PERSBERICHT: Limited Edition “Rock-o-co” by CATRICE

3 januari 2015
Catrice Rock-O-Co Complete

Catrice Rock-O-Co Complete

Tijd reizen. Baanbrekend, maar niet futuristisch. Dit seizoen kijken de ontwerpers terug op de 18e eeuw, als bron van inspiratie, om nieuwe versies van mode te ontwikkelen. Een zeer gedetailleerde couture vol Rococo verwijzingen, zoals kostbare brokaat, speelse franje en volants, elegante satijnen linten en weelderige strikken. Geïmplementeerd in een ultra vrouwelijke manier, maar met een onontkoombare kracht als gevold van de zwaardere gedefinieerde bezuiniging van de stoffen. 

De Limited Edition “Rock-O-Co” door Catrice is ook geïnspireerd door invloeden uit de tijd van Marie Antoinette en integreert ze in een poederachtige beauty collectie.

In het voorjaar, vanaf begin februari tot half maart 2015, zijn de producten beperkt verkrijgbaar. Voor een meer moderner contrast is gekozen voor kleuren zoals pastel roze, lichtblauw, vanille, diep roze en abrikoos, evenals grijs- zwart en blauw- grijs. Het hoogtepunt van deze editie is het ornament wat verschijnt op alle producten als een gedrukt patroon in een perfect uitgelijnde kleur. Ontdek de schoonheid défilé – door CATRICE .

Rock-o-co by CATRICE – Trio Powder Eyeshadow

Catrice Rock-O-Co Trio Powder Eyeshadow

Louis XVI likes it! Het Trio Powder Eyeshadow biedt drie perfect uitgelijnde tinten elk voor een expressieve uitstraling. Het licht pareleffect in roze of lichtblauw laat je ogen schijnen, het licht vanille nuance dient als highlighter en met de donkergrijze kleur kan gespeeld worden met schaduw. De hoogwaardige relief met een rococo design maakt het Trio palette tot een waar schoonheidsjuweeltje. Verkrijgbaar in C01 Bouquets de Fleurs and C02 Bouquet de Roses.

Rock-o-co by CATRICE – Powder Blush

Catrice Rock-O-Co Powder Blush

La mode Française. Intensieve appelwangetjes à la Marie Antoinette zijn weer en vogue. Met de Powder Blush kan je kleuraccenten direct onder je jukbeenderen aanbrengen. Verkrijgbaar in C01 Macaron Pour Marie en C02 Madame De Pinkadour. De lichte, poederachtige textuur is bijzonder eenvoudig aan te brengen met de Kabuki Brush uit deze collectie.

Rock-o-co by CATRICE – Matt Lip Colour

Catrice Rock-O-Co Lipstick

Catrice Rock-O-Co LipstickCrème de la Crème. Deze romige Matt Lip Colour biedt intensieve, langdurige kleur zonder de lippen uit te drogen. De resultaten zijn licht en silky mat, in een keuze van fris roze of perzik. De matte glans en het Rococo drukpatroon geven de verpakking een speelse en koele touch. Verkrijgbaar in C01 Apricoco en C02 Madame De Pinkadour.

Rock-o-co by CATRICE – Matt Nail Lacquer

Catrice Rock-O-Co Matt Nail Lacquier

Meet me at Versailles. De nagellakken geven het volledige scala van Rock-O-Co kleuren: frisse lente tinten zoals perzik en roze, zachte pastels in licht geel en hemelsblauw, evenals een moderne grijs. De silky matte afwerking is ideaal voor de poederachtige Rococo trend. En de ongebruikelijke verpakking met een witte sier print en bolvormige deksel is de echte eye-catcher. Verkrijgbaar in C01 L’Ombre à Sanssouci, C02 Lilas Bleus, C03 Soleil à Solitude, C04 Apricoco en C05 Madame De Pinkadour.

Rock-o-co by CATRICE – Kabuki Brush

Catrice Rock-O-Co Kabuki Brush

Décadence moderne. De professionele kabuki borstel met dikke synthetische haren heeft een super stijlvolle roze en witte kleur verloop. Dankzij de hoge dichtheid van borstelharen, is deze borstel ideaal voor de toepassing van alle soorten poeders. En het is perfect voor de Rock-O-Co Powder Blush tinten in roze en fuchsia.

Afsluiting BLOG

 

 

Wat een geweldige producten in deze Rock-O-Co editie, 
vinden jullie niet?
Welk product is jullie favoriet?

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Petra 3 januari 2015 at 10:06

Kiezen is moeilijk met deze mooie collectie…eigenlijk vind ik het er allemaal erg mooi uitzien!

Reageren
thebeautyproject 3 januari 2015 at 18:41

Ik vind eigenlijk alleen de nagellak en de knalroze lippen stift leuk, hihi. En de kabuki brush vind ik gaaf.

Xx

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 3 januari 2015 at 18:55

Ik zou wederom voor de lakjes gaan en inderdaad de roze lipstick is ook erg gaaf.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge