Leuke hotspots in Gent-België

1 december 2016

Hi lieverds, Vandaag een leuke hotspot blogpost. Ik woon zelf in een dorpje in Zeeuws-Vlaanderen en dat grenst aan de Belgische grens. Dit betekend dat ik bijna elke week wel een keer in Gent of Antwerpen te vinden ben. Hieronder heb ik een paar leuke hotspots/tips voor als jullie een dagje te vinden zijn in het o zo gezellige Gent.

cutlery-554069__480Vanaf mijn woonplaats is het ongeveer 30 minuten rijden naar Gent. Wat ik 1 nadeel vind is dat ze in België vaak roekeloos door elkaar heen rijden. Alle stoplichten springen tegelijk op groen. Houdt hier dus even rekening mee en let goed op. Ik ben vaak in Gent te vinden om te shoppen. De winkels die ze hier hebben zijn bijvoorbeeld: H&M, & Other Stories, Primark, Bershka, Zara, ICI Paris, Pull & Bear en zo kan ik nog wel even doorgaan. Genoeg leuke winkels voor een goede shopdag! Parkeren doe je het beste op de Vrijdagsmarkt. Hier is een parkeergarage en ben je het snelst in en uit Gent.

Mocht je overnachten of een BOB bij je hebben dan is het Druppelkot een hotspot waar je moet zijn geweest. Hier hebben ze 200 verschillende jenevers! Zeker het proeven waard. ( adres: Groentenmarkt 12 in Gent ).

Voor de lunch heb ik twee leuke hotspots voor jullie:

Nummer 1 zit gevestigd in de straat van de Primark. Deze lunchroom heet Wally en is één van de drukste lunchzaakjes in de winkelstraat. Wally zit gevestigd naast de kruidvat. Hier heb je voor weinig geld een heerlijke lunch. ( adres: Langemunt 10 in Gent ).

Nummer 2 zit in de zijstraat van de Zara Home. Helemaal vanachter in de hoek zit een heerlijk lunchzaakje dat het Broodhuys heet. Heb je de tijd om te lunchen, dan is dit een aanrader. Je zit er heerlijk op je gemak. De prijzen variëren van €7,50 tot €15,-. ( adres: Onderbergen 13 in Gent ).

artikel-gent-1

Voor diner heb ik ook twee hotspots:

Nummer 1: Op nummer 1 staat zeker weten Volta. Een vriend van mij heeft daar een langere tijd gewerkt en het is in 1 woord FANTASTISCH! Het is vrij luxe en de gerechten zijn ongelofelijk lekker! Hier betaal je ook wel wat meer voor, maar dit is het zeker weten waard. Neem snel een kijkje op hun website voor meer inspiratie! ( adres: Nieuwewandeling 2b in Gent ).

artikel-gent-5

Nummer 2: En op nummer 2 hebben we Uncle Babes Burger Bar. De naam zegt het al. Een restaurant waar je de heerlijkste burgers kunt eten. Niks is teveel gevraagd voor het personeel en ook de prijs kwaliteit is prima! Helaas zijn ze via internet slecht te vinden en reserveren is niet mogelijk. ( adres: Sluizekenstraat 2 in Gent ).

artikel-gent-6

Als laatste hotspot heb ik het zaakje van mijn lieve vriendinnen, Fleur De Lee. Hier kun je terecht voor the sharpest cut & the finest latte Een koffiezaakje met lunchgerechten en een kapster die al je wensen in vervulling laat komen! Deze twee samen is de perfecte match voor een heerlijke middag voor jezelf. Ik kom hier om de zoveel weken voor mijn haar en plan voor mezelf dan ook een hele ochtend/middag vrij. Ik geniet bij aankomst van een heerlijke cappuccino terwijl mijn haar word geverfd. Hierna kies ik voor de tomaat, mozarella panini (MY ALL TIME FAVORITE!!) En na een aantal uurtjes vertoeven in de relaxte stoel kan ik er weer tegenaan! Kalandeberg 2

artikel-gent-2 artikel-gent-3 artikel-gent-4

Mochten jullie binnekort naar Gent gaan, dan zijn dit wat leuke adresjes die je zeker eens moet bezoeken!

Veel liefs xo Yentl

afsluiting-yentl

www.byyentl.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl
www.instagram.com/byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Manon 1 december 2016 at 18:47

Leuk dit ga ik even opslaan, want ik wil binnenkort weer een keer afspreken met Saraya en volgens mij willen we dan naar Gent.
Manon onlangs geplaatst…aGreenstory | Greenbook PocketMy Profile

Reageren
Tania 2 december 2016 at 10:22

Die plaatsjes kende ik totaal niet. Die ga ik zeker onthouden voor als ik nog een keertje naar Gent ga.
Tania onlangs geplaatst…Feelunique | Magic of Beauty Calendar (Spoiler)My Profile

Reageren
nicole 2 december 2016 at 18:31

Leuk, ik ben nog nooit in Gent geweest maar wil wel graag een keertje heen lijkt mij een leuke stad.
nicole onlangs geplaatst…Beauty | I ♥️ Makeup Golden Bar & Bronze and GlowMy Profile

Reageren
Heidi 2 december 2016 at 19:32

Inderdaad Wally is een van de top. Ik ga daar meestal ook heen. Echt bekend bij me….!! Wauw normaal zou ik dat moeten kennen als echte Gentenaar, jammer genoeg niet. Al vast bedankt voor die andere adresjes. Oei, over die rij stijl in België,ik zelf ben dat al super gewoon hoe de mensen rijden. Maar tja echt op letten, dat is waar…!

Reageren
Melike 4 december 2016 at 21:26

Wat leuk!! Ik ben nog nooit in Gent geweest, eigenlijk zelfs niet in Belgie. Het wordt dus echt tijd;) Ik zal je tips zeker onthouden!
Melike onlangs geplaatst…Review: Madara Happy Skin Essentials SetMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge