LIFESTYLE LAB EVENT

27 april 2017
MissPublicity

Hi lieverds, vandaag heb ik voor jullie een super leuk artikel online, vind ik zelf! Tatiana had een uitnodiging gekregen via MissPublicity om naar het gezellige event te komen van Lifestyle LabZelf kon zij deze dag niet en toen vroeg ze aan mij of ik interesse had om te gaan. Dit leek mij uiteraard SUPER, mijn verslag lees je hier!

De voorjaarseditie van Lifestyle Lab vond plaats in de catacomben van Weesper, in een knus cafeetje. Voor mij een redelijke reis vanaf Zeeuws-Vlaanderen. Gelukkig kon ik de TomTom van mijn moeder gebruiken en is mijn nichtje bekend in Amsterdam die mij uitlegde waar ik het beste kon parkeren. Na wat uitleg van mijn nichtje ben ik vanaf de auto met de metro naar het event gegaan. Hier eenmaal aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen door twee jongen meiden. Beneden in het café werd het event gehouden. Ik vond het er super leuk ingericht. Ik was best wat gespannen. Mijn eerste event, en ik wist niet goed wat ik kon verwachten eigenlijk. Toen ik binnen kwam werd ik welkom geheten en kreeg ik wat Jus D’Orange. Lekker na zo’n lange reis.

Allereerst kwam ik bij het ‘kraampje’ van de markthallen terecht. Hier lagen heerlijke verschillende hapjes. Van donuts tot Italiaanse snacks. Heerlijk! Zelf kom ik regelmatig bij de markthallen en vind het er echt geweldig!

Ook stond er een kraampje van BrabantiaHier vertelden ze over de milieu vriendelijkheid van de producten. Zo word er voor elk verkocht wasrek een boom geplant. Hoe bijzonder is dat? Ook word alles gerecycled om nieuwe producten van te maken.

Nog een kraampje wat me aansprak was een kraam met CHOCOLADE Yummy. Hier heb ik uiteraard even stil gestaan en aandachtig geluisterd naar de info die ze vertelde. Mij leek de caramel zeezout super lekker! (Deze kende ik van Tony Chocolonely). Het merk waar het over ging was Hands off mine chocolate. De naam en het logo vind ik echt gaaf en spreekt mij zeker aan. Ze ondersteunen de Cocoa Horizon FoundationHiermee stimuleren ze de duurzame oogst van cacao bonen. Er zijn verschillende smaken beschikbaar. Ik ben fan!

Ook waren er verschillende scheermesjes te zien. Dit van het merk Wilkinson. Hier heb ik meestal mijn mesjes van alleen wissel ik wel eens af. Dit ligt er meestal aan welke er in de reclame zijn. Ik vind het een fijn mesje en mijn huid reageert er goed op. Het proberen waard dus.

Stoov. Iemand bekend met dit merk? Mij zei het niks maar dit MOET ik hebben! Ooit heeft een man dit idee bedacht. Zijn vrouw was zwanger in het voorjaar en wilde graag op terras zitten. Omdat dit nog ietwat koud is ontwierp hij een kussen die warm werd. Met de verschillende standen die erop zitten kun je hem aanpassen naar je eigen zin. Ideaal voor bijvoorbeeld horecagelegenheden maar ook voor thuis in de tuin.


Benieuwd naar meer info over Schiedam. SDAM weet alles! Informatie over wonen, winkelen, uitgaan of ondernemen.

Wat ik het allerleukste vond deze dag was de chai latte van CHALODit is een prachtige merk die mensen wil inspireren om gezonde ingrediënten te nuttigen en recepten uit andere culturen en klimaten te ontdekken. De chalo producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten. Het bedrijf zit gevestigd in Antwerpen. Ik heb de smaak lemongrass geproefd. Deze was heerlijke fris en word koud geserveerd. Dit is een product dat ik zeker thuis ga aanschaffen!

De Sofa Company stond er ook. Mooie banken voor een redelijke prijs. De Deense designmeubels kon je testen, ze zaten heerlijk. Omdat hun alles zelf ontwerpen etc zitten er geen tussenpersonen bij en dat maakt hun uniek. Ook qua prijs!

Tot slot het kraam van AlpineHier was het vaak druk het moment dat ik er was dus heb ik verder weinig info over gehoord. Ik zag dat er verschillende soorten oordoppen te koop waren. Bijvoorbeeld om te slapen, om te feesten en zelfs voor je baby!

WHAT’S IN MY GOODIEBAG

– Een ruime boodschappentas van de markthallen

– Een rugtas van SDAM

– De Hydro slik scheermes van Wilkinson

– De caramel seasalt chocolade van Handsoff my chocolate (YES!)

– Folders van alle bovengenoemde merken

– Partyplugs earplugs van Alpine (Deze zal ik nog testen en reviewen)

Lieve Tatiana, heel erg bedankt voor deze fijne dag!

Liefs xo Yentl

www.byyentl.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl
www.instagram.com/byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Jolanda 27 april 2017 at 10:16

Wat een leuk event! Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Hopelijk een volgende x
Jolanda onlangs geplaatst…Balmain Ash TonerMy Profile

Reageren
Babs 27 april 2017 at 17:25

Leuk verslag! Ik ben er ook geweest.

Reageren
Sofie | Soofblogt.nl 29 april 2017 at 10:05

Wat leuk om te lezen zeg!

Reageren
jonna@burgertrutjes 30 april 2017 at 08:29

Lijkt mij een heel gezellig event! Leuk ook dat er naast bekende merken ook locale ondernemers deelnemen.
jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Win sauna entree voor twee personen – WINACTIEMy Profile

Reageren
Rachel 30 april 2017 at 10:54

Wat een leuk event en wat heb je er een leuk verslag van gemaakt!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge