Life’s a party!

8 december 2016

Hi lieverds, het is donderdag dus weer tijd voor een nieuw gastartikel! Vandaag wilde ik eens met jullie delen wat er nou zo leuk is aan mijn werk. Ik werk namelijk al sinds mijn 15e in de horeca. Oorspronkelijk kom ik uit Philippine. Een klein dorpje met ongeveer 2500 inwoners en met wel geteld 8 restaurants! Philippine staat bekend om de heerlijke mosselen. Uiteraard alleen verkrijgbaar in het seizoen. Er komen ontzettend veel Belgen op af want Philippine ligt op de grens naar België toe.

Ik heb dus vanaf mijn 15e alleen maar in Horeca gelegenheden gewerkt. Drie jaar geleden kregen Thijs en ik de kans een horecapand over te nemen. Wij waren op dat moment allebei werkzaam in dit bedrijf dat we konden overnemen. Een Café, Restaurant en Hotel. Wat een kans dachten wij, en we namen dit dus ook met beide handen aan. Maar wat is er nou eigenlijk zo leuk aan het werken in de Horeca?

Nou het heeft verschillende voordelen, en ik heb ze op een rijtje gezet.

– Je mist geen feestje! Veel mensen gaan naar een café omdat ze zin hebben in een feestje. En jij hebt dus het geluk dat je er ALTÏJD bij bent.

– Je kan altijd wat lekkers eten. Ik hou ontzettend van lekker eten. Ik denk de meeste mensen wel. Dit is dus absoluut een pluspunt als je in een restaurant werkt. Je kan snoepen van de gerechten (uiteraard niet de gerechten die uitgeserveerd moeten worden). Let wel op: hoe meer je eet, hoe meer je moet sporten! Haha

– Je bent in de gezelligheid Hiermee bedoel ik dat er altijd mensen om je heen zijn. Je word er een sociaal mens van. Dat merk ik zelf tenminste. Zo ben je ook altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

– Je kunt veel organiseren Dit vind ik heel erg leuk om te doen. Zo organiseren wij maandelijks een Bingo en een Quiznight. Ook plannen wij regelmatig een partyavond en hebben wij veel privéfeesten. Door middel van al het organiseren kun je voor ieder wat wils regelen. Zo behoud je verschillende klanten. Wij werken gemiddeld 15 uur per dag dus dat we dit samen doen, vind ik heel fijn!

Ik hoop dit zelf ook nog veel jaren te mogen doen. Liefs xo

www.byyentl.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl
www.instagram.com/byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Heidi 8 december 2016 at 21:13

Wat leuk is dat.
En super dat jullie dat samen doen.

Reageren
Tiny 9 december 2016 at 10:06

Mooie foto,s en het ziet er verzorgt en lekker uit
Leuk om te weten wie weet kom ik een keertje langs
Ik wens jullie heel veel plezier en geluk met jullie samenwerking
En hele fijn feestdagen

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge