels van Oolaboo veranderen ieder huidverzorging product in een door jou op maat gemaakte zelfbruiner, zonder strepen en vlekken. Voeg eenvoudig enkele druppels toe aan jouw favoriete Oolaboo cream of bodylotion. Hoe meer druppels je toevoegt, hoe intensiever het bruiningsproces zal zijn. Voor een natuurlijke tint adviseren wij 2 á 3 druppels per keer te gebruiken. Herhaal dit iedere week.

 

Koop een Oolaboo facecream krijg 50% korting op een Oolaboo tanning drops!
( Doe beide producten in je winkelmandje en gebruik kortingscode: #Oolabootanning)

Oolaboo

 

 

Je vindt deze leuke actie op de webshop van Viva Donna!


Veel plezier met jouw mooie tintje!

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Tiny 15 mei 2021 at 14:38

Ja dat is een goede uitkomst

Reageren
lavinia 19 mei 2021 at 17:03

Hmmmm, interessant. Ik kan ook wel een kleurtje gebruiken hahahhaha, waar is de ZON.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge